Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

QUOTE(Merii @ 2011 11 12, 18:15)
grožis ir prieblandoje yra grožis.

tikra tiesa-fantastiska vanda wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 11 13, 20:27)
Mano naujokas miniukas:

Ir vienintelis cimbidis, kuris pirmą kartą mane džiugins:

jetau koks fainuolis bigsmile.gif kur rastas? ermitaze nemaciau tokio schmoll.gif ,buciau du parsinesus rolleyes.gif

lauksim zieduku mirksiukas.gif

(atsiprasau,kad svepluoju-kompas sugedo,o svetimu nemoku rasyt blush2.gif )

aciu uz pagyras mano mazuliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2011 11 13, 19:40)
jetau koks fainuolis  bigsmile.gif kur rastas? ermitaze nemaciau tokio  schmoll.gif ,buciau du parsinesus  rolleyes.gif

Buvau šiandien Kauno akropoly, gėlių parduotuvėj prie kažkurio išėjimo užtikau smile.gif Dar vienas liko.
Atsakyti
miniukas fantastiskas!
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 11 13, 20:48)
Buvau šiandien Kauno akropoly, gėlių parduotuvėj prie kažkurio išėjimo užtikau smile.gif Dar vienas liko.

vat kazkaip graziausios geles kaunietem tenka,net is vilniaus reikia vaziuot biggrin.gif as graziausias kaune ir susipirkus esu-ir kaina,ir pasirinkimas ryskiai geresni
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 11 12, 16:15)
truputį tamsoka fotosesijai, bet grožis ir prieblandoje yra grožis. Po kelionės dar žiedukai neišsitiesinę, kai kurie 11cm. Pristatau savo gražiają vandą  wub.gif
Dėkui visoms mergaitėms už tarpininkavimą ir Jurgitai už gražiai nuaugusią vandą  4u.gif
user posted imageuser posted image

Džiaugiuosi, kad vandute jau pas Jus, ačiū merginos ir nuo manęs už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Eina sau, koks miniukas blink.gif clap_1.gif
Vilniuj tokių gražuolių ryškių dar neteko matyt doh.gif
Atsakyti
Pelė snaudalė koks miniukas... bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif nugriūt galima...o ir cimbidis auga toks žalias.. wub.gif thumbup.gif o mano manęs nemyli tokie dėmėti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 11 13, 18:27)
Mano naujokas miniukas:

Fantastiskas, tokio ir as nepalikciau wub.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad rašau čia blush2.gif , bet buvau keliom merginom prižadėjus, kad pranešiu kai turėsiu minimarkų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aaaaaš! Mini Markas! Rezervuoju. Bėgu į AŽ bigsmile.gif
Atsakyti
tada aš ta proga galiu pasidžiaugti savo mini marku pirktu iš Jurgitos pavasarį - du nauji žiedstiebiai, tuoj žydės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aha, jau ne iš pirmos pirkėjos girdžiu, kad Jurgitos augalai superiniai.
Šiandien pradėjom ruošti naują vietą orchidėjom, tai netrukus Mini Markas ir pas mane apsigyvens. Nerealu, per dvi savaites suradau dvi ieškomas gėles iš savo sąrašo thumbup.gif
Atsakyti