Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

Sveikutes, as dar Motorelos norejau paklaust kaip su tuo nikotinu?ar tu turejai omeny ta, kad parukius greiciau i wc gali iseit? blush2.gif
Atsakyti
aciu lynkute, o cia kolitui ar dzs??
na kad maniskis visai bijo jau visko valgyt, o aoie darzoves ir vaisius tai pasvajot ( na jis taip sako). na kartais svenciu progom tai kepta obuoliuka suvalgo, na dar banana koki.
o del nikotino, buvom rade mokslini straipsni, kad nikotinas kolitui padeda(nes seip kenkia gi smile.gif ). na spazmus malsina, apramina pilva ir greiciau i tulika nubegi kai reikia... g.gif
Papildyta:
gal kuri is jusu butent serga kolitu? nes kiek skaiciau tai visoms dzs. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2007 03 31, 20:32)
na kad maniskis visai bijo jau visko valgyt, o aoie darzoves ir vaisius tai pasvajot ( na jis taip sako). na kartais svenciu progom tai kepta obuoliuka suvalgo, na dar banana koki.
o del nikotino, buvom rade mokslini straipsni, kad nikotinas kolitui padeda(nes seip kenkia gi  smile.gif  ). na spazmus malsina, apramina pilva ir greiciau i tulika nubegi kai reikia...  g.gif
Papildyta:
gal kuri is jusu butent serga kolitu? nes kiek skaiciau tai visoms dzs.  verysad.gif

nu to apie nikotina dar nezinojau huh.gif tai cia jei neklystu tarp toj temoj besilankanciu man rods tik as ir Lynkute dzs sergam, o daugiau kitos mergaites tuo jau opiniu kolitu unsure.gif seip mano drauges mama serga opiniu kolitu, bet pradejus gert Tibeto gryba jai viduriavimas zenkliai sumazejo, bent jau mano drauge taip sake, jei tikit tokiais dalykais galit pabandyt, as pati metus laiko ji geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2007 03 31, 19:32)
o del nikotino, buvom rade mokslini straipsni, kad nikotinas kolitui padeda(nes seip kenkia gi  smile.gif  ). na spazmus malsina, apramina pilva ir greiciau i tulika nubegi kai reikia...  g.gif
Papildyta:
gal kuri is jusu butent serga kolitu? nes kiek skaiciau tai visoms dzs.  verysad.gif

cia sita dieta opiniui koalitui,nes laila ja naudoja ji serga ir cia visos serga kolitu tik mes abi su kristuku sergam dzs ,bet mergaites cia aplankom ax.gif blush2.gif

Atsakyti
Aciu jums. o tas Tibeto grybas kokiu pavydalu. na jis seniau gere pieno gryba kazkoki. bet pienas kolitui kaput, negerai.tai ne kas gavos. schmoll.gif
Atsakyti
Turiu toki klausyma, ar jus dirbate kur nors? jei ne paslaptis kur dirbate, na kokias pareigas uzimate? nes maniskis kartais vos vos datraukia iki darbo ir tiesiai i toleta doh.gif . jau darbas darosi per sunku, nes puse dienos praleidza wc
Atsakyti
tas Tibeto grybas tai kitaip sakant yra rauginto pieno grybas, na as irgi viduriuoju kasdien, kai pradejau gert ta gryba pora sav buvo paumejimas, bet paskui susitvarke, ir vietoj 8 kartu dabar per diena einu 1 - 3 kartus, tiksliau per ryta, tai skaitau kad gyvent galima, dabar dideles viltis dedu i homeopatija, nes daugiau tai jau viska isbandziau unsure.gif as tai po kol kas esu studente, man liko dar 2 men mokytis ir gausiu ekonomikos bakaluro laispni, pagal specialybe ir zadu isidarbint, bet jau reiks stengtis darba prie sveikatos priderint nori nenori g.gif nes perspektyvoj visiskas pagijimas dar nenusimato..
Atsakyti
na vadinasi mes gerem ta pieno gryba, kuris veliau tapdavo rugpieniu.
bet ir tas nieko...da blogiau buvo... schmoll.gif
a ja jai
o tau tai stiprybes ir sekmes baigti mokslus. o darba ir sveikata reiks derinti. na smagu kad tau geriau ir taip baisiai nera. maniskis pyktas, nervinasi tada dar blogiau darosi. sedim namie, nes niekur neiseinam negalim. o blogiausia ka reikia valgyt 6-8kartus. kada gi spet, kai eini i darba. ir ka valgyt darbe!!! o pusryciai kaip? jei pavalgysi tada i darba neiseisi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
as tai niekur nedirbu ,tai as anksciau kai dirbau sandely tai keldavaus 6 ryto ir tolete prasededavau ir tada i darba ,darbe jau nesinorejo g.gif
ar jis kokius motorela geria vitaminus kur amino rugstys ,mineralai ,na ir patys vitaminai?tegu pabando kai daba pavasaris gal sustiprins zarnyna. g.gif
nes man daba tas paumejimas irgi prasidejo matyt kazko truksta zarnynui nusipirkau vitaminu ir bifoval geruju bakteriju.gal gi tuos simptomus sumazins g.gif
Atsakyti
as tai pusrycius atsargiausiai renkuos, kad po ju begsiu i wc cia yra faktas kaip blynas, bet priklausomai nuo to ka ir kiek suvalgysiu galiu aprybot savo lakstyma 4u.gif mum su Lynkute dar viena beda, tas pats kas su zarnynu yra ir su pusle, labai daznai tenka lakstyt i wc, bet as esu toks zmogus kad negaliu uzsidarius sedet, aisku jei jau vsiai blogai buna nesinori eit, bet nebuna visos dienos blogos, buna tai pakilimu, tai nuopoliu..i tai kad viduriuoju ziuriu jau net nebekreipiu demesio, nes man jau cia tapo normalu, blogiau buna kai pradeda skaudet pilva, skrandi, uzeina spazmai..viduriavimas dar nera tokia baisi beda, bent jau kol namie sedi..o seip tai kankinuos, ypac kai egzai ryte, ar kursiniu pristatymai, nes turi abiem galais rupintis, bet ka darysi, negalima uzsidaryt namie..visa laime kad galiu valgyt praktiskai viska ka noriu, siandien buvom gamtoj isikepem saslyko, niam ir skrandukas nesustreikavo..nezinau gal jei susigyveni su ta liga jinai atitolsta, kas cia zino..
Atsakyti
tableciu gert negali nes jos tiesiai i wc iseina. geria vaikiskus vitaminus, sirupo pavidalu.
kaip sunku sumastyt kaip jam ka valgyty pagamint g.gif g.gif , nebezinau, jau nuo ryziu ir vistos pykina. tai jautienos zrazu istusinau ( be prieskoniu). o ka darbe valgyt. gal kokiu minciu turit? o dar kelis kartus reikia doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2007 04 01, 16:13)
tableciu gert negali nes jos tiesiai i wc iseina. geria vaikiskus vitaminus, sirupo pavidalu.
kaip sunku sumastyt kaip jam ka valgyty pagamint  g.gif  g.gif , nebezinau, jau nuo ryziu ir vistos pykina. tai jautienos zrazu istusinau ( be prieskoniu). o ka darbe valgyt. gal kokiu minciu turit? o dar kelis kartus reikia  doh.gif  rolleyes.gif

jetau kaip sunku verysad.gif jums net nezinau ka siulyt tokiu atveju g.gif jai taip daznai tenka valgyt
as tai man jai reikia kur eit tai as ir nevalgau nieko nes isitikinusi kad po maisto toletas bus,,,,, zinau kad zuvis labai gerai g.gif pabandyk patusint kepti folijoje.
Atsakyti