Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi žiedais tema

Ateinu pasigirti phalaenopsiu, kuris buvo be skrotelės, po gerų metų išleido pora lapukų, o dabar ruošiasi žydėti- spalvos nepamenu, tad bus šiokia tokia staigmenėlė:
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
kaip saunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2011 10 18, 23:09)
Ateinu pasigirti phalaenopsiu,

user posted image
net nežinau ką rašyt ... va čia tai kantrybė first.gif ,net minties nedaleisčiau tokią ''gėlę'' pasilikti ir laukti žiedų blush2.gif respektas taip sakant 4u.gif
būtinai pasirodykit kai žydės,laaabai įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*woman* @ 2011 10 18, 21:25)
user posted image
net nežinau ką rašyt ... va čia tai kantrybė  first.gif ,net minties nedaleisčiau tokią ''gėlę'' pasilikti ir laukti žiedų  blush2.gif respektas taip sakant  4u.gif
būtinai pasirodykit kai žydės,laaabai įdomu  bigsmile.gif

Aš ją seniausiai išmesčiau lauk ax.gif , tik kad MB turėjo tą padaryti- užlaistė skrotelę ir gėlė nyko ir supuvo, o jis vis laiko tam neturėjo, kol galiausiai gėlė nei laistyta, nei prižiūrima daugiabutyje ant palangės virš karšto radiatoriaus išleido naują skrotelę.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2011 10 18, 21:09)
Ateinu pasigirti phalaenopsiu, kuris buvo be skrotelės, po gerų metų išleido pora lapukų, o dabar ruošiasi žydėti- spalvos nepamenu, tad bus šiokia tokia staigmenėlė:
...

va cia tai bent thumbup.gif net minties nebutu buve be lapu tik saknis laikyti.
O as viena tokia grazuole isnesiau i balkona su mintim kad reik mesti lauk, sirdi baisiai skaudejo nes labai grazus geltoni dideli ziedai su rausvu viduriu kazkada buvo. Dabar mastau gal bandyt parsitempt atgal... bet ji jau saltam balkone pastovejus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(veidax @ 2011 10 18, 22:52)
...Dabar mastau gal bandyt parsitempt atgal... bet ji jau saltam balkone pastovejus... g.gif

Neškites vidun- tai gi nieko nekainuoja, pabandyti verta- išmesti VISADA spėsite.
Tuo labiau kad tas mano "šaknų gumulėlis" buvo nelaistytas apie 6-8 mėnesius blush2.gif ir atsigavo.
Atsakyti
Oho, koks gėlės noras gyventi smile.gif Smagu labai.
Mano phalaenopsis lyg kažką bando leisti iš po lapų, bet gumulėlis dar toooooooooks mažytis, kad neaišku, aš nauja šaknis bus, ar žiebstiebis.
Atsakyti
Mano pora irgi yra atsigavusiu is skroteliu be lapu. Tik labai daug kantrybes reikia. Dabar jau ir ziedkocius pamaciau. Ypatingai nudziugino senai turima kvepianti geltona.
Atsakyti
Mano viena nabagėlė,nuo pavasario reanimuota,irgi leidžia žiedstiebį.Reiktų neleist žydėt,bet ai... smile.gif buvo peloric,tai kažin,ar dabar taip žydės g.gif
Štai tokia buvo:
http://public.fotki....d/img-0535.html
Atsakyti
Zinai, man netgi graziau butu, jei ji normaliai zydetu. Kazkodel nelimpa man tos nenaturalios formos.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 10 19, 14:27)
Mano viena nabagėlė,nuo pavasario reanimuota,irgi leidžia žiedstiebį.Reiktų neleist žydėt,bet ai... smile.gif buvo peloric,tai kažin,ar dabar taip žydės g.gif
Štai tokia buvo:
http://public.fotki....d/img-0535.html

Tačiau spalva wub.gif
Atsakyti
neatlaikė nervai nusipirkau doh.gif
user posted image

ui senai buvau namuose, įdomu, kad ten vyksta doh.gif kaip mano gėlytės gyvena g.gif
Atsakyti