Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

smagu, kad jums patiko potinaros "žabo" 4u.gif
Tik pasiliet orchidėjų buvau užsukus į darbą, tai palikau ir toliau džiaugtis kolegoms jos grožiu, o pati toliau sirgt.
Atsakyti
Nebrangiai nusipirkau falenopsį smile.gif fale
fale
Tik deja jau visus pumpurus numetė, turbūt pertraukė vėjas, kol parsinešiau namo. doh.gif Beliko 4 žiedai ir tos pačios šešios šakos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake* @ 2011 11 18, 17:32)

Jau gavau snd thumbup.gif
Atsakyti
Isdykelle,

gražus phal 4u.gif Aš stabdau save su orchių pirkimais šaltuoju metu. Bet kartais nepavyksta atsispirti jų grožiui wub.gif ir parsitempiu namo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orfeja: 25 lapkričio 2011 - 17:29
Man dar čia patiko Growing room.
Manosios Deborytės taip pat nudžiuvo pumpurėliai, matyt skersvėjo pagavo, kai langą atidarinėjau.
Atsakyti
QUOTE(Isdykelle @ 2011 11 25, 17:13)
Nebrangiai nusipirkau falenopsį smile.gif fale
fale
Tik deja jau visus pumpurus numetė, turbūt pertraukė vėjas, kol parsinešiau namo. doh.gif Beliko 4 žiedai ir tos pačios šešios šakos. smile.gif

Pamiršau paminėti, jog jis dar du žiedstiebius leidžia iš apačios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake* @ 2011 11 25, 17:15)
Jau gavau snd  thumbup.gif

Geras, as ko gero ta pacia diena, tik veliau nusipirkau, tai irgi tureciau greit gauti. Ne padielka kokia? pakuote normali? nors tas pardavejas kazkoks bonsu augintojas, tai gal neuzsiima niekais.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 11 25, 20:20)
Geras, as ko gero ta pacia diena, tik veliau nusipirkau, tai irgi tureciau greit gauti. Ne padielka kokia? pakuote normali? nors tas pardavejas kazkoks bonsu augintojas, tai gal neuzsiima niekais.

originalios neesu macius pakuotes,ta prasme is vis neesu macius iki dabar to dalyko ,bet atrodo nepiguska kokia,tikiu kad originalas ,nes daug parduota ,jei butu padielka,kazkas vistiek butu pastebejas wink.gif

palaisciau kurios nezydi,ir seip nelabai auga,ziuresim kas bus,gal ryte jau zydes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake*: 25 lapkričio 2011 - 20:31
Dabar dar neprisiruosiu to chemikalo nusipirkt, zinau, kad LT ji jau pilsto LOD nariai, bet cia nusipirksiu, tiesiai i namus pristatys. Aptingau biski blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 11 25, 17:32)
Man dar čia patiko Growing room.

O kam ten nepatiktų augti lotuliukas.gif
Atsakyti
Merii, kokia gražuolė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2011 11 25, 16:16)
potinara "Shinfong Honey "Happy New Year".

Tikra dama su žabo thumbup.gif

QUOTE(Isdykelle @ 2011 11 25, 17:13)
Nebrangiai nusipirkau falenopsį

Šaunus pirkinys 4u.gif
Atsakyti