Lerikyte aciu uz nuoroda! pagaliau ir as suzinojau, koks siu grazuoliu pavadinimas. Nes mano vargsiukes buvo rastos prie siuksliu kontejnerio be vazonelio
Šiaip tai nėra pats pigiausias augalas , jo kaina apie 18 eur. Perkant prisigrupavus perkant jį vieną jums kainuotų maždaug 70 litų, perkant pora - tris nesvarbu kokius apie 65 lt.
Aj, ne milijonas gi, man kažkaip iki 100 Lt retesnės rūšies augalui visai nebūtų gaila. Kad tik pataikyti ją užsisakyti ir po to nenumarinti
O mano vienas phal iš proto eina - žiauriai daug naujų šaknų leidžia, naują lapą ir žiebstiebį, bet jau matau, kad nebepajėgia visko aprėpti. Gal kokias trąšas parekomenduosit, kad padėti jam augti ir pražysti?
Buvau šiandien Bauhofe,pridėta gražių cambrijų tipo,miltonijų besiskleidžiančių,falenopsių retesnių spalvų.Vienas toks marguolis buvo Bet aš tik pažiūrėjau...
Merginos, iš karto atsiprašau, kad neperskaičius temos klausiu, bet labai skubus reikalas - reikia padovanot žmogui orchidėją, bet reikia, kad graži būtų, na, arba įdomesnių žiedų, arba kad ir tradicinė, bet didelė nusipenėjus Gal galit patarti, kur pirkti vilniuje? Ačiū iš anksto
Merginos, iš karto atsiprašau, kad neperskaičius temos klausiu, bet labai skubus reikalas - reikia padovanot žmogui orchidėją, bet reikia, kad graži būtų, na, arba įdomesnių žiedų, arba kad ir tradicinė, bet didelė nusipenėjus Gal galit patarti, kur pirkti vilniuje? Ačiū iš anksto