Ačiū visoms už pagyras mano užsispyrėlei
QUOTE(safranas @ 2011 11 09, 23:52)
Sveika, nuostabu

Pas mane niekada ji neprazydo, o pirkau dvi. sake, kad nuolat pukscia ul;apus nesaltu vandeni uir zydes. (pirkau is parodos vazonuose be ziedu). Augina upora metu balkone vasara, kambaryje ziema, niekaip nezydi... gal kazkokiu trazu reikai, gal laistyti kazkaip ypatingai? kokia cia paslaptis?
man dieviskia jos grazios...
Eh, patikėk aš irgi vargau su ja, tik po 2 metų susidraugavom, o kai pirkau tai jau buvau nusiteikusi, kad sunkiai su ja man seksis, nei balkono, nei į lauką išnešt, bet taip man jos patinka. Per 2 metus 2 kartus persodinau, o pavasarį pasiėmiau didelį(labai per didelį) vazoną (nors žinojau, kad taip dar ilgiau žiedų reiks laukt) prigręžiojau skylių, pastačiau miegamajam ant lango kur pastoviai langas pradarytas ir palikau ramybėj, nes jau buvau supykus, kad vis jai negerai pas mane ir daugiau sau nervų negadinsiu

. Ir vat vasarą taip atkuto ir žiedstiebis pasirodė, ai dar kažkur skaičiau, kad su labai praskiestu krauju galima palaistyti, tai tik tą retkarčiais panaudojau ir trašas, net arklio kakos neturėjau
Čia tas perdidelis vazonas

Tai neįsivaizduoji kaip džiaugiausi, kai pamačiau kad žydės, būčiau ir vienu žiedeliu apsipatenkinusi