Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

QUOTE(Tina* @ 2011 11 09, 16:26)
eliss, kaip tavoji nauja vanda? ech, as ir noriu uz panasia kaina gaut.

vis dar laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
Va,kokias grazuoles nuo vyro gavau smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kur jūs tokius vyrus randat? biggrin.gif verysad.gif
Atsakyti
Tikrai supervyras thumbup.gif tokias gražuoles, Dendrobis ir pas mane ruošiasi žydėti, tik ant šakelių ne po daug žiedelių, bet šakelių tai nepagailėjo, tai manau vaizdas bus neblogas smile.gif
O vat čia rodausi pagaliau tiek laiko lauktas naminis žydėjimas yahoo.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristanew @ 2011 11 09, 21:39)
Tikrai supervyras  thumbup.gif  tokias gražuoles, Dendrobis ir pas mane ruošiasi žydėti, tik ant šakelių ne po daug žiedelių, bet šakelių tai nepagailėjo, tai manau vaizdas bus neblogas  smile.gif
O vat čia rodausi pagaliau tiek laiko lauktas naminis žydėjimas  yahoo.gif
user posted image
user posted image

kokia šita nuostabi wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristanew @ 2011 11 09, 22:39)

wooow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2011 11 09, 17:36)
kad ir tradicinė, bet didelė nusipenėjus smile.gif Gal galit patarti, kur pirkti vilniuje?

Pilaitės naujoje maksimoje (šalia pupos)-gėlių skyrelis prieš kasas,yra xl dydžio krūmų po 45 lt.,tokios dramblio ausys biggrin.gif

QUOTE(Kristanew @ 2011 11 09, 23:39)
O vat čia rodausi pagaliau tiek laiko lauktas naminis žydėjimas 

blink.gif blink.gif thumbup.gif wub.gif va čia tai jooooooooooooooooooooooooo
Atsakyti
QUOTE(Kristanew @ 2011 11 09, 22:39)
Tikrai supervyras  thumbup.gif  tokias gražuoles, Dendrobis ir pas mane ruošiasi žydėti, tik ant šakelių ne po daug žiedelių, bet šakelių tai nepagailėjo, tai manau vaizdas bus neblogas  smile.gif
user posted image
user posted image

Sveika, nuostabu smile.gif
smile.gif Pas mane niekada ji neprazydo, o pirkau dvi. sake, kad nuolat pukscia ul;apus nesaltu vandeni uir zydes. (pirkau is parodos vazonuose be ziedu). Augina upora metu balkone vasara, kambaryje ziema, niekaip nezydi... gal kazkokiu trazu reikai, gal laistyti kazkaip ypatingai? kokia cia paslaptis? blink.gif
man dieviskia jos grazios... doh.gif
Atsakyti
vidike, Kristanew ir ledinukas90, labai gražios gėlytės smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyras mano užsispyrėlei 4u.gif
QUOTE(safranas @ 2011 11 09, 23:52)
Sveika, nuostabu smile.gif
smile.gif Pas mane niekada ji neprazydo, o pirkau dvi. sake, kad nuolat pukscia ul;apus nesaltu vandeni uir zydes. (pirkau is parodos vazonuose be ziedu). Augina upora metu balkone vasara, kambaryje ziema, niekaip nezydi... gal kazkokiu trazu reikai, gal laistyti kazkaip ypatingai? kokia cia paslaptis? blink.gif

Eh, patikėk aš irgi vargau su ja, tik po 2 metų susidraugavom, o kai pirkau tai jau buvau nusiteikusi, kad sunkiai su ja man seksis, nei balkono, nei į lauką išnešt, bet taip man jos patinka. Per 2 metus 2 kartus persodinau, o pavasarį pasiėmiau didelį(labai per didelį) vazoną (nors žinojau, kad taip dar ilgiau žiedų reiks laukt) prigręžiojau skylių, pastačiau miegamajam ant lango kur pastoviai langas pradarytas ir palikau ramybėj, nes jau buvau supykus, kad vis jai negerai pas mane ir daugiau sau nervų negadinsiu biggrin.gif . Ir vat vasarą taip atkuto ir žiedstiebis pasirodė, ai dar kažkur skaičiau, kad su labai praskiestu krauju galima palaistyti, tai tik tą retkarčiais panaudojau ir trašas, net arklio kakos neturėjau biggrin.gif
Čia tas perdidelis vazonas smile.gif
user posted image
Tai neįsivaizduoji kaip džiaugiausi, kai pamačiau kad žydės, būčiau ir vienu žiedeliu apsipatenkinusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristanew @ 2011 11 09, 21:39)

Va cia tai super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(safranas @ 2011 11 09, 22:52)
gal kazkokiu trazu reikai, gal laistyti kazkaip ypatingai? kokia cia paslaptis? blink.gif

apie priežiūrą kalbame priežiūros temoje mirksiukas.gif
Atsakyti