Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

kadangi pati esu iš Panevėžio, tai nustebau keliose xx maximose radusi tokių gražuolių, nes seniau tik palenopsiai būdavo. Vienoje neapsakomo grožio dendrobium, tačiau 40Lt, pasigrožėjau, bet nekilo mintis pirkti, kai namuose auga trys dičkiai tokie, o šią vakar nužiūrėjau buvo 29,99Lt, o šian ryte vaikščiodama maximoje tiesiu taikymu nuklydau prie gėlių ir žiūriu 10 Lt nuolaida, tai ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vykutė @ 2011 11 23, 21:32)
Tik bėda, nes nežinau kaip tiksliai vadinasi  blush2.gif gal pagelbėsit  4u.gif

tikslaus pavadinimo nėra. jei būtų, tai būtų užrašyta ant kortelės, dabar tai tiesiog hibridas smile.gif o kieno, į ką panašus? paieškokite tarp šitų tėvų, kol niekas kitas nepatarė, kur ieškot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 24 lapkričio 2011 - 08:28
Raibuoė leeanum (P. insigne x P. spicerianum) ir dar kai kas iš noid serijos. Žiedai naminiai.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 11 24, 12:30)
Raibuoė leeanum (P. insigne x P. spicerianum) ir dar kai kas iš noid serijos. Žiedai naminiai.

mega_shok.gif jau pradedu abejoti kuom šioj temoj džiaugtis g.gif ar žiedais ar foto ax.gif vadinas reikia džiaugtis kad yra ne tik super žiedų bei jų augintojų wub.gif bet ir fotografių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kristal*: 24 lapkričio 2011 - 11:05
Merii nuostabūs naminukai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Nu kai pamatau pražydusią raibuolę,net širdį suspaudžia rolleyes.gif šiąnakt net sapnavau,kad didelį raibuolės žiedą nulaužiau lotuliukas.gif
Merii,žiedai thumbup.gif
Atsakyti
Mano mylimukas Mini Markas
user posted image
Atsakyti
Kooooks Mini Markas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Meri kokie groziai 4u.gif
Atsakyti
tamsu fotografuoti, jau kaip gaunasi, taip.
vedmyte, lb gražus mini markas, kitais metais ir aš nusipirksiu.
Atsakyti
prie mini marku temos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Baikit thumbup.gif
Atsakyti