Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojami nagai

QUOTE(fyfokaite @ 2008 07 10, 12:29)
o tai butu vaizdas, ateina prisiauginti nagu kokia panele issitrauki super momento klijus, tai jauciu pabektu greitai lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nea, pvz čia airijoj tai ką pasakai, viskas prilimpa biggrin.gif pasakytm kad naujos technologijos tai ne tik kad nepabegtų bet ir draugėms papasakotų lotuliukas.gif
Atsakyti
jokiais budais jokiu momentu,super glue,ar kazko panasaus negalima deti ant nagu,nes tai didelis nuodas organizmui!galit bedu daug prisidaryti.ir bukit geros,perspekit klientes,kad geriau tegu spec nagam skirtu kliju nusiperka,ir pasiklijuoja jais istikus bedai,nes kai uzsivarvolina,tai sunku nuimt po to,papildomas laikas gaisinamas nuiminejant,o be to kaip ir sakiau,organizma zaloja.. doh.gif
Atsakyti
na aš tai tikiu kad organizmą žaloja, bet paauglėms dar ne tai rūpi biggrin.gif aišku ir vienu kartu organizmo neapnuodysi, nors nageliai tai tragiški po to buvo biggrin.gif o jei rimtai tai reikia tik nepagailėt pinigų geriems nagų klijams, aš vienus kai nusipirkau, nė vienas nagelis neatško smile.gif
Atsakyti
mes tik pajuokavom blush2.gif thumbup.gif as tai labai istikruju pries tuos super glue nusiteikus, nei karto nebuvau jokio nagelio prisiklijavus, o va drauge taio sakau ne tik kad klijuodavo, bet dar ir salotine spalva lakuodavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fyfokaite @ 2008 07 11, 00:08)
mes tik pajuokavom blush2.gif  thumbup.gif  as tai labai istikruju pries tuos super glue nusiteikus, nei karto nebuvau jokio nagelio prisiklijavus, o va drauge taio sakau ne tik kad klijuodavo, bet dar ir salotine spalva lakuodavo lotuliukas.gif

ir as pritariu kad jokiu super glue negalima!!!!
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2004 06 24, 22:59)
Ilgai svarsciau ar priisiauginti nagus ir nusprendziau kol kas to nedaryti. Nes nusipirkau puikius priklijuojamus nagus, anglu firmos "Elegant touch", kaina apie 30lt. Na tikrai, atrodo super, patogus. Grazus prancuziskas manikiuras  rolleyes.gif Dar ne vienas nesuprato,kad netikri,o mama netikejo, kad nepriauginti smile.gif zodziu, megstancioms eksperimentus rekomenduoju thumbup.gif o tu pigiuju po 8-10lt tai nepatariu,esu bandzius tai ir atsiklijuoja greit,ir stori,nenaturaliai atrodo.

priklijuoti nagai mannepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
turiu problemą, savaitgali vestuvės, o mano , kaip tyčia nulužo keli nagai, ilgalaikio priauginimo nenoriu, nes mano pačio nieko nagai kai nenulūžę, o kaip vyksta salonuose trumpalaikis nagų priauginimas, gal kas naudojotes ta paslauga, kike laikosi tie nagai, ar galima pasirinkti norimą ilgį, ar jie klijuojami ant viso nago, ar jie savo turi tų priklijuojamų nagų ar reikia nusinešti?
Atsakyti
QUOTE(ausytė @ 2008 07 16, 10:59)
Sveikos,
turiu problemą, savaitgali vestuvės, o mano , kaip tyčia nulužo keli nagai, ilgalaikio priauginimo nenoriu, nes mano pačio nieko nagai kai nenulūžę, o kaip vyksta salonuose trumpalaikis nagų priauginimas, gal kas naudojotes ta paslauga, kike laikosi tie nagai, ar galima pasirinkti norimą ilgį, ar jie klijuojami ant viso nago, ar jie savo turi tų priklijuojamų nagų ar reikia nusinešti?

manau kiekviena nagu technike galetu ta padaryti, ji klijuoja tipsiuka ant puses nago, ji sulygina su nagu, ilgi pasirenkti toki koki tu nori ir viskas, dar nupiesia daile jei tu to pageidauji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausytė @ 2008 07 16, 10:59)
Sveikos,

Ant trumpalaikiu nepritepa visko tiek daug kiek ant ilgailaikiu smile.gif nors principas tikrai panasus smile.gif as ėjau i vestuves ir turejau laikinus smile.gif tai super buvo thumbup.gif siaip sako pora savaiciu laikosi, bet as mazdaug menesiuka pravaiksciojau ir po to labai graziai nueme man juos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabado @ 2008 07 16, 23:50)
Ant trumpalaikiu nepritepa visko tiek daug kiek ant ilgailaikiu smile.gif nors principas tikrai panasus smile.gif as ėjau i vestuves ir turejau laikinus smile.gif tai super buvo  thumbup.gif  siaip sako pora savaiciu laikosi, bet as mazdaug menesiuka pravaiksciojau ir po to labai graziai nueme man juos  mirksiukas.gif

o tuos trumpalaikius tipsus reikia kad specialiai nuimtu? g.gif As kazkaip galvojau, kad juos paprasciausiai nukerpi, okas lieka, nuauga smile.gif
Atsakyti
nieko ner tragiskesnio uz priklijuojamus nagus ,o jei dar pacios nusiima juo ,t.y nusiplesia tai gali atsisveikint su nagais maziausiai 3men doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabado @ 2008 07 16, 22:50)
Ant trumpalaikiu nepritepa visko tiek daug kiek ant ilgailaikiu smile.gif nors principas tikrai panasus smile.gif as ėjau i vestuves ir turejau laikinus smile.gif tai super buvo  thumbup.gif  siaip sako pora savaiciu laikosi, bet as mazdaug menesiuka pravaiksciojau ir po to labai graziai nueme man juos  mirksiukas.gif

Aš irgi tuos dėdavausi, laikydavo apie mėn. man klijuodavo nuo pusės nago ir paskui taip po truputį nuauga. Man nei vienas nenukrito, aš juos nusilaužiau netyčia, kai nebeturi kokių dviejų, tai ir kitus nusikarpiau biggrin.gif ir man nagai liko gražūs, nuaugo tas priklijuotas ir viskas. Nei banguoti, nei dar kokie, kai prisiklausiau istorijų doh.gif
Atsakyti