Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai susiję su gimdymu

as su dukrite gimziau naturalei. Tiek skaudejo, tiek pavargau, kad akuserei sakau viskas einu namo biggrin.gif aisku kur jau ten eisi, bet ji isigando. o su suneliu gulejom palatoj dukrite atejo i palata, apziurejo maziuka, pries iseinant sake broliuka nepamirsk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataly @ 2008 02 20, 17:50)
Tiek  su suneliu gulejom palatoj dukrite atejo i palata, apziurejo maziuka, pries iseinant sake broliuka nepamirsk  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Toks fainas lelius,negalim pamirsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 03 28, 22:03)
lotuliukas.gif o ka jis atsake hihihi.gif

ispyriau gydytojui i veida doh.gif na as taip klusniai vykdziau visus jo nurodymus, tai kai pasake stuumk, taip stumiau, kad koja isslydo ir tiesiai i veida doh.gif  blush2.gif ale su samone buvau, dar atsiprasiau, o jis juokiasi, kad gimdyk, o ne atsiprasinek cia hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2007 01 09, 23:40)
perskaiciau viename amerikietiskame zurnale- akuseres pasakoja juokingiausius nutikimus- vienas istrigo i galva:
Gimdo pora ne zodzio nesuprantanti angliskai. Ir vyrukas vis taikosi issprukti is gimdyklos. Seseles ji vis atitempia atgal, kad moraliskai palaikytu gimdyve. Uzgimimo metu viena sesele jega laike vyro galva atsukusi i moteriskes tarpkoji. Kita diena paaiskejo, kad jis visai ne vyras gimdyvei, o tik kaimynas, savo nelaimei, pasisiules nuvezti moteri iki ligonines.

lotuliukas.gif
kad tik pati nepagimdyciau is juoko lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mintibutė @ 2007 01 21, 23:00)
Mano mama kai gimde,i palata iveze kita gimdyve.Mama pasakoja:man skausmai,saremiai ir t.t. o kitai moteriskei anketa pildo: sesele klausia kada ji paskutini karta turejo lytinius santykius.Gimdyve ramiausiai sau atsako: ka tik,masinoj,prie pervazos.Sesele apstulbo: kaip ka tik blink.gif  blink.gif  blink.gif

eina sau, nebegaliu daugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms mamytems uz nuotaikingas istorijas 4u.gif
Atsakyti
Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo.

jo gerai cia thumbup.gif lotuliukas.gif

as tai kai gimdziau vyras i gimdima nespejo biggrin.gif o taip norejo lotuliukas.gif nuvede mane tonu vaikelio paklausyt ir prasidejo linksmybes lotuliukas.gif o maniskis gi is streso kad negriztu ne manes iskot ejo o parukyt uzsimane doh.gif tai kol ruke as pagimdziau lotuliukas.gif
po visko jau sako jis man: ateinu i palata ibega sesele via tokia biggrin.gif sako sveikinu,turit dukryte thumbup.gif tai tas ir paliko stovet nesuprates sako gal palatas sumeise kur jau taip greit ta dukryte bus g.gif ir leidosi vyrutis i zygi per akuserini manes su dukryte ieskot lotuliukas.gif ir rado 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2008 02 04, 22:25)
Niu kadangi esu visai šviežia gimdyvė - pasipasakosiu biggrin.gif

Į gimdymo namus nuvažiavau su 6cm bet visa įsišiepus. Akušerės ir daktarė (MB irgi) žiūrėjo į mane didelėm akis su klausimu "Negi tau neskauda" sakau skauda skauda, bet ne tiek kad reikėtų verkti. Aišku po poros valandų juokai išgaravo. Kai jau išstūmiau vaikutį taip palengvėjo kad neįdomu buvo jis pravirko ar nea, pamiršau kad turi ant krūtinės uždėti, o pirmas klausimas Kur mano akiniai???? Mat su akinukais aš. MB juos buvo nuėmęs nes trugdė deguonies kaukei laikytis. Seselė padavė man juos, o aš guliu sau atsileidus, i naktinius akinius valaus, sakau "Oj kokie apsinešę..."  doh.gif  lotuliukas.gif Ot mamka... Matai jai akiniai rūpi  doh.gif

O kai reikėjo virkštelę kirpt, tai daktarė sako: Tetukas ar kirpsit virkštelę? Pažiūrėjo ji į MB ir pati sau atsakė - "Gal kitą kartą"  lotuliukas.gif

Oj negaliu tuoj pagymdysiu is juoko... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LAIMINGA MAMA @ 2008 02 22, 12:06)
Kai jau pradėjau gimdyti, t.y. stumti, gydytojas sako: stok dabar nestumk, o man nežinau kas užėjo, sakau "klausau ponas daktare", paskui jis sako, ateina sąrėmis, pasiruošk stumt, aš vėl sakau "klausau ponas daktare". Paskui vėl sako nestumk, aš vėl kaip sugedus plokštelė "klusau ponas daktare" Jeigu rimtai, tai aš nežinau kas man buvo užėję, kodėl aš taip sakiau. Daktaras pagalvojo kad aš juokauju ir sako: oho tu dar turi jėgų juokaut. Pasirodo aš tuo metu nei jėgų nei protelio jau nebeturėjau. Beje šitų savo malonių frazių nelabai prisimenu. Kitą dieną pats daktaras juokėsi, kad nekiekviena gimdyvė per gimdymą jį ponu vadina ir tokia paklusni būna, , paskui dar vyro klausiau ar tikrai taip buvo.

šita tai liux thumbup.gif
bet tai budinga gimdivem kad elgesi neprognozuojamai per gimdyma, o kartais agresiviai bet personalas apmokytas taip nepiktu jokiais budais smile.gif
o va mano anyta pasakojo kad kai gimde jai taip skaudejo taip savęs gaila buvo tai ji iš gaileščio sau gloste akušere doh.gif biggrin.gif tai jau pamaloninta akušere liko ta nakti lotuliukas.gif
man pvz visas mano gimdymas prisiminus juoką kelia biggrin.gif
Atsakyti
tiek prisijuokiau, iki ašarų ir ne tik lotuliukas.gif
kad nepagimdyčiau dabar jau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai nuvaziavus gimdyt skyriaus vedejas nusprende, kad nuleis vandenis, uzlipau ant kedes, gydytojas pasieme zirkles ir makaluojasi man tarpukoji, sako "vandenu nera, tik kelis plaukus istraukiau ", as tada galvoju, bliamba, atrodo gi apsiskutau blink.gif . nuejau i gimdykla, paskambinau kad atvyktu gydytoja, su kuria buvau susitarus del gimdymo. jai atvykus ji taip pat nusprende dar karta pabandyti nuleisti vandenis. po kurio laiko taip pat sako "tikrai nera vandenu ir esu jums skoloj tris plaukus" . na as visai pasimeciau, tai kaip galvoju as ten apsiskutau, kad man plaukus kuokstais traukia g.gif . tik uz keliu dienu "dasilo" kad tai vaiko plaukus istrauke doh.gif . dar ir dabar suneliui ant pakausiuko randas likes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2008 02 26, 22:51)
man tai nuvaziavus gimdyt skyriaus vedejas nusprende, kad nuleis vandenis, uzlipau ant kedes, gydytojas pasieme zirkles ir makaluojasi man tarpukoji, sako "vandenu nera, tik kelis plaukus istraukiau ", as tada galvoju, bliamba, atrodo gi apsiskutau  blink.gif . nuejau i gimdykla, paskambinau kad atvyktu gydytoja, su kuria buvau susitarus del gimdymo. jai atvykus ji taip pat nusprende dar karta pabandyti nuleisti vandenis. po kurio laiko taip pat sako "tikrai nera vandenu ir esu jums skoloj tris plaukus" . na as visai pasimeciau, tai kaip galvoju as ten apsiskutau, kad man plaukus kuokstais traukia  g.gif . tik uz keliu dienu "dasilo" kad tai vaiko plaukus istrauke doh.gif . dar ir dabar suneliui ant pakausiuko randas likes  blush2.gif

O as skaitau ir galvoju ,kokius cia tau plaukus rauna doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti