Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

gal pasikartosiu blush2.gif
eigu isidarbinu laikinai(t.y.1 men arba 3men.)ar mane isregistruoja is DB?ar turiu atnesti pazyma,kad idarbinta laikinai ir neprarandu bedarbio statuso ir toliau gaunu bedarbio pasalpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 10 31, 14:17)
gal pasikartosiu blush2.gif
eigu isidarbinu laikinai(t.y.1 men arba 3men.)ar mane isregistruoja is DB?ar turiu atnesti pazyma,kad idarbinta laikinai ir neprarandu bedarbio statuso ir toliau gaunu bedarbio pasalpa g.gif

iki 6 menesiu jei sutartis tai nebraukia is birzos,o tik sustabdo stovejima ir bedarbio pasalpos gavima,sutarti reikia nesti,per 3 d.d.
Atsakyti
sveikos,noriu konsultacijos,gal kuri zinos.dirbu pagal terminuota sutarti 0.5etato,kuri baigiasi 11.11.ir stoviu DB.
11.14d reikia ateiti i DB,bet beta ta,kad dabar esu biliotenyje ir ji turesiu dar apie menesi laiko.darbdavys sake,kad esant biluotenyje manes negali atleisti,bet kaip tada man 14d daryt su DB,pranesti,kad esu biliotenyje,ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 11 02, 12:55)
sveikos,noriu konsultacijos,gal kuri zinos.dirbu pagal terminuota sutarti 0.5etato,kuri baigiasi 11.11.ir stoviu DB.
11.14d reikia ateiti i DB,bet beta ta,kad dabar esu biliotenyje ir ji turesiu dar apie menesi laiko.darbdavys sake,kad esant biluotenyje manes negali atleisti,bet kaip tada man 14d daryt su DB,pranesti,kad esu biliotenyje,ar kaip?

taip pranešti, sekancia diena po biuletenio uždarymo pas tarpininkę į biržą.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2011 11 02, 13:55)

manau tau reiketu vis tiek pasiskambint savo tarpininkei ir pranesti jai, kad busi biuletenyje, ji gal pasizymes, nes kad isvis neisbrauktu is birzos su ta priezastim, kad neatvykai. Esu girdejusi panasia situacija, tap kad geriau apsidrausti smile.gif
Atsakyti
Labas, iskilo toks klausimas.. Jei zmogus isejes is darbo istojo i darbo birza, ir menesi gavo bedarbio pasalpa. Po menesio pats issibrauke. Tada menesi buvo isvykes i uzsieni. Ar dabar grizes ir istojes vel i birza gautu pasalpa? Uzsienyje ta menesi nedirbo.
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2011 11 02, 22:56)
Labas, iskilo toks klausimas..  Jei zmogus isejes is darbo istojo i darbo birza, ir menesi gavo bedarbio pasalpa. Po menesio pats issibrauke. Tada menesi buvo isvykes i uzsieni.  Ar  dabar grizes ir istojes vel i birza gautu pasalpa? Uzsienyje ta menesi nedirbo.

Turetu gauti.
Atsakyti
Sveikos,
Ir as atejau su klausimu. Lapkricio 2 diena baigesi vaiko auginimo atostogos. Isejau is darbo. Planuoju registruotis i darbo birza. Galvoju, gal kokia pasalpa gauciau...o kaip tokiu atveju buna, jei pasiulo darba, o as vaika auginu, neturiu, kur jo padet..i darzeli nebepriima, kas pasaugotu taip pat neturiu. Taip pat mokausi universitete neakivaizdiniam skyriui. Sunkus paskutiniai metai, noreciau ramiai pabaigt mokslus. Ar mestu mane is birzos? Kaip nemegstu tu valstybiniu istaigu, nebenoriu isvis ten eiti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutia @ 2011 11 03, 09:47)
Sveikos,
Ir as atejau su klausimu. Lapkricio 2 diena baigesi vaiko auginimo atostogos. Isejau is darbo. Planuoju registruotis i darbo birza. Galvoju, gal kokia pasalpa gauciau...o kaip tokiu atveju buna, jei pasiulo darba, o as vaika auginu, neturiu, kur jo padet..i darzeli nebepriima, kas pasaugotu taip pat neturiu. Taip pat mokausi universitete neakivaizdiniam skyriui. Sunkus paskutiniai metai, noreciau ramiai pabaigt mokslus. Ar mestu mane is birzos? Kaip nemegstu tu valstybiniu istaigu, nebenoriu isvis ten eiti verysad.gif

Cia laimes dalikas ant kokios tarpininkes papulsit,vienos neliecia tokiu mamu,kitos neziuri,turi kur vaika palikti ar neturi,atsisakai siulomo darba-braukia.Bet jeigu jus tik del PSD stojat i birza,tai galit nestoti,nes esat drausta iki kol vaikui sueis 8 metai,tereikia nueiti i lygoniu kasa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 03 lapkričio 2011 - 08:50
[quote=JOLANCIUK,2011 11 03, 09:50]
Cia laimes dalikas ant kokios tarpininkes papulsit,vienos neliecia tokiu mamu,kitos neziuri,turi kur vaika palikti ar neturi,atsisakai siulomo darba-braukia.Bet jeigu jus tik del PSD stojat i birza,tai galit nestoti,nes esat drausta iki kol vaikui sueis 8 metai,tereikia nueiti i lygoniu kasa.

o gal ir taip netures ko pasiulyt gal stovesit toj darbo birzoj ilgai ilgai... ax.gif
man asmeniskai nuo liepos men tik i viena vieta nusiunte verysad.gif nors dabar kai pradejo vaikas eiti i darzeli labai sirgti pradejo tai nezinau net kaip reiketu i ta darba eiti... verysad.gif
beje tik siandien man pervede pinigelius is darbo birzos...
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 03, 09:50)
.Bet jeigu jus tik del PSD stojat i birza,tai galit nestoti,nes esat drausta iki kol vaikui sueis 8 metai,tereikia nueiti i lygoniu kasa.

o cia visos mamos taip yra draustos ar tik tarkim, studentes ir pan? aciu uz ats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mandarininė @ 2011 11 03, 11:57)
o cia visos mamos taip yra draustos ar tik tarkim, studentes ir pan? aciu uz ats  ax.gif

Visos kas turi vaikus,tik reikia nueiti i lygoniu kasa,o jei esi dieninio studente,tai ir taip drausta,nes mokaisi.
Atsakyti