Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojami nagai

Mamulia...labai graziai nagai atroo thumbup.gif
Siaip ir priauginamu, ir priklijuojamu nagu kokybe ir isnesiojimo laikas priklauso nuo manikiuristes darbo. Jei blogai padarys, gali nusikristi ir po poros dienu. Man per vestuves klijavo paprastus vienspalvius nagus uz 8 Lt. Ir ka?..Pravaiksciojau su jais tris savaites!!!...Tai vat kaina dar kokybes nerodo...Tarp kitko, jie nenusilupo man, o pati budama nekantri , nusilupau juos...nes natur nagas tai auga, ir tarpas vis didesnis darosi, tai vazidas ne koks mad.gif ....O dabar vaikstau su priaugintais, ir labai dziaugiuosi jais clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Nendria @ 2004 06 25, 20:49)
Traliabum-> nagi visas pavirshius nago taip suvarytas buna,kad tol,kol visas nagas nenuauga,vieshoje vietoje laikiau rankas sugniauzhus i kumshti,kad nagu nesimatytu.Visas nagu pavirshius toks atsilupinejes,nusisluoksniaves,su tais klijais nusilupa ir dalis nago.Va chia tai klijai laugh.gif laugh.gif laugh.gif

priklijuotus nagus reikia uzmerkti i pigu lako nuemeja (acitona) tai jie aptirps tada su vienkartine servetele nuvalyti ir vel uzmerkt ir tol mirkyti kol nutirps bet tik jau neplesti nes tada su visu nagu ir nulupi ir naturaliam nagui smarkiau pakenki,tada truputi patrumpinti naturalu, papoliruoti, itrinti kokiu stiprinanciu aliejuku ir uzlakuoti stiprikliu, bet tai netinka priaugintiems nagams.
Atsakyti
na nuiminejant su atcetonu tai irgi is naturaliu nagu nieko gero neliks
Atsakyti
Man atrodo, kad neverta kenkti nagams del laikino grozio, ypac jei tai daroma daznai! Bet cia, zinoma, tik mano nuomone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (goda @ 2004 06 27, 21:49)
na nuiminejant su atcetonu tai irgi is naturaliu nagu nieko gero neliks

nu siek tiek geriau lieka nutirbdzius negu kad nuplesus su virsutiniu nagu sluoksniu
Atsakyti
QUOTE (smike @ 2004 06 28, 16:30)
Man atrodo, kad neverta kenkti nagams del laikino grozio, ypac jei tai daroma daznai! Bet cia, zinoma, tik mano nuomone. smile.gif

Juk tas pakenktas nagas nuaugs per pora menesiu!
Atsakyti
QUOTE (Li ute @ 2004 06 29, 11:05)
Juk tas pakenktas nagas nuaugs per pora menesiu!

O tai cia mazai???? Del keliu savaiciu dziaugsmo po to bijot kumscius atgniauzt- na jau ne!.. wink.gif
Atsakyti
Va nusiemiau as tuos nagus, nes nuaugo ir nebe taip naturaliai atrode. Zinot-nei zymes,kad ten kazkas buvo uzklijuota ir visi nagai sveiki, grazus, jokiu pakenkimu ar pazeidimu thumbup.gif Duosiu per savaitgali pailseti nageliams rolleyes.gif Tad rekomenduoju jei kas nori ilgu nagiuku, bet dievulis nedave thumbup.gif
Atsakyti
Turbut geliniai pigiau gautusi, kaip matau isnesiojai 1.5 savaiteles uz 30Lt, o geliniu papildymas menesiui kainuotu tiek g.gif ale as vis dar tikiuosi savo uzsiauginti. Aiskiu liuks, jei reik staigiai kokia progai wink.gif
Atsakyti
QUOTE (traliabum @ 2004 07 03, 12:02)
Turbut geliniai pigiau gautusi, kaip matau isnesiojai 1.5 savaiteles uz 30Lt, o geliniu papildymas menesiui kainuotu tiek g.gif ale as vis dar tikiuosi savo uzsiauginti. Aiskiu liuks, jei reik staigiai kokia progai wink.gif

Ne, ne pigiau wink.gif Pirma tai tai,kad komplekte yra 24vnt. nagu, vadinasi 2 kartams kaip minimum. Be to, as tuos pacius vel klijuosiu,tik truputi kliju likucius dilde pasalinsiu, jie nesusigadino visiskai wink.gif
Atsakyti
o kur pirkai tuos nagus?
Atsakyti
as pirkau cia Vilniuje "Minsko IKI" pusrusy yra salia kitu parduotuviu, tokia kosmetikos prekiu parduotuve, va ten thumbup.gif

Va toks komplektukas

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti