Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

QUOTE(dzessika @ 2011 11 08, 22:07)
Lerikyte aciu uz nuoroda!  4u.gif  pagaliau ir as suzinojau, koks siu grazuoliu pavadinimas. Nes mano vargsiukes buvo rastos prie siuksliu kontejnerio be vazonelio

nera uz ka 4u.gif
Atsakyti
ledinukas90 bigsmile.gif bigsmile.gif kas per gražuolės....o pirma išties super... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man šioji nerealiai graži, Encyclia Vitellina. Toj Lietuvoj tik pasvajot apie tokią turbūt doh.gif

http://www.orchideen...llina_popup.jpg
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 09, 10:23)
Man šioji nerealiai graži, Encyclia Vitellina. Toj Lietuvoj tik pasvajot apie tokią turbūt  doh.gif

svajokit smile.gif iki pavasario smile.gif paskui su pirmu organizuojamu užsakymu iš užsienio galėsite atsisiųsti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 09 lapkričio 2011 - 10:29
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 09, 11:23)
Man šioji nerealiai graži, Encyclia Vitellina. Toj Lietuvoj tik pasvajot apie tokią turbūt  doh.gif

http://www.orchideen...llina_popup.jpg

neproblema ją gaut 4u.gif
Atsakyti
Iš kur dabar tos kantrybės iki pavasario gaut lotuliukas.gif
O gal žinot, kiek tokia maždaug kainuotų?
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 09, 11:45)
Iš kur dabar tos kantrybės iki pavasario gaut  lotuliukas.gif
O gal žinot, kiek tokia maždaug kainuotų?

Šiaip tai nėra pats pigiausias augalas , jo kaina apie 18 eur. Perkant prisigrupavus perkant jį vieną jums kainuotų maždaug 70 litų, perkant pora - tris nesvarbu kokius apie 65 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 09 lapkričio 2011 - 10:53
Aj, ne milijonas gi, man kažkaip iki 100 Lt retesnės rūšies augalui visai nebūtų gaila. Kad tik pataikyti ją užsisakyti ir po to nenumarinti smile.gif

O mano vienas phal iš proto eina - žiauriai daug naujų šaknų leidžia, naują lapą ir žiebstiebį, bet jau matau, kad nebepajėgia visko aprėpti. Gal kokias trąšas parekomenduosit, kad padėti jam augti ir pražysti?
Atsakyti
Buvau šiandien Bauhofe,pridėta gražių cambrijų tipo,miltonijų besiskleidžiančių,falenopsių retesnių spalvų.Vienas toks marguolis buvo wub.gif Bet aš tik pažiūrėjau... smile.gif
Atsakyti
eliss, kaip tavoji nauja vanda? ech, as ir noriu uz panasia kaina gaut.
Atsakyti
Merginos, iš karto atsiprašau, kad neperskaičius temos klausiu, bet labai skubus reikalas - reikia padovanot žmogui orchidėją, bet reikia, kad graži būtų, na, arba įdomesnių žiedų, arba kad ir tradicinė, bet didelė nusipenėjus smile.gif Gal galit patarti, kur pirkti vilniuje? Ačiū iš anksto blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2011 11 09, 15:36)
Merginos, iš karto atsiprašau, kad neperskaičius temos klausiu, bet labai skubus reikalas - reikia padovanot žmogui orchidėją, bet reikia, kad graži būtų, na, arba įdomesnių žiedų, arba kad ir tradicinė, bet didelė nusipenėjus smile.gif Gal galit patarti, kur pirkti vilniuje? Ačiū iš anksto  blush2.gif  4u.gif

keliaukit į ermitažą, senukus, akropolio maximą
Atsakyti