Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

QUOTE(LaiLa25 @ 2006 09 28, 18:32)
Labas merginos,
Labas buziali smile.gif gerai kad prisijungei, tai kad mes kartu, taip pat padeda kovoti su liga, mes nesijauciam tokios vienos smile.gif
Blogai, kad ligos atveju atsiranda daugiau....bet yra kaip yra.
taip, dėl nervų ir aš pastebėjau, kad kai tik stipriau pasinervuoji taip ir blogiau pasidaro.....gaila, kad mamai nepavyksta susitikti su tuo žmogumi, kuris kaip sakė pasveiko......pabandysiu paspausti ja labiau, kad greiciau issiaiskintu....gal ir jum kiek tai pades.
kas liecia vaikus..... sad.gif mane pradejo neraminti......geriau cilest, apie metus, po to kai gulejau vasara ligoninej, sanatorijoj, nutraukiau gerima, tai mazdaug, nuo liepos men. ir dabar negeriu nieko....nes nutarem su draugu, kad kaip bus, taip. nes kaip ir abu jau noretume mazylio.....bet....jau spalis...ir nieko...taip, zinau, kad ne is karto pasiseka, skaiciau ta skyreli....kai buvau pas ginekologe, sake, kad viskas gerai.....zinoma, sarvuojuosi kantrybe ir laukiu...sakaiu iki metu laiko palauksiu, jei nieko, tada eisiu rimciau ieskoti priezasties....biski liudna...bet, pati zinau kokia mano sveikata, nereik noret visko is karto...
ech...nu gal kaip nors...reik tiketi kad viskas bus gerai.
tai va merginos, laikykites smile.gif

sveikutes as irgi nesisaugau su vyru ir nieko ,bet man tikiuosi kad pastot neleidzia sitos moteriskos problemos tie prakeikti uzdegimai vargina doh.gif ,bet vis dar tikiuosi g.gif ir tu laila neprarask vilties mirksiukas.gif
nors reikia pasidaryt galbut issamesnius tyrimus pastojimui gal truksta ko nors ir uztat sudetingesnis pastojimas buna blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu darbe laisvą minutelę tai rašau. Užsirašiau į Žvėrino naturalios medicinos centrą, gal jie ką nors galės patarti mums. smile.gif Aišku jei siūlis žarnyno valymą arba ką nors panašaus, tai nesutiksiu, nes daktarai prieš šitą dalyką.
Tai kai turėsiu žiniu parašysiu.
Tai gero savaitgalio, nepervarkit ir netampykit sunkiu dežių smile.gif
Atsakyti
Tai ka, Buziali, issigydei Zveryno naturalios medicinos centre, o mums paslapciu atskleisti nenori? biggrin.gif Laukiu laukiu kada parasysi rezultatus,o kaip ner taip ner g.gif
O as atgulejau 10 seansu Baro kameroj- kvepavau grynu deguonimi, tikejausi stebuklo , deja jokio 'apciuopiamo' rezultato isgauti nepavyko verysad.gif Sveikata kaip visada- pora dienu geriau , po to vel blogai. Ryt einu eilinio vizito pas gydytoja( o ryt penktadienis, 13 diena ir dar pilnatis- tai ko gero galima tiketis?)
Visoms - geros sveikatos! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, tikrai įdomu kur ir kokiais metodais taisote sveikatą. Ech, o man kažkaip po pusės metų kančių nė iš nieko pagerėjimas smile.gif Trenkiau visus vaistus į šalį ir džiaugiuosi. Iš pradžių galvojau pablogės, bet klydau. Tai va, negaliu pasakyti kaip ir kodėl, nes pati apčiuopiamų priežasčių nerandu. Matyt pats organizmas kartais "reikalus patvarko" sau naudinga linkme. Tad linkiu ir Jums tokios netikėtos ( nors labai tikėtosis ir lauktos) dovanos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[Labas merginos ax.gif atsiprašau, kad ne iškarto rašau, bet vis darbai blush2.gif
Nu o dabar apie žveryno naturalios med. centra. Ejau du kartus, nes pirma kartą kažkodėl mane kažkas tai išbraukė "netyčia", ir daktares jau nebebuvo. Kita diena atejau su kažkokiu tai aparačiuku prisilėte prie 24 keturių taškų, kurie randasi ant rankų ir kojų, o po to atnešė tokia alia diagrama, kur buvo parašyta kas pas mane netvarkoj. biggrin.gif Tai visą aš ir taip žinojau smile.gif
Nu tai, tam kad patekt pas daktare homoapate, turėčiau dar viena kartą išsiamiai išsitirt (apie 60Lt), padaryt kraujo tyrima, kad nustatyt kokiam maistui aš alergiška (kainuos 800 lt). Galu gale pasakė, kad reikės laikytis grėžtos dietos 3 mėnesius ir visą laiką po to derinti maistą. (nors mano KMI idealus) mirksiukas.gif Atseit negert kavos, nevalgyt šokolado ir pan.
Tai aš toliau ir nežinau, kaip čia pasielgti. Tai kad man neužteks ištvermes dietai tai 100 proc. Tai tiek žinių apie mano apsilankymą mirksiukas.gif
Aš irgi buvau pas daktare tai man sumažino vaistų dozę iki 2 tabl thumbup.gif
O tai kad šiandien penktadienis ir dar 13 nereikia sureikšminti labai biggrin.gif Aš nekreipiu demėsio labai, nes šiandien yra mano 25 gimtadienis drinks_cheers.gif

Atsakyti

sveikinu su gimimo diena

user posted image
Atsakyti
Labutis merginos smile.gif

Kaip jūs laikotės, kaip sveikatėlės?????
o man va, ir vėl blogai pasidarė....vakar buvau pas daktare, vaistus vel israse, vel pradesiu gerti.....liūdnas reikalas, bet taip jau yra... va vakar suzinoja siek tiek apie ta zmogeli, kuris atseit pasveiko.....tai ziauriai ziauriai nusivyliau....
pirmiausiai, tai jis visiskai nepasveiko, tik tiek, kad nera kraujo ir gleiviu jokiu...bet uz tai vaistus geria tris kartus per diena, po dvi tabletes.....taip pat sake, apie tuos vokiecius, kurie atseit tipo bandymus dare, tai jokio didesnio pokycio nebuvo,nei jam geriau nei blogiau. tiesa, sake, kad gavo salofalk tabletemis, nes jos buvo klizmutes, o dabar sake, jau yra tabletemis, ir jis juos geria.....taip kad naujienos labai liudnos.....be vaistu manau gyventi negalesim....gal bus geresniu dienu, bet bus ir blogu....taip kad....reik su situo susitaikyti, ir melstis, kad greiciau issiaiskintu priezasti, nuo ko sita liga-tada manau ras buda kaip ja pagydyti...o dabar - gerkim pastoviai vaistus, ir stenkimes, maziau patirti streso...as vo jau susiradau net jogos studija, kur eisiu mokintis atsipalaiduoti.....gal kiek pades....
Laikykites....man ir graudu, kai taip nusivyliau, o turejau vilties, tiek sau tiek jums pagelbet.....
Atsakyti
sveikutės
seniai besilankiau smagu kad jūs dažniau užeinate ir atsiranda naujų narių
noriu pasidžiaugti kad man lyg ir kraujo senai (ta prasme kokius 3 - 4 menesius )jau nėra nes šiaip tai 2 mėnesiai ir pablogėja bet aš vaistus kaip ir sakiau naudoju visad dabar tik pasiprašiau ASSACOL io gal ir jis čia savo daro dar pradėjau gerti tokią arbatą iš žolininkės Jadvygos Balvočiutės (Akmenė) gavau specialiai ji sudarė opiniam kolitui ir imunitetrui stiprinti tiesą sakant labai nuodugnai aš jos nevartoju bet stangiuosi kuo dažniau tai gal ir ji dasidėjo kas čia žino
viena blogybė kad tos arbatos žolių sudėties aš nežinau ji šito neišduoda - ir dar geriau pas ją registruoti konsultaciaji tada ji parenka pagal žmogų
dar vienas pastebėjimas - kraujo nėra bet jei ką netikusio suvalgau - tai skauda nestipriai bet .... rolleyes.gif
tai tiek gal kam ir mano patirtis pravers
tai iki sekančio - vis tie darbai spaudžia drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos mergytes matau laila tau vis negereja schmoll.gif g.gif

radau tokia nuorodele gal pravers bigsmile.gif cia apie sulciu receptus yra ir opiniam kolitui kas tinka ir gydo zaizdas g.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes
LaiLa25 nedrisk nukabint nuoses!!!!!!!!!!!!!!! Mes pasveiksim, bent jau turim stengtis tai padaryti.
Jo kitur kur gydo mūsų koalitą, ten sako išgydė, t.y. nėra kraujo ir gleivių.
O apie solofalko tabletes tai jos, jau prieš pora metu buvo. Aš iš pradžiu jas vartojau, o po to pagalvojau, kad nenoriu visko per skrandį varyt, taip sakant nusprendžiau per kitą galą klizmutėmis ax.gif
Atsakyti
Labutis merginos,
Nu as jau kaip ir susitaikiau ir bandau mama savo sutaikyt su tuo reikalu, kad be vaistu neiseis gyventi ir kad niekad nepraeis man sita liga, kol neras priežasties, nuo ko ši liga smile.gif nenukabinu nosies, stengiuos tik susigyventi su liga ir tiek ir kol kas nenoriu teikti jokiu vilciu pati sau...sakau, dar labai bijau del vaiku...vo jei ir ju negalesiu dar turet, tada jau mirtis alyvose man....betdel sito dar nepanikuoju, laukiu kantriai...jei ka reikes ir ten eit ieskoti priezasciu....baisu, bet geriau bus jei zinosiu tiesa...ech, isgyvensiu smile.gif
Na o dabar kai pradejau vaistus gerti, tai galiu sakyt kad momentaliai pasitaise, bent jkau kol kas viskas gerai.na kraujo ne tiek daug, tai manau, kai viska sugersiu jis visai dings smile.gif ir vel koki kita men nereikes gerti smile.gif ar bent jau mazesne doze , ai kaip bus taip bus gerai, nelisiu gyva i zeme smile.gif
O kas pas jus naujo, kas gero kas blogo ?

Atsakyti

Sveikos smile.gif
tai ka rytoj išeiginė biggrin.gif
Laila25 aš nelabai supratau, tu ka nepastovei geri vaistus, ta prasme, tik tada kai tau blogiau? Nes aš tai pastoviai geriu, ir dozę man sumažino tik po 2,5 metų.
Aš kažkaip tai pripratau,kad kiekvieną dieną turi išgert vaistukus, o gerdama galvoju, kad tai ne tablėte, o saldainis pavizdžiui ax.gif
Pradėdu galvoti ir aš apie vaikus, daktarai sako, kad viskas įmanoma, tik reikia pasitarti dėl tolimesnio gydimo.
Nekaip negaliu sukaupt drasos nueit pas ginekologe, nežinau atrodo ne tokia bailė ėsu, bet čia kojos visai neklauso blush2.gif
Gal jus žinot kokia nebloga daktare ginekologe Vilniuje?
Nu tai sekmės visiems smile.gif
Renkites šilčiau, nes lauke laaaaaaaaaaabai šalta bigsmile.gif
Atsakyti