Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža

QUOTE(Bulbulka. @ 2011 11 25, 17:27)
* jegu pati sergat tai dar ir ismoka pratesiama (bet neilgiau negu 30 dienu).
*O as pinigus gaunu visada sekancia diena po apsilankymo, gal cia nuo konsultantu priklauso g.gif

*sito nezinojau rolleyes.gif
*gal tesiog sutapimas g.gif
Atsakyti
Sakykit mamytes, jeigu mane idarbins keliom valandom per menesi dirbti (cia pas giminaite, jai padejejos kartais reikia), tai man moketu birza? Siuo metu stoviu darbo birzoje.
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2011 11 28, 14:16)
Sakykit mamytes, jeigu mane idarbins keliom valandom per menesi dirbti (cia pas giminaite, jai padejejos kartais reikia), tai man moketu birza? Siuo metu stoviu darbo birzoje.

ne.
Atsakyti
QUOTE(Vaiva.S @ 2011 11 28, 13:51)
pagaliau ir pas mane atsirado paskaičiavimai  thumbup.gif

kazin kaip birza dekreta apmoka, kas menesi ar iskart?kai dirbau atsimenu visus iskart gavau i prieki, uz visa laikotarpi t.y. ir dabar birzoj stovint eisiu i dekreta
Atsakyti
norejau paklausti keliu dalyku

jei dabar ismestu is birzos mane, tai dar sumoketu gruodzio 10 diena soc. pasalpa 315 lt ? nes uz lapkriti butu visvien ?

Ir dar, man dave rekomandacijos lapa, tai kaip jums daznai darbdaviai sutinka paprasius pabraukti varianta jog kitas buvo pasirinktas kandidatas ?

O jei ne, tai tada as planuoju tycia kazka blogai pakalbeti, kad tiesiog nepriimtu
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2011 11 29, 13:25)
norejau paklausti keliu dalyku

jei dabar ismestu is birzos mane, tai dar sumoketu gruodzio 10 diena soc. pasalpa 315 lt ? nes uz lapkriti butu visvien ?

Ir dar, man dave rekomandacijos lapa, tai kaip jums daznai darbdaviai sutinka paprasius pabraukti varianta jog kitas buvo pasirinktas kandidatas ?

O jei ne, tai tada as planuoju tycia kazka blogai pakalbeti, kad tiesiog nepriimtu

Jei si menesi jus isbrauks,tai gruodi negausit uz lapkriti,nes lapkriti neatitiksit salygai gauti pasalpa.
Del rekomendacijos,tai daug kas raso net neprasidamas,kad jau priimtas kitas kandidatas.Nes mato pagal zmogu,kuris tikrai nori isidarbinti,iskart sako,kad noriu dirbti.
Papildyta:
QUOTE(lilina1111 @ 2011 11 28, 19:09)
kazin kaip birza dekreta apmoka, kas menesi ar iskart?kai dirbau atsimenu visus iskart gavau i prieki, uz visa laikotarpi t.y. ir dabar birzoj stovint eisiu i dekreta

kas menesi gaudinesi,nes cia ne "SODRA",o "BIRZA".
Atsakyti
Sveikos mamytes, labai reikia jusu patarimo.. gruodzio pradzioje baigiasi mano motinystes atostogos, i darba grizti negaliu, nes persikraustem i kita miesta sad.gif o dar du maziukai namuose, ir i darzeli musu neima doh.gif kiek suprantu, birza turetu skirt kazkokia pasalpa g.gif g.gif bet, noreciau atidaryt internetine parduotuve.. taigi, ar gavus individualios veiklos pazyma galiu tiketis pasalpos is sodros???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evita05 @ 2011 11 28, 17:23)
ax.gif na mamytes gal jau kuriai ikrito pinigeliai i saskaita siandien kaune?

aš gavau 12d. SEB

.............................................

vienu žodžiu yra taip,dėl ligos (astma ir alergija) negaliu dirbti savo darbo pagal specialybę (aišku tarpininkei mano "fainuolei" buvo dzin ir ji davė man rekomedacinį lapą pas darbdavį),DB prašo atnešt pažymą iš daktarės ,kad negaliu,bet šiandien buvau pas daktarę paaiškinau situaciją ji sako aš tau galiu tik parašyti nedarbingumą,bet kodėl ne pažymą? g.gif ką man tas nedarbingumas duos biržoj? gal durnai klausiu,bet kai pirmą kart susiduri su tokiais dalykais,viskas įdomu ir nežinoma.

Atsakyti
o tai pvz jei gruodzio 2 isbrauktu, tai gauciau gruodzio menesi uz lapkricio ? nenusuks ten jie, jog matys ai vistiek jau ismestas ?

ir dar vienas paskutinis butu dalykas. Jeigu as ejau prasitesti soc.pasalpos 2 menesio diena, tai man kita menesi bus normaliai 10 ar 11 diena, ar bus uz du menesius ?
Atsakyti
Norejau paklausti, jei is DB isbraukia asmeni, ir puse metu jis neturi teises atsistoti i DB, tai ar tuos 6men jam reikia moketi po ~70 LT uz sveikatos draudima?

Ir galbut galimas variantas: jei norima zmogu isbraukti is DB, tai nesileisti braukiamam, o paciam iseiti, ir poto vel registruotis po kurio laiko, tik po kurio...?
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 11 29, 21:54)
Norejau paklausti, jei is DB isbraukia asmeni, ir puse metu jis neturi teises atsistoti i DB, tai ar tuos 6men jam reikia moketi po ~70 LT uz sveikatos draudima?

Ir galbut galimas variantas: jei norima zmogu isbraukti is DB, tai nesileisti braukiamam, o paciam iseiti, ir poto vel registruotis po kurio laiko, tik po kurio...?

1.Taip
2.O kaip jus suzinosit kada jus nori isbraukti!?Jei padaret prasizengima,tai niekaip pats zmogus neiseis,nes ji iskart isbrauks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 29 lapkričio 2011 - 21:34
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 29, 21:34)
1.Taip
2.O kaip jus suzinosit kada jus nori isbraukti!?Jei padaret prasizengima,tai niekaip pats zmogus neiseis,nes ji iskart isbrauks.

1. supratau
2. tai darbuotoja sako, kad jau per ilgai zmogus stovi DB, ir brauks, kad nestovejimo aikstele ta DB...

ir dar norejau paklausti, jei matai, kad nespeji nurodytu laiku atvykti, bet pranesi telefonu, ir sutari, kad atvyksi 3 ar 4 h veliau, tai juk negali kaip nusizengimo uzskaityti? blush2.gif

nes siaip ta konsultante tai keista, kai zmogus ateina savo laiku, tai dar 1,5h pralaukia, nes eiles tokios pas ja. doh.gif jei ateini kokia valanda ansciau, ir nutinka taip, kad nera eiliu, tai rekauja, ko cia atejai per anksti. Cia pastebejimas aplamai apie konsultate is daugumos pazistamu, kurie lankosi pas ja blush2.gif
Atsakyti