Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

neisiu aš daugiau į šitą temą schmoll.gif nes baigsis vandos įsigyjimu, o sąlygų pas mane nėra, sausa labai. baisu, nerodykit cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 04, 12:20)
neisiu aš daugiau į šitą temą  schmoll.gif  nes baigsis vandos įsigyjimu, o sąlygų pas mane nėra, sausa labai. baisu, nerodykit  cool.gif  lotuliukas.gif

tai sodink į substratą arba pirk su vaza. mirksiukas.gif
Atsakyti
kur norėjau wub.gif
Nžn ko jūs bijot vandas augint, priežiūra kaip falenopsių, tik daug šviesos ir žydi maximum 2xmetuose. Žiedai minimum 2 mėn žydi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 04 lapkričio 2011 - 12:10
QUOTE(Merii @ 2011 11 04, 12:30)
kur norėjau  wub.gif
Nžn ko jūs bijot vandas augint, priežiūra kaip falenopsių, tik daug šviesos ir žydi maximum 2xmetuose. Žiedai minimum 2 mėn žydi

super wub.gif

gal kaina baido. Bet nežinau, apskritai, orchidėjos ( nekalbu apie kažkokias lepias rūšines ) - nėra lengvai numarinami augalai, nebent jau ten pastoviai daryt kažką ekstremalaus. Ypatingai tvirtalapės - vandos, pahalaenopsiai, katlėjos.

Aš tiesą sakant, neįsivaizduoju kaip galima supūdyti phalaenopsį ax.gif greičiau perdžiovinčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 04 lapkričio 2011 - 11:40
QUOTE(Lerikyte @ 2011 11 04, 11:39)
Aš tiesą sakant, neįsivaizduoju kaip galima supūdyti phalaenopsį  ax.gif greičiau perdžiovinčiau biggrin.gif

pas mane tas pats drinks_cheers.gif bet yra gi žmonių "laistytuvų", pvz mano mama biggrin.gif
Atsakyti
nu pas mane net falenopsiai geba perdžiūt, bet laikui bėgant adaptuojasi prie vandens bado biggrin.gif bet vandą juk reikia purškinėt vandeniu porą kartų per dieną, taip skaičiau čia forume... jei kas pardavinėtų jau įsodintą substrate vandą, tai susigundyčiau. bet imti ten ją pratinti bla bla, ne mano natūrai...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 04, 12:39)
jei kas pardavinėtų jau įsodintą substrate vandą, tai susigundyčiau. bet imti ten ją pratinti bla bla, ne mano natūrai...

pirk pavasarį vandą be vazono smile.gif
nusipirkau pavasarį vandą plikom šaknim, atidaviau mamai, žiūriu per pavasarį/vasarą jokių pokyčių, vasarai besibaigiant pasiėmiau pas save, pradėjo augti šaknelės, įsodinau į vazoną ir laiminga, nieko pratint nereikėjo, aktyviai auga iki šiol ir auginasi 2 keikius smile.gif
pratinti prie vazono reikėtų, jei vanda nerodo aktyvaus augimo požymių
Atsakyti
ok, bandysiu šitaip daryt. taikyt augimo periodui smile.gif

merii, nu kam prikabini tokį žydrą grožį wub.gif cool.gif
Atsakyti
zuzla, o vieno keikio parduoti nenorėtumėte? bigsmile.gif Yra čia viena tokia, kuri pirktų ax.gif
Atsakyti
O as auginu pakabintas ir nepurskalioju. Ziuriu kad ir ziedstiebi leidzia ir saknys auga,tad vadinasi irgi adaptuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 11 04, 13:59)
merii, nu kam prikabini tokį žydrą grožį  wub.gif  cool.gif

tai, kad gražus tas jos žydrumas, niekaip "nepagavau" , lb dideli žiedai
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 11 04, 10:45)
mano naujausias vaikas

Koks gražuolis wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
Merii labai graži mėlynoji wub.gif
Atsakyti