Sveikos. Jei butu organizuojamas RR zaidimas as jame dalyvauciau. Gal atsiras dar norinciu?
QUOTE(Tiksiuke @ 2011 10 20, 16:40)
Sveikos. Jei butu organizuojamas RR zaidimas as jame dalyvauciau. Gal atsiras dar norinciu?
Įdomu kokia kompanija susirinks. Jei patikima, tai norėčiau, nes labai gaila, kai toks šaunus žaidimas atneša kažkam nemalonumus ir nuostolius
Atgavau savo RR
Dalinuosi nuotraukomis
Koks grožis.
Aš siuvinėjau japonišką sodą. Pernai Pirmaargenta pataikė tiesiai į dešimtuką, kai pasakė, kad aš siuvinėsiu kažką japoniško.
Aš siuvinėjau japonišką sodą. Pernai Pirmaargenta pataikė tiesiai į dešimtuką, kai pasakė, kad aš siuvinėsiu kažką japoniško.
QUOTE(Florestina @ 2011 10 20, 18:57)
Koks grožis.
Man taip pat labai labai gražu
p.s.niekaip nesusitvarkau su nuotraukos dydžiu
QUOTE(sauluzee @ 2011 10 20, 18:00)
p.s.niekaip nesusitvarkau su nuotraukos dydžiu
Man tai ne per didelė.
QUOTE(sauluzee @ 2011 10 20, 19:45)
Sveikinu atgavus tokį puikų RR. Kaip apiforminsi?
QUOTE(zuzanele @ 2011 10 20, 17:35)
Įdomu kokia kompanija susirinks. Jei patikima, tai norėčiau, nes labai gaila, kai toks šaunus žaidimas atneša kažkam nemalonumus ir nuostolius 
Na taip. As nelabai daug rasau i siuvynetoju formuma. Bet mane pazysta Inesiuu tai gal ji galetu mane uztart
QUOTE(sauluzee @ 2011 10 20, 19:45)
Atgavau savo RR
Dalinuosi nuotraukomis
Koks šaunus darbas
Laba
Na aš bandau gaudyt paskutines dieneles prieš darbelį
Aš siuvinėjau piramides
Laukiu savojo RR'o, o po Kalėdų aš mielai kitam rr'ui ryžčiausi
Na aš bandau gaudyt paskutines dieneles prieš darbelį
Aš siuvinėjau piramides
Laukiu savojo RR'o, o po Kalėdų aš mielai kitam rr'ui ryžčiausi
QUOTE(elzeda @ 2011 10 20, 19:22)
Sveikinu atgavus tokį puikų RR. Kaip apiforminsi?
Planuoju pasikonsultuoti ar būtų įmanoma darbelius įreminti atskirai. Ta prasme ar išeitų gražiai atskirti siuvinėlius ir įrėminti kaip "seriją". Pasikabinčiau ar pasistatyčiau kambaryje. Kai tik atsiras laisvesnė minutė nueisiu į rėminimo centrą pasitarti kaip būtų geriau čia pasielgus,nes jokiu būdu nenoriu sugadinti šio darbelio
Sveikos, aš čia taip ne į temą: matau čia kažkas eifelį siuvinėjo, gal galėtumėt schema pasidalint?
Labai reikia