Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

QUOTE(ikkuna @ 2011 11 04, 12:59)
zuzla, o vieno keikio parduoti nenorėtumėte?  bigsmile.gif Yra čia viena tokia, kuri pirktų  ax.gif

jau pažadėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 11 04, 13:06)
tai, kad gražus tas jos žydrumas, niekaip "nepagavau" , lb dideli žiedai

bash.gif lotuliukas.gif

įkalbėjot. taip jau ant ribos buvau doh.gif
Atsakyti
Merginos, dvejoju ar pirkti dabar vandą ar laukti pavasario, bet pagrindinis klausimas kaip sukišti jos šaknis į vazą ar vazoną? baisu sulaužyti... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uranija5: 04 lapkričio 2011 - 13:33
QUOTE(Uranija5 @ 2011 11 04, 13:29)
Merginos, dvejoju ar pirkti dabar vanda ar laukti pavasario, bet pagrindinis klausimas kaip sukisti jos saknis i vaza ar vazona? baisu sulauzyti... doh.gif

tokiems klausimams labiau tinka priežiūros tema smile.gif
šaknys pasidaro elastingesnės, kai pamirkytos gerai, tada jos gražiai po vazoną susukamos ir užberiamos žieve smile.gif aišku ir vazonas turi būti ne 12 cm skersmens
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 04 lapkričio 2011 - 13:32
QUOTE(Lerikyte @ 2011 11 04, 11:03)
tina, nerandu dabar, bet ji tokia saldainiška,kažkas panašaus
user posted image

net sakyciau ne kažkas panašaus, o tokia. Kvapas - nuostabus.

galit nebesidairyti,ji bus mano biggrin.gif atėjo laikas ir man smile.gif

ką gi ,pasirodo,cimbidis žada mane nustebint,be reikalo aš jį nurašiau,nes daug auginių supūvo.Mini markas dar auga,žodžiu,žiedų dar bus smile.gif
Atsakyti
Dabar, kai namuose šilta, galima ir nelaukt pavasario, svarbu šiltai parsigabent.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 11 04, 10:03)
tina, nerandu dabar, bet ji tokia saldainiška,kažkas panašaus

Aciu, Lerikyte 4u.gif o jau naujoke kokia, nai nai wub.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 11 04, 11:39)
Aš tiesą sakant, neįsivaizduoju kaip galima supūdyti phalaenopsį  ax.gif greičiau perdžiovinčiau biggrin.gif

Labai lengvai. Netinkamu metu vandens i skrotele, dar jai koks virusiukas tunojo ir lauke savo valandos - sast ir supuvo doh.gif
Atsakyti
O kur Kaune ieskot vandu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 11 04, 13:05)
O as auginu pakabintas ir nepurskalioju.

O ka darai? nes man ant sienu purskaliot irgi nei sis nei tas, kas liks is namu blink.gif

QUOTE(eliss @ 2011 11 04, 13:38)
galit nebesidairyti,ji bus mano biggrin.gif atėjo laikas ir man smile.gif

Ech tu kokia, as jau taikiaus i ja tongue.gif
O kokiais ziedais dar buna kvepaincios pas Jurgita? Sita man grazi, bet truputi nuobodziai geltona, del to ir dvejojau.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 11 04, 15:08)
O ka darai? nes man ant sienu purskaliot irgi nei sis nei tas, kas liks is namu  blink.gif
Ech tu kokia, as jau taikiaus i ja  tongue.gif
O kokiais ziedais dar buna kvepaincios pas Jurgita? Sita man grazi, bet truputi nuobodziai geltona, del to ir dvejojau.

pas jurgita užsisakyk pageidaujamos žiedų spalvos.
Papildyta:
Viena iš geltonų kvepiančių vandučių irgi pas mane, nu kvapas gana stiprus ir malonus. Ar nereiks man dabar prie kvepiančių persimesti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaidrek96: 04 lapkričio 2011 - 14:37
na ir įeik čia į temukę...apsiseilėjimas...vėl vandų virusas...ai kaip norėčiau... doh.gif
merii,Lerikyte apalpt galima... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 04, 13:09)
jau pažadėti mirksiukas.gif

angel_sadangel.gif

O čia mano phal kažką iš vienos vietos leidžia. Didesnis turbūt žiedstiebis bus, o antras kas g.gif

user posted image

Atsakyti