Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Murčikas @ 2011 11 07, 12:26)
bet tai nesamone totali pas juos, gyvenu 10 min pestute nuo darbo birzos, o uzraso internetu i aguonu trenktis  doh.gif

o registruota gyvenama vieta mieste ar rajone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 07 lapkričio 2011 - 12:00
Deklaruota vieta gyvenamoji irgi mieste, antakalnyje, kaip ir irgi tolokai nuo aguonu gatves g.gif nebent bando srauta pamazinti ir siuncia ir i rajonine kitus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2011 11 08, 00:00)
Deklaruota vieta gyvenamoji irgi mieste, antakalnyje, kaip ir irgi tolokai nuo aguonu gatves  g.gif  nebent bando srauta pamazinti ir siuncia ir i rajonine kitus  g.gif

na gal,nes vyra buvo irgi siunte tenai,nes nebuvo perrase adreso,anksciau gyvenom rajone,ten buvo priregistruotas.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2011 11 07, 12:26)
bet tai nesamone totali pas juos, gyvenu 10 min pestute nuo darbo birzos, o uzraso internetu i aguonu trenktis  doh.gif

man irgi panasiai buvo. uzsiregistravau LDB internetiniame puslapyje, ir ten parase kad man reik i Aguonu gatve. nuvaziavau ten, tada ten esanti konsultante dave ta balta lapuka, kur jau buvo parasyta, kad kitas mano vizitas i DB po menesio ir jau ne cia, o siaures miestely. tai toj aguonu gatveje buvau tik pirma karta ir sugaisau 2 minutes
Atsakyti
Taip, man jau siandien paaiskino, kad ten tik pirmam kartui tektu apsilankyt, bet vistiek talonelis sian, talonelis ten, o cia pesciom nueinu. Tikiuos zmogiska tarpininke pasitakys ir nesius i naktinius darbus visokius g.gif
Atsakyti
čia aš jau rašius buvau apie savo superstar tarpininkę doh.gif unsure.gif tai vat teko antrą kart su ja pasimatyt,nu tai ką pakėlus balsą pavarė kodėl nerandu per mėn. laiko pagal savo specialybę darbo,šitiek pasiūlos doh.gif o,kad tas įmones žinau kaip nuluptas ir per skundai.lt apie jas aprašyta tai jai nepaaiškinsi,jai bile iškišt,vien žo liepė pasiimt lapą iš spausdintuvo,o ten siunčia į vieną iš tų įmonių "superinių",o božė ir ką man daryt doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 11 13, 20:40)
čia aš jau rašius buvau apie savo superstar tarpininkę doh.gif  unsure.gif tai vat teko antrą kart su ja pasimatyt,nu tai ką pakėlus balsą pavarė kodėl nerandu per mėn. laiko pagal savo specialybę darbo,šitiek pasiūlos  doh.gif o,kad tas įmones žinau kaip nuluptas ir per skundai.lt apie jas aprašyta tai jai nepaaiškinsi,jai bile iškišt,vien žo liepė pasiimt lapą iš spausdintuvo,o ten siunčia į vieną iš tų įmonių "superinių",o božė ir ką man daryt doh.gif  unsure.gif

eiti ir tiketis kad nepriims.
Atsakyti
Sveiki, bedarbio ismoka paskirta iki lapkricio 11d, lapkricio 11d buvau pas tarpininke, ar man si menesi sumokes tik uz spali, ar kartu ir uz lapkricio 11 dienu?
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2011 11 13, 23:13)
Sveiki, bedarbio ismoka paskirta iki lapkricio 11d, lapkricio 11d buvau pas tarpininke, ar man si menesi sumokes tik uz spali, ar kartu ir uz lapkricio 11 dienu?

uz lapkricio 11 dienu gausit gruodi.
Atsakyti
o jeigu uz lapkricio tik 3 dienas teturi sumoketi g.gif Uz spali ismokejo, bet tikejausi, kad ir tas tris dienas prijungs prie ismokos, bet negavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita84 @ 2011 11 13, 23:37)
o jeigu uz lapkricio tik 3 dienas teturi sumoketi g.gif Uz spali ismokejo, bet tikejausi, kad ir tas tris dienas prijungs prie ismokos, bet negavau g.gif

tai ir sumokes gruodi,nes moka uz praeita menesi,o ne uz einama.
Atsakyti
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 11 13, 19:40)
čia aš jau rašius buvau apie savo superstar tarpininkę doh.gif  unsure.gif tai vat teko antrą kart su ja pasimatyt,nu tai ką pakėlus balsą pavarė kodėl nerandu per mėn. laiko pagal savo specialybę darbo,šitiek pasiūlos  doh.gif o,kad tas įmones žinau kaip nuluptas ir per skundai.lt apie jas aprašyta tai jai nepaaiškinsi,jai bile iškišt,vien žo liepė pasiimt lapą iš spausdintuvo,o ten siunčia į vieną iš tų įmonių "superinių",o božė ir ką man daryt doh.gif  unsure.gif

Ką, nemokate savęs taip darbdaviui patekti, akd priimti nenorėtų? g.gif Na, o dėl tarpinikės, tai ką jūs nemokate griežtesniu tonu jos apraminti? Į šią instituciją jūs kreipiatės ne tam, kad kažkokia biurokratinė terulė jus žemintų. О jei jai kyla toks nenumaldomas noras ant kito rėkti, gal paprsčiausiai ji pati ne ten sėdi.. bigsmile.gif Gali eiot lapų pagriebti, ar dar ką nors prasmingo paveikti. Žinote, bedarbis - ne nusikaltėlis. Ir nereikia leisti save žeminti schmoll.gif
Atsakyti