už 85lt aš out....man brangu,tada jau geriau trašų geresnių papirksiu 

QUOTE(~Sandrita~ @ 2011 11 18, 14:43)
na už tokia kaina ir aš nenoriu,man taipogi brangoka,galvojau pigiau gausis..

Mergaites, gi imete nuoroda, is kur jas pirko. Kaina yra cia: http://www.orchideen...3bf00802a73ced9
Siuntimo kastai siunciantis tiesiogiai nurodyti puslapio apacioje. Nepykit, bet kas nemokat sudeti dvieju skaiciu as jums padesiu:
16,95 buteliuko kaina + 14,95 siuntimas is Vokietijos i Lietuva = 31.90 Dauginam is 3.5 kurso ir gaunam 111.65 Jei siuntimo islaidas pasidalinam ant 7 suma sumazeja.
Tarpininkes visada sako is kiek mazdaug daugint, nes pasiima uz nupirkimo darba. Bet sikart per jas brangiau iseina. Siaip gal as ir durna, kad pasisiuliau, nes ziuriu dar kalta be kaltes liksiu
Papildyta:
O gal uzmatei per e-bay tu paciu gera kaina, nes pas vokiecius tik vieno kiekio jos yra. Man paciai brangoka atrodo...
Siuntimo kastai siunciantis tiesiogiai nurodyti puslapio apacioje. Nepykit, bet kas nemokat sudeti dvieju skaiciu as jums padesiu:
16,95 buteliuko kaina + 14,95 siuntimas is Vokietijos i Lietuva = 31.90 Dauginam is 3.5 kurso ir gaunam 111.65 Jei siuntimo islaidas pasidalinam ant 7 suma sumazeja.
Tarpininkes visada sako is kiek mazdaug daugint, nes pasiima uz nupirkimo darba. Bet sikart per jas brangiau iseina. Siaip gal as ir durna, kad pasisiuliau, nes ziuriu dar kalta be kaltes liksiu

Papildyta:
QUOTE(Kaa @ 2011 11 18, 07:50)
o kam jum tarpininkė? ramiai siunčiat iš e-bay, daug pigiau ir pasirenkat kiekį, talpą. tik aišku nejunkit didelio kiekio į vieną siuntą kad muitinėj nesustotų.
o kas pats ebay nesinaudojam visada galima prie ko prisijungt;)
o kas pats ebay nesinaudojam visada galima prie ko prisijungt;)
O gal uzmatei per e-bay tu paciu gera kaina, nes pas vokiecius tik vieno kiekio jos yra. Man paciai brangoka atrodo...
Dar karta ikisau nosi i e-bay, tai tie vokieciai brangininkai gaunas. Tik va is kur uzsigarantuot, kad produktas toks pats perkant pigiau per e-bay
Zodziu jei surasit patikima pardaveja ir gera kaina e-bay - galim pirkti. Tik kaip minejo reikia nesiusti daug buteliuku vienoj siuntoj.

Uzsisakiau is USA,pardavejas geras,padares daug pardavimu sio produkto. Kiekis 60 ml,su atsiuntimu man isejo 29 lt. Pranesiu kai gausiu ar viskas tvarkoj,ir per kiek laiko atkeliavo,bet manau min 2 sav. teks laukt .
Duokit man nuoroda, prasau

QUOTE(Tina* @ 2011 11 18, 15:16)
Tina nu tu juokauji?Kas gi kaltina

[quote=melynake*,2011 11 18, 14:50]
Informuok kai gausi ir pabandysi
Informuok kai gausi ir pabandysi

QUOTE(melynake* @ 2011 11 18, 15:50)
Uzsisakiau is USA,pardavejas geras,padares daug pardavimu sio produkto. Kiekis 60 ml,su atsiuntimu man isejo 29 lt. Pranesiu kai gausiu ar viskas tvarkoj,ir per kiek laiko atkeliavo,bet manau min 2 sav. teks laukt .
nU už tiek litų ir aš labai norėčiau.....

QUOTE(Tina* @ 2011 11 18, 15:16)
Siaip gal as ir durna, kad pasisiuliau, nes ziuriu dar kalta be kaltes liksiu 
Papildyta:

Papildyta:
tina gal nesupratai mūsų...mes taves net napaminėjom blogai tik daumaž parašėme ,kad mums kad ir norisi bet brangoka

QUOTE(melynake* @ 2011 11 18, 15:50)
duok ir nors kokia nuorodą..