Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Agnieshkute @ 2011 10 23, 21:40)
Gal kas gali papasakoti  kaip viskas vyksta DB?  tongue.gif  Situacija tokia, draugas jau metai DB-je, vis atidedavo "pasimatymus"  kas du men. Sekanciam kartui jau sake, kad duos kazkokius lapus pildyt ar ka ten  g.gif Pats nelabai suprato, as tuo labiau  biggrin.gif  Kaip supratau, tai reiks, kad darbdavys pazymetu ar tinkamas darbui ar ne  g.gif  O pas darbdavius BD siuncia, ar pats turi ieskotis?  (Na cia as taip pati ismasciau biggrin.gif) Tai vat idomu pasidare kaip kas ten vyksta  g.gif

Yra du variantai:
1.Kai konsultante duoda lapa ir namie ieskai darbo,uzrasineji i kokia firma CV siuntei,ar skambinai,ar buvai nuvykes pas darbdavi,ar pats kazkur skelbima del darbo idejei,tokios grafos yra ir juos reikia pildyt,paskui kai eini pas konsultante,ta lapa reikia atiduoti.
2.Kai konsultante duoda rekomendacija nuvykti pas konkretu darbdavi,tada jis ten jau zimi,ar jus priimtas i darba,ar jus atsisaket,ar kitas priimtas darbuotojas,ar dar kokia priezastis del kurios nepriimtas,ar priimtas i darba ir su ta rekomendacija,per 3 darbo dienas,jau su uzpildyta is darbdavio,einat i birza pas savo konsultante ir jai atiduodat.Tik ziurekit,kad darbdavis nepazimetu,kad atsisakot siulomo darbo,nes tada isbrauks is birzos.
Atsakyti
sveiki,gal kas zino . Dirbu pagal terminuota sutarti (1men+2men+2men)DB man pasake kad eigu prates dar 1 men. tai mane is DB nuims ir reikes vel is naujo registruotis , o kaip bus tada su soc.rupyba ar reikes laukti 6 men. kad gauti kompensacijos?
aciu
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2011 10 25, 09:57)
sveiki,gal kas zino . Dirbu pagal terminuota sutarti (1men+2men+2men)DB man pasake kad eigu prates dar 1 men. tai mane is DB nuims ir reikes vel is naujo registruotis , o kaip bus tada su soc.rupyba  ar reikes laukti 6 men. kad gauti kompensacijos?
aciu

o visu etatu dirbat?jei taip,tai nereikes birzos.Nes pas jus cia daugiau i laikinaja sutartis panasu,nes pratese ja kas 2 men.O birza braukia,nes bus jau 6 menesiai,o terminuota sutartis ir stovejimas birzoj tik iki 6 men,jei ilgiau tai braukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 25 spalio 2011 - 09:03
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 25, 10:02)
o visu etatu dirbat?jei taip,tai nereikes birzos.Nes pas jus cia daugiau i laikinaja sutartis panasu,nes pratese ja kas 2 men.O birza braukia,nes bus jau 6 menesiai,o terminuota sutartis ir stovejimas birzoj tik iki 6 men,jei ilgiau tai braukia.

taip pilnu etatu.o eigu po 6 men. neprates sutarti. tai man reikes vel i birza stuoti. vot ir nezinau kaip tada su soc. rupyba
Atsakyti
Merginos, gal kas žinos... Biržoj buvau registruota nuo rugsėjo 26 d. Pašalpa lyg ir būtų priklausiusi nuo spalio 6 d. (kadangi iki tos dienos buvau gavusi išeitinę kompensaciją). Spalio 16 d. mane išregistravo, nes įsidarbinau. Ar man dar perves kokią dalį bedarbio pašalpos už tas 10 d.? g.gif Šiaip niekas priskaičiuota nebuvo, kadangi pas konsultantę buvau tik vieną kartą, kitas apsilankymas turėjo būti tik lapkričio mėn. g.gif
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2011 10 25, 21:55)
sveiki, gal kas žinote, labai reikia žinoti  ax.gif

manau pacioj suc.rupyboj geriau suzinuoti.
Atsakyti
Merginos, o ar jums nesake konsultants, kad veda pinigus nuo 10 iki 31 dienos, atrenka kompas atsitiktinai, ne visiems kartu.'
As esu ir 10 gavus ir 31 diena net- ot pasinervinau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif Toks klausimelis g.gif ,stoviu DB,ir noriu eiti mokytis,na kokius kursus baigti,ar mokes man birza pinigus?Esu gryzusi is motinystes atostogu,paskaiciuoti pinigeliai.
Atsakyti
QUOTE(Vasara-ziema @ 2011 10 26, 08:39)
Labas rytelis 4u.gif Toks klausimelis g.gif ,stoviu DB,ir noriu eiti mokytis,na kokius kursus baigti,ar mokes man birza pinigus?Esu gryzusi is motinystes atostogu,paskaiciuoti pinigeliai.

Taip greitai jus i kursus nepasius,bedarbio pasalpa gaudinesit ir toliau,o kai baigs moketi,tada jau gal ir kazkokius kursus ras,tada stependija mokes.
Atsakyti
sveikos.girdejau tokias pletkas,kad eigu sergi ir atnesi i DB pazyma(bilioteni)tai ismokos(kur skirtos pusmeciui)prasitesia.ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 10 26, 11:08)
sveikos.girdejau tokias pletkas,kad eigu sergi ir atnesi i DB pazyma(bilioteni)tai ismokos(kur skirtos pusmeciui)prasitesia.ar tiesa?

taip.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 26, 10:39)
Taip greitai jus i kursus nepasius,bedarbio pasalpa gaudinesit ir toliau,o kai baigs moketi,tada jau gal ir kazkokius kursus ras,tada stependija mokes.

Aciu.Tai dar paklausiu ax.gif .Buvau siandien birzoje,tai pasiule viesuosius darbus,sutikau.Menesiui tiktai,tai klausimelis butu velgi apie pinigelius ax.gif g.gif ,kaip ten su tom ismokom is birzos ir socialine,nes gaunu dar ir tokia ir kaip tik reikia lapkricio pirmom dienom tvarkytis socialine ir nuo lapkricio pradedu dirbti.Tai man tikriausiai nusites menesiukas,lapkriti negausiu nieko g.gif ?
Atsakyti