Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

kaip čia gražu...
Merii labai gražios nuotraukos,ir gėlytės super... wub.gif thumbup.gif

oi merginos mini mark man fantastika... wub.gif thumbup.gif thumbup.gif kokie gražūs man jo žiedai...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 11 24, 09:27)
tikslaus pavadinimo nėra. jei būtų, tai būtų užrašyta ant kortelės, dabar tai tiesiog hibridas smile.gif o kieno, į ką panašus? paieškokite tarp šitų tėvų, kol niekas kitas nepatarė, kur ieškot

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Fantastiški pasiūlymai:
http://www.orchids.l...h...02&start=60
Atsakyti
Pirkčiau aš gal net kelis gėliukus, bet labai trigdo tai, kad spalvos nežinomos. Bet augalai liuks sveiki atrodo.
Atsakyti
Merginos, kurios atsiemet mini markus is Jurgitos, kokiu budu tai padarete? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 11 25, 15:25)
Merginos, kurios atsiemet mini markus is Jurgitos, kokiu budu tai padarete?  g.gif

Parodžiau prie šono prisegtą ginklą ir ji pati geranoriškai atidavė.... wink.gif
Atsakyti
Tina,o kodėl paštu neatsisiunti?Dabar gi nei šalta,nei šalčių praneša.Aš pati vandą siunčiaus,bet ir oras buvo vėsesnis ir šalčio buvo
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 11 25, 15:26)
Parodžiau prie šono prisegtą ginklą ir ji pati geranoriškai atidavė.... wink.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(eliss @ 2011 11 25, 15:27)
Tina,o kodėl paštu neatsisiunti?Dabar gi nei šalta,nei šalčių praneša.Aš pati vandą siunčiaus,bet ir oras buvo vėsesnis ir šalčio buvo

Kiek kainavo tau pasto islaidos? Bet su ziedais ar imanoma pastu atsiust? unsure.gif
Atsakyti
Is jurgitos siunciausi kelis kart,teko berods ir vasara per karscius ,visada supakuota liuksiskai thumbup.gif Gelytes visos budavo zydincios ,ir minimarka siunciausi,atkeliauja super. Tiesa,siusdavo per autobusu siuntas . tai ideda i autobusa,ir uz poros val jau pas mane 4u.gif Dabar vel sius minimarka,bet per pasta man atrodo,tikiu viskas bus vel gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 11 25, 16:29)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
Kiek kainavo tau pasto islaidos? Bet su ziedais ar imanoma pastu atsiust?  unsure.gif

9 lt,nes dėžė didelė.Aišku,kad įmanoma gražiai su žiedais supakuoti.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 11 25, 15:26)

Hahah lotuliukas.gif
Aš irgi pasiryžus siųstis, jei nepavyks gyvai atsiimt smile.gif
Atsakyti
g.gif reiks tada man su ja susisiekt, nes vis dar turiu vilties, kad kaip senais laikais atves ji ar jos vairuotojas i Kauna.

Beje, mano drekinimo loveliai kazkur pastrigo is orchidejos.lt, jokio pranesimo negaunu, kad issiusti g.gif Ruosiuos rokiruotes ant palangiu padaryt, kaktusus sudet kur vesiau, orchidejas kur silciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 25 lapkričio 2011 - 15:43