Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Bumbulienė @ 2011 11 23, 16:07)
Man vis konsultantė užsimena,kad jeigu aš bent mėnesį padirbčiau,priklausytų pašalpa,tai gal man reik išsiregistruot ir įsiregistruot?  bigsmile.gif

Bet kitas dalykas,laukiu kursų,tai nereiks man vėl metus laukt?  unsure.gif

Ir dar klausimas,išsiregistruot reikia į biržą važiuot,ar paskambinti užtektų?  g.gif

Kokia pasalpa,bedarbio? Tai vadinasi jums truksta vieno menesio iki reikiamo stazo,todel jei issiregistruosit ir prisiregistruosit,nieko nepasikeis,jums gi pasake,kad reikia menesi padirbti.
Del kursu tai nemanau kad reiketu metus laukti,jei bus vietu tai ir eisit i kursus,o issiregistruoti atrodo galima ir telefonu.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 24, 11:11)
Kokia pasalpa,bedarbio? Tai vadinasi jums truksta vieno menesio iki reikiamo stazo,todel jei issiregistruosit ir prisiregistruosit,nieko nepasikeis,jums gi pasake,kad reikia menesi padirbti.
Del kursu tai nemanau kad reiketu metus laukti,jei bus vietu tai ir eisit i kursus,o issiregistruoti atrodo galima ir telefonu.

Taip,bedarbio.
Ji man su tokia keista šypsenėle pasakė, kad reiktų apie mėnesiuką padirbėt biggrin.gif (koks sveiko proto žmogus radęs darbą po mėnesio grįžtų į biržą, kad gaut tuos varganus pinigėlius doh.gif ).Tai vat todėl man keistai pasirodė g.gif
Na bandysiu,dėkui už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bumbulienė @ 2011 11 24, 12:15)
Taip,bedarbio.
Ji man su tokia keista šypsenėle pasakė, kad reiktų apie mėnesiuką padirbėt  biggrin.gif (koks sveiko proto žmogus radęs darbą po mėnesio grįžtų į biržą, kad gaut tuos varganus pinigėlius  doh.gif  ).Tai vat todėl man keistai pasirodė  g.gif
Na bandysiu,dėkui už atsakymą  mirksiukas.gif

o kiek jus turit stazo per paskutinius 3 metus,galit paty paskaiciuoti ir paziureti ar ji tiesa sako,ar kazka sukineja.
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2011 11 24, 13:10)
Man jau uzvakar birzos tinkalpyje rode, kad yra priskaiciuoti pinigeliai, o siandien jau ir saskaitoj jie smile.gif
Cia Vilnius, SWED bankas
tik birza vede ne is SWED turbut, kad man dar 1.20 nurase doh.gif

Ju saskaita yra SEB'e, kaip ir mano.. tai gali buti, kai ldb puslapyje pasirodys info, tai gal ta pacia diena gausiu, tik neaisku kada tai bus...

Atsakyti
QUOTE(Echoo @ 2011 11 24, 12:06)
Na, nesuprantu, jau ketvirtadienis, o pinigeliu kaip nera taip nera... Net toj svetainej ldb.lt vis dar nieko nerodo, nesuprantu, ar dar yra tokiu kaip as? jau jauciu reiks i birza skambinti..

tokiu manau dauguma.temps iki paskutinio laika
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 24, 12:08)
Kiek zinau rekomendacijas del darbo duoda i rankas,todel manau nera ko kreipti demesio,be to jei jus pakeitusi el.pasta,cia gal buvo isseniau  g.gif

na ne rodo vakarykste data issiuntimo doh.gif zodziu daro kaip nori.
Atsakyti
QUOTE(Echoo @ 2011 11 24, 12:06)
Na, nesuprantu, jau ketvirtadienis, o pinigeliu kaip nera taip nera... Net toj svetainej ldb.lt vis dar nieko nerodo, nesuprantu, ar dar yra tokiu kaip as? jau jauciu reiks i birza skambinti..

yra yra, ir aš jau ten kas porą valandų lankausi ir vis kaip nieko taip nieko doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
uzsiregistavau darbo birzoj menesio pradzioj, priskaiciavo pasalpa. DB tinklalapyje parasyta, kad zmogus turi gauti pinigus po 8 dienu nuo priregistravimo, bet mano tarpininke pasake, kad gausiu tik kita menesi. Gal galite paaiskinti kur tiesa. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(LORA1975 @ 2011 11 24, 19:15)
Sveikos,
uzsiregistavau darbo birzoj menesio pradzioj, priskaiciavo pasalpa. DB tinklalapyje parasyta, kad zmogus turi gauti pinigus po 8 dienu nuo priregistravimo, bet mano tarpininke pasake, kad gausiu tik kita menesi. Gal galite paaiskinti kur tiesa. Aciu.

As asmeniskai uzsiregistravau darbo birzoje spalio 13 d., pinigelius jie pradeda skaiciuoti nuo spalio 21 d. (praejus 8 d.d po isiregistravimo i darbo birza), pinigelius gavau lapkricio 25 d.
Jei jus uzsiregistravote si menesi, tai pinigelius gausite gruodi, nu nebent kiekvienam skirtingai moka, bet abejoju.
Atsakyti
QUOTE(LORA1975 @ 2011 11 24, 18:15)
Sveikos,

po 8 dienu tik priskaiciuojami,bet ne ismokami smile.gif ismokami pinigeliai uz praeita menesi,o ne uz einama.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 24, 18:14)
po 8 dienu tik priskaiciuojami,bet ne ismokami smile.gif ismokami pinigeliai uz praeita menesi,o ne uz einama.

Aciu, supratau, lauksim kita menesi smile.gif
Dar noriu paklausti. Tarpininke pasake, tai kad, jeigu as arba vaikas sirgs, man reikes pazyma priduoti i DB. Irgi nelabai supratau, pazyma tik tuo atveju, jeigu ta diena man skirtas laikas i birza? Ar is viso? Ir tada pratesiamas pasalpu mokejimas? Ir man reikia biuletenio ar uztenka vaiko gydytojos pazymos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORA1975: 24 lapkričio 2011 - 19:01
QUOTE(LORA1975 @ 2011 11 24, 20:55)
Aciu, supratau, lauksim kita menesi smile.gif
Dar noriu paklausti. Tarpininke pasake, tai kad, jeigu as arba vaikas sirgs, man reikes pazyma priduoti i DB. Irgi nelabai supratau, pazyma tik tuo atveju, jeigu ta diena man skirtas laikas i birza? Ar is viso? Ir tada pratesiamas pasalpu mokejimas? Ir man reikia biuletenio ar uztenka vaiko gydytojos pazymos?

Gal tuo atveju, jeigu ta diena, kai paskirtas laikas. g.gif
Atsakyti