QUOTE(LaiLa25 @ 2006 09 28, 18:32)
Labas merginos,
Labas buziali
gerai kad prisijungei, tai kad mes kartu, taip pat padeda kovoti su liga, mes nesijauciam tokios vienos
Blogai, kad ligos atveju atsiranda daugiau....bet yra kaip yra.
taip, dėl nervų ir aš pastebėjau, kad kai tik stipriau pasinervuoji taip ir blogiau pasidaro.....gaila, kad mamai nepavyksta susitikti su tuo žmogumi, kuris kaip sakė pasveiko......pabandysiu paspausti ja labiau, kad greiciau issiaiskintu....gal ir jum kiek tai pades.
kas liecia vaikus.....
mane pradejo neraminti......geriau cilest, apie metus, po to kai gulejau vasara ligoninej, sanatorijoj, nutraukiau gerima, tai mazdaug, nuo liepos men. ir dabar negeriu nieko....nes nutarem su draugu, kad kaip bus, taip. nes kaip ir abu jau noretume mazylio.....bet....jau spalis...ir nieko...taip, zinau, kad ne is karto pasiseka, skaiciau ta skyreli....kai buvau pas ginekologe, sake, kad viskas gerai.....zinoma, sarvuojuosi kantrybe ir laukiu...sakaiu iki metu laiko palauksiu, jei nieko, tada eisiu rimciau ieskoti priezasties....biski liudna...bet, pati zinau kokia mano sveikata, nereik noret visko is karto...
ech...nu gal kaip nors...reik tiketi kad viskas bus gerai.
tai va merginos, laikykites
Labas buziali

Blogai, kad ligos atveju atsiranda daugiau....bet yra kaip yra.
taip, dėl nervų ir aš pastebėjau, kad kai tik stipriau pasinervuoji taip ir blogiau pasidaro.....gaila, kad mamai nepavyksta susitikti su tuo žmogumi, kuris kaip sakė pasveiko......pabandysiu paspausti ja labiau, kad greiciau issiaiskintu....gal ir jum kiek tai pades.
kas liecia vaikus.....

ech...nu gal kaip nors...reik tiketi kad viskas bus gerai.
tai va merginos, laikykites

sveikutes as irgi nesisaugau su vyru ir nieko ,bet man tikiuosi kad pastot neleidzia sitos moteriskos problemos tie prakeikti uzdegimai vargina

nors reikia pasidaryt galbut issamesnius tyrimus pastojimui gal truksta ko nors ir uztat sudetingesnis pastojimas buna