Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

QUOTE(evers @ 2011 11 18, 16:58)

duok  ir nors kokia nuorodą..

http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649
Atsakyti
QUOTE(melynake* @ 2011 11 18, 17:32)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei sudetis tokia pat kaip pas tuos vokiecius, tai tikrai cia superine kaina thumbup.gif gal neispilsto ten tas pardavejas kokio sysaliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 11 18, 21:46)
Jei sudetis tokia pat kaip pas tuos vokiecius, tai tikrai cia superine kaina  thumbup.gif gal neispilsto ten tas pardavejas kokio sysaliuko  biggrin.gif

Nu, jo cia kaina tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gal ir sysaliukas padetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 11 16, 16:43)
Merginos, jei Jurgita atveztu nupirktas gelyte i Kauna i seminara, ar kuri priglaustumet manaja?

o ką gi nupirkai smile.gif
Atsakyti
Rezervavausi mini marka, o sena turima parduosiu kokiai nors optimistei uz simboline kaina.

Tiesa, vakar nusipirkau tu vitaminu per e-bay. Nepykit, kad nerinkau kompanijos, nes tiesiog nera aisku ar jos ten bus kokybiskos. Be to, kaip minejo, didesni kieki gali sustabdyt muitine. Galbut man nereiks viso kiekio, bet dar pagalvosiu.
Papildyta:
Dar noreciau rast per e-bay Physan 20 nuo ivairiu kenkeju ir ligu. LOD forume prisiskaiciau , kad juo nupurskia visus gautus augalus.
Atsakyti
Ir aš iš Jurgitos Mini Marką perku, laaabai lauksiu, tikiuosi, kad dalyvaus ji seminare bigsmile.gif
Atsakyti
Man rase, kad ji serga.
Atsakyti
swoon.gif

Oje, ką gi. Turbūt siųstis reikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 11 19, 13:24)
Rezervavausi mini marka, o sena turima parduosiu kokiai nors optimistei uz simboline kaina.

O kas nutike senajam kad norit parduot?
Atsakyti
Stagnacija su dviem lapais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 11 19, 14:43)
Stagnacija su dviem lapais  doh.gif

Supratau wink.gif
Atsakyti