Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojami nagai

As geriau vaiksciosiu su trumpais, sutvarkytais naturaliais nagais, nei prisiklijuosiu... unsure.gif Baisu pagalvoti, kai reikia tuos nagus "nuimti" doh.gif
Atsakyti
O tai kiek laiko tie priklijuojami naguciai ant nagu?
Atsakyti
QUOTE(Lilijana83 @ 2009 04 08, 16:50)
O tai kiek laiko tie priklijuojami naguciai ant nagu?

gali islaikyt net iki menesio ,aisku ziurin kaip mokesi elgtis su jais ir kokio ilgio jie bus g.gif
Atsakyti
O antra karta tuos pacius prisiklijuoti galima?
Atsakyti
turejau drauge, kuri tuos pacius priklijuotus nagus isnesiodavo daugiau nei menesi.. bet nezinau kaip jai tai pavykdavo.. lotuliukas.gif
Atsakyti

i 
Komercinės, spaminės žinutės ištrintos
Atsakyti
aplamai tai nepatarciau to pacioms daryti,nes tikrai galima susigadinti nagucius. nes 10 metu ta darba dyrbu ir maciau tikrai labai sugadintu naguciu.
Atsakyti
smile.gif Na iseitis toms, kurios labai nori, o taupo biggrin.gif Vieni baisus, kitoms visai padoriai pavyksta prisiklijuoti.Taip, kad nekeikiu anu i nesmerkiu tu kurios naudoja, jai yra paklausa yra ir pasiula smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplauke @ 2004 06 26, 20:31)
mano naguciai auga kaip ant mieliu,kad nespeju ju karpyti, neisivaizduoju kur man dar tuos priklijuotus klijuoti,mano pacios ilgesni biggrin.gif nors ir nesu didele megeja ilgu naguciu blink.gif  taip ir buna-tos kurios nori, neturi,kuriom tas pats-turi  laugh.gif

sveikutė,o kuo Tu nagučius tepi?Kokius vitaminus geri? 4u.gif
Atsakyti
Jokiu budu nagu nesiklijuociau, del keliu savaiciu grozio, po to ilgai vaikscioti su sugadintais nagais, nesuprantu tokio dalyko g.gif Na nebent prisiklijuoja merginos savo vestuviu proga, cia jau kas kita, bet pasipuikuoti nagais siaip sau keliom savaitem schmoll.gif
Atsakyti
niekada nesiklijuociau nagu.maciusi esu panele ,kuriai kavineje nukrito nagas .. tikrai nepavidetina situacija o kiek tokiu buna..jau geriau trumpi bet savo smile.gif
Atsakyti
Man nepatinka visiškai schmoll.gif
Atsakyti