Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

QUOTE(ikkuna @ 2011 11 14, 12:12)
Aha, jau ne iš pirmos pirkėjos girdžiu, kad Jurgitos augalai superiniai.
Šiandien pradėjom ruošti naują vietą orchidėjom, tai netrukus Mini Markas ir pas mane apsigyvens. Nerealu, per dvi savaites suradau dvi ieškomas gėles iš savo sąrašo  thumbup.gif

ir dar tokiu nedekingu metu,super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 11 13, 18:27)
Mano naujokas miniukas:
user posted image

FANTASTIKA!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 11 14, 11:58)
tada aš ta proga galiu pasidžiaugti savo mini marku pirktu iš Jurgitos pavasarį - du nauji žiedstiebiai, tuoj žydės  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ir mano minimarkas pirktas vasarą iš Jurgitos nužydėjo, pora mėnesių pailsejo ir vėl leidžia kelis žiedstiebius smile.gif
Atsakyti
Ar jūs pabaigsit lotuliukas.gif Nekantrauju labai. bigsmile.gif

Kad tik neatkristų tos naujos gėlytės pas mane. Nešalta šiaip, bet kad joms per vėsu nebūtų. Ir sausa. Teks drėkintuvą gal į kambarį atsinešt ar negerai būtų?
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 11 12, 16:15)
Pristatau savo gražiają vandą  wub.gif

gražuolė wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 11 13, 18:27)
Mano naujokas miniukas:
Ir vienintelis cimbidis, kuris pirmą kartą mane džiugins:

miniukas fainuolis thumbup.gif aš irgi tokį turiu. O va cimbidžio nei vieno neturiu ax.gif man rodos jie truputį užsispyrę blush2.gif tikriausiai nemokėčiau pražydint biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

pražydo mano Potinara Burana Beauty wub.gif tik nustebau, nes žiedai visai kitokie, nei kad žydejo prieš tai. Dabar visas žiedas ryškiai (sodriai) geltonas, nėra žalsvos spalvos ir toks pailgesnis, su liežuvėliu ilgesniu. o pirmai buvo daugiau apvalesnis. kas galėjo tai įtakoti? gal, kad balkone vėsu buvo?nes gan ilgai laikiau. g.gif
niu bet svarbu, kad taip pat skaniai kvepia wub.gif
dabar
user posted image
prieš tai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2011 11 13, 19:27)
Mano naujokas miniukas:

oho koks gražuolis wub.gif

Pasikviečiau mamą pažiurėt mano vandos,sako,kas čia per pabaisa biggrin.gif vyras irgi ją pabaisa vadina smile.gif
Atsakyti
Miniukas nerealus! As ir tokio noriu!!! biggrin.gif
Atsakyti
išvydus tokį miniuką, aš taip pat neatsilaikyčiau, jiems juk ant palangės vietos visada atsiras biggrin.gif bet Vilniuj tokio nesu mačius g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2011 11 14, 14:18)
pražydo mano Potinara Burana Beauty

kokia spalvinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 11 14, 14:19)
Pasikviečiau mamą pažiurėt mano vandos,sako,kas čia per pabaisa biggrin.gif vyras irgi ją pabaisa vadina smile.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2011 11 14, 15:18)
Sveikos 4u.gif

pražydo mano Potinara Burana Beauty  wub.gif  tik nustebau, nes žiedai visai kitokie, nei kad žydejo prieš tai. Dabar visas žiedas ryškiai (sodriai) geltonas, nėra žalsvos spalvos ir toks pailgesnis, su liežuvėliu ilgesniu. o pirmai buvo daugiau apvalesnis. kas galėjo tai įtakoti? gal, kad balkone vėsu buvo?nes gan ilgai laikiau. g.gif
niu bet svarbu, kad taip pat skaniai kvepia  wub.gif

taip gali gana dažnai nutikti, augalas yra gyvas ir jį įtakoja daug veiksnių, t.y. priežiūra, aplinka ir t.t. todėl skiriasi ir spalvų intensyvumas ir jų dydis.
Atsakyti