Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

mirtazepinas nakciai.
Atsakyti
tai matai as ir geriu toki vaista tik kitu pavadinimu espitral irgi nakciai...nesuprantu gal tas bromazepamas kaltas nors anksciau jis man tiko g.gif
Atsakyti
Nus nzn....dabar tai jokiu raminamuju nebegeriu....
Atsakyti
Visoms linksmu sv. Velyku, pakilios nuotaikos, stiprybes, ramybes ( svarbiausia geros sveikatos, ramiu pilvuku) ir stipriu marguciu gathering.gif
Atsakyti
su sv.velykom mergytes wub.gif daug sveikatytes
Atsakyti
Su praejusiom sventem smile.gif
kaip sveikatytes??? as tai neatsidziaugiu snd, nes nebuvau wc dar...nors siaip tai pilvas kaip zadintuvas 6 ryto kelia, matyt vakar vakare kai atsedejau gerai, nes jau toks ispustas buvo nuo tokio persivalgymo per sventes, kad vos nesprogau smile.gif
bet snd kol kas gerai jauciuosi smile.gif i valiooooo smile.gif o toliau matysim smile.gif
o ir valgyt per sventes sau leidau ir man nelabai tinkamo maisto, zinoma ribotai, bet vis tiek smile.gif
Atsakyti
Smagu kad geriau ir kad sventes nepakenke. laikykites merginos. smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, kaip laikotes??? kas naujo?? kaip jusu pilvukai??
vakar vel buvau darytis kraujo tyrimus, snd apie pietus tureciau zinoti rezultatus....ziuresim i kuria puse eina reikalai, bet man atrodo, kad viskas gereja.....na bent jau wc kazkaip mazeja...jau buvo dienu, kai tik viena kart wc buvau...nors snd jau du kart buvau...bet gal daugiau ir neisiu.....
Atsakyti
Sveikos, Merginos, tikrai džiugu, kad su pavasariu ir bėdos mažėja 4u.gif
O aš buvau savaitei išvykus i turistinę kelionę, tai galima sakyti, kad nė karto normaliai tūlike ir nebuvau doh.gif Va taip va, nors buvo tikras išbandymas. Nors kaip minėjau anksčiau, jau kokį pusmetį jaučiuosi puikiai ir net pradedu galvoti, kad gal klaidinga diagnozė buvo g.gif , o gal remisija puikiai laikosi.
Tai va būkit sveikos ir laimingos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2007 04 12, 10:25)
Sveikos, Merginos, tikrai džiugu, kad su pavasariu ir bėdos mažėja  4u.gif
O aš buvau savaitei išvykus i turistinę kelionę, tai galima sakyti, kad nė karto normaliai tūlike ir nebuvau  doh.gif  Va taip va, nors buvo tikras išbandymas. Nors kaip minėjau anksčiau, jau kokį pusmetį jaučiuosi puikiai ir net pradedu galvoti, kad gal klaidinga diagnozė buvo  g.gif , o gal remisija puikiai laikosi.
Tai va būkit sveikos ir laimingos  thumbup.gif

kaip faina austeja kad tau praejo thumbup.gif smagu ir dziaugiuosi uz tave....
kaip tau sekasi pastot? g.gif
Atsakyti
Sveikos forumietes OK 4u.gif Su praejusiom sventem jus visas.
Gero visoms pavasario ax.gif
Siaip jauciuos neblogai, va tik itariu nestuke.gif . Trupuciuka nesitikejau blush2.gif Tai reikia laukt antradienio daktoro patvirtinimo mirksiukas.gif
Gero ateinancio penktadienio ir savaitgalio. Tai laukiam ziniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2007 04 12, 16:51)
Sveikos forumietes OK 4u.gif Su praejusiom sventem jus visas.
Gero visoms pavasario ax.gif
Siaip jauciuos neblogai, va tik itariu  nestuke.gif . Trupuciuka nesitikejau blush2.gif Tai reikia laukt antradienio daktoro patvirtinimo mirksiukas.gif
Gero ateinancio penktadienio ir savaitgalio. Tai laukiam ziniu drinks_cheers.gif

Vajeeeee kaip dziaugiuosi uz tave drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif tikiuosi kad bus viskas + tik teigiama ir viskas bus ciki...
as jau ir nusiraminau, nes atsirado ciklas...o tai kelis men buvo dinges...tai gal ir viskas normalizuosis po truputi.....
butinai lauksim ziniu is taves smile.gif
Atsakyti