Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

Merii, kokia egzotika, labai grazu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2011 10 13, 10:19)
Aciu emma  4u.gif

Stai dar vienas naminukas, su dviejais ziedynais  wub.gif

Nu labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Merii @ 2011 10 14, 06:13)
Lycaste Auburn Shoalhaven

Vau vau vau wub.gif
Atsakyti
sveikos seniai matytos
ateinu vis žiedų pažiūrėt, bet pagal šilių temoje suprantu, kad nežydėjimo metas dabar. pas mane irgi, vasariniai žiedai jau krenta, o naujų žiedastiebių leidžiamų tik du... visos kitos salotomis apsimeta.
sakau jau laikas vėl eit tikrint parduotuves ar ką...
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 16, 16:25)
suprantu, kad nežydėjimo metas dabar.

tikrai ne,pas mane pats žydėjimo ir žiedų krovimo metas smile.gif labai smagu,kai lauke jau nelabai kas žydi,pas mane namie vieni žiedai smile.gif
Atsakyti
o aš spėjau potinarą rezervuoti, jau orchidejos.lt naujienas dėliojasi ax.gif
Atsakyti
Sakiau jau siemet daugiau nepirksiu, o grizau su dviem gelem is susirinkimo doh.gif
Nezydincios, tai nera ka rodyt. O isigyjau Lyc Kurt Servos ir Paph nulight x gatrixianum
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2011 10 17, 02:56)
O isigyjau Lyc Kurt Servos ir Paph nulight x gatrixianum

sveikinu, lauksim žiedų 4u.gif Įdomus pavadinimas, gaila, google nerodo koks maždaug bus žydėjimas.
Atsakyti
tokią turiu, turėtų žydėti greitai wub.gif http://www.orchidejo...php?item_id=711
Atsakyti
sveikos, oi kiek grožybių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 10 16, 16:30)
tikrai ne,pas mane pats žydėjimo ir žiedų krovimo metas smile.gif labai smagu,kai lauke jau nelabai kas žydi,pas mane namie vieni žiedai smile.gif

aha, tai turinčios žiedų greičiau rodykitės, nes tema pilnėja labai lėtai biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir laukiu Jūsų grožių akims paganyti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avėja: 17 spalio 2011 - 18:41
QUOTE(eliss @ 2011 10 16, 17:30)

pas mane irgi leizia ziedstiebi ir iskart is visu akuciu atsakeles lenda, jau kai prazys visos bus labai grazu thumbup.gif
Atsakyti