Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Vasara-ziema @ 2011 10 26, 16:01)
Aciu.Tai dar paklausiu ax.gif .Buvau siandien birzoje,tai pasiule viesuosius darbus,sutikau.Menesiui tiktai,tai klausimelis butu velgi apie pinigelius ax.gif  g.gif ,kaip ten su tom ismokom is birzos ir socialine,nes gaunu dar ir tokia ir kaip tik reikia lapkricio pirmom dienom tvarkytis socialine ir nuo lapkricio pradedu dirbti.Tai man tikriausiai nusites menesiukas,lapkriti negausiu nieko g.gif ?

gausit alga ir jei pajamos vienam zmogui nesieks 350 lt,tai ir toliau gaudinesit soc.pasalpa.
Atsakyti
O tai ar man mokes kazkas uz biuleteni ar ne?
QUOTE(dzigitas @ 2011 10 26, 10:08)
sveikos.girdejau tokias pletkas,kad eigu sergi ir atnesi i DB pazyma(bilioteni)tai ismokos(kur skirtos pusmeciui)prasitesia.ar tiesa?

Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2011 10 27, 00:37)
O tai  ar man mokes kazkas uz biuleteni ar ne?

eigu teisingai supratau,tai tesiog prasitesia ismokos,kur yra skirtos pusmeciui
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2011 10 27, 00:37)
O tai  ar man mokes kazkas uz biuleteni ar ne?

jei turit i biliuteni teise,t.y kad ji apmoketu,tada apmokes.Bet moka tik uz savo biliuteni.
Atsakyti
Sakykit, kada galima kreiptis i birza. Jei VPA iki 3 metu buvau iki vakar, vakar atleido, sake nusiunte dokumentus i sodra. Tai ar jau siandien galiu vaziuoti i birza? g.gif ar palaukti geriau kitos savaites?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 26, 18:56)
gausit alga ir jei pajamos vienam zmogui nesieks 350 lt,tai ir toliau gaudinesit soc.pasalpa.

Aciu jums 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Murčikas @ 2011 10 27, 09:12)
Sakykit, kada galima kreiptis i birza. Jei VPA iki 3 metu buvau iki vakar, vakar atleido, sake nusiunte dokumentus i sodra. Tai ar jau siandien galiu vaziuoti i birza?  g.gif ar palaukti geriau kitos savaites?

Gal dar palauk,man taip irgi buvo,nulekiau kita diena,tai dar nemate birza sodros duomenu,kad as atleista.Nuejau po savaites ir tai uzburbejo,kad per anksti atejau doh.gif
Atsakyti
tai vat dabar vėl naujas klausimas iškilo blush2.gif nuo šiandien mane išleido į nėštumo ir gimdymo atostogas, atidarė biuletenį, tai kaip dabar bus su pinigėliais, ar mokės taip kaip visada mokėdavo, ar tuos 4 mėnesius nieko nemokės, ar dar koks kitas variantas yra? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2011 10 27, 09:12)
Sakykit, kada galima kreiptis i birza. Jei VPA iki 3 metu buvau iki vakar, vakar atleido, sake nusiunte dokumentus i sodra. Tai ar jau siandien galiu vaziuoti i birza?  g.gif ar palaukti geriau kitos savaites?

gali vaziuoti, jei duomenis nusiunte- tai tikrai matys. as ir taip is darbo isejau- tarpo nedarydama istojau i birza.
Atsakyti
Sveikos, turiu toki klausimeli- pries 8 metus buvau registruota DB, tada buvo issilavinimas profesinis ir ieskojau siuvejos darbelio, nuo to laiko daug vandens nutekejo- baigiau universiteta, igyjau soc. pedagogo profesija. Dabar vel registravausi DB ieskodama darbo, soc. pedagogui pasiulyti nieko neturi, siulo siuvejos darba- siuti nenoriu, ar galiu buti del to isbraukta is darbo birzos?

Atsakyti
QUOTE(Laurita-78 @ 2011 10 27, 14:11)
Sveikos, turiu toki klausimeli- pries 8 metus buvau registruota DB, tada buvo issilavinimas profesinis ir ieskojau siuvejos darbelio, nuo to laiko daug vandens nutekejo- baigiau universiteta, igyjau soc. pedagogo profesija. Dabar vel registravausi DB ieskodama darbo, soc. pedagogui pasiulyti nieko neturi, siulo siuvejos darba- siuti nenoriu, ar galiu buti del to isbraukta is darbo birzos?

Taip.

QUOTE(Laurita-78 @ 2011 10 27, 15:24)
Nu bet tai nesamone visiska

niekas ten neziuri samone ar nesamone,pasiulo darba,atsisakai-braukia,pagal juos jei atsisakai darbo,vadinasi jis tau nereikalingas,todel ir darbo birzoj nera ko stoveti.Jeigu nera darbo pagal jusu dabartine specialybe,siulo is vis darbus pagal bet kokia specialybe,o jus baiget siuvejos spec,todel ir siulo.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva.S @ 2011 10 27, 12:55)
tai vat dabar vėl naujas klausimas iškilo  blush2.gif  nuo šiandien mane išleido į nėštumo ir gimdymo atostogas, atidarė biuletenį, tai kaip dabar bus su pinigėliais, ar mokės taip kaip visada mokėdavo, ar tuos 4 mėnesius nieko nemokės, ar dar koks kitas variantas yra?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

o ka sako jusu tarpininke?ar neklauset.mane sitas irgi domina. variantai manau du, mokes arba nemokes biggrin.gif pati galvoju, kur cia pasiklaust tiksliai, nes informacijos nera, isskyrus ta, kad yra tokiu kuriom apmokejo. o cia jus nuo 30 sav isleido?
Atsakyti
QUOTE(lilina1111 @ 2011 10 27, 19:17)
o ka sako jusu tarpininke?ar neklauset.mane sitas irgi domina. variantai manau du, mokes arba nemokes biggrin.gif pati galvoju, kur cia pasiklaust tiksliai, nes informacijos nera, isskyrus ta, kad yra tokiu kuriom apmokejo. o cia jus nuo 30 sav isleido?

jei moka bedarbio pasalpa,tai ja ir mokes toliau per visa dekreta.
Atsakyti