Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

QUOTE(zuzla @ 2011 11 10, 12:49)
jis gėlininkas? bigsmile.gif

kiek žinau nee.bet kadangi gėlės man patinka tai ir visiems dovanoju vietoj puokštės- vazonėlyje... ax.gif o proga buvo 50m...tai ..
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 11 10, 16:39)
kiek žinau nee.bet kadangi gėlės man patinka tai ir visiems dovanoju vietoj puokštės- vazonėlyje... ax.gif  o proga buvo 50m...tai ..

jei ne gėlininkas, tai gaunasi kaip ir vienkartinė gėlė, augint juk nemoka.. juk kartais ir žinantiems, kaip auginti cimbidiumus, jie nežydi, tik lapų kūpstas vietą užima.. ar prasminga tokia dovana žmogui, nesidominčiam augalais 4u.gif
Atsakyti
[quote=Kristanew,2011 11 09, 22:39]

Nuostabus cimbidis smile.gif o jau spalvytė.. mano svajone wub.gif
Atsakyti
[quote=Uranija5,2011 11 10, 17:57]
[quote=Kristanew,2011 11 09, 22:39]

Nuostabus cimbidis smile.gif o jau spalvytė.. mano svajone wub.gif
[/quote]
Ačiū visoms, manau ir cimbidis po tokių pagyrų liks patenkintas biggrin.gif , dabar svarbu, kad nebeužsiožiuotų schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Galetu toj parduotuvelej kvapniaja brasia kas idet biggrin.gif
Atsakyti
šviežios žinios iš ermitažo biggrin.gif ,tai va:
įvežė kelis stovus su naujai gautais falenopsiais,mačiau ''karvyčių'',kiaušinio trynio geltonumo,taškuotukių,dideliais alyviniais žiedais ir kt. lyg po 19lt. ar tai 17 g.gif
yra nupiginta mėlyna vanda-80lt. raibuolių žaliu žiedu (kaip mano įkelta prieš tai),
yra gražių raibuolių kur po kelis krūmus į vieną susodinta-daug žiedų gaunasi,gražu,bet brangu unsure.gif ,labai skaniai kvepiančių oncidiumų smulkiais žiedukais,mini ir midi falenopsių (vieną miniuką parsinešiau,toks įdomesnis pasirodė),ir nupigintose pora visai gerų variantų mačiau-gražūs,dideli augalai,dar ir žydi gražiai ir tik 25lt iš kur kas didesnės sumos (iš tų brangiųjų),na ir vandų super gražių,bet kaina žudanti verysad.gif
yra juvelyrinių-krūmai gražuoliai wub.gif ,vanilę mačiau... lyg ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2011 11 10, 21:15)
šviežios žinios iš ermitažo  biggrin.gif ,tai va:

cia kuriam mieste? Siauliuose gal?
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2011 11 10, 23:19)
cia kuriam mieste? Siauliuose gal?

ups blush2.gif Vilnius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 11 10, 21:32)
Galetu toj parduotuvelej kvapniaja brasia kas idet  biggrin.gif

Tina, pageidavimas neteisingoj vietoj,reik čia rašyt

http://www.orchids.l....php?f=30&t=710
Atsakyti
O aš Lerikai diiiiiidžiulį ačiū sakau, kad vakar priminė orchids.lt, nes ten radau tai, ko seniai ieškojau. Ir bus MANO thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 11, 09:54)
O aš Lerikai diiiiiidžiulį ačiū sakau, kad vakar priminė orchids.lt, nes ten radau tai, ko seniai ieškojau. Ir bus MANO  thumbup.gif  clap.gif

geras biggrin.gif nu labai prašom biggrin.gif
Atsakyti
Kai pamačiau, kad parduodamas mažytis augaliukas, vos nuo kėdės nenukritau biggrin.gif

http://www.orchidspe...avarsumatra.htm
Atsakyti