mirtazepinas nakciai.
tai matai as ir geriu toki vaista tik kitu pavadinimu espitral irgi nakciai...nesuprantu gal tas bromazepamas kaltas nors anksciau jis man tiko

Nus nzn....dabar tai jokiu raminamuju nebegeriu....
Visoms linksmu sv. Velyku, pakilios nuotaikos, stiprybes, ramybes ( svarbiausia geros sveikatos, ramiu pilvuku) ir stipriu marguciu

su sv.velykom mergytes
daug sveikatytes

Su praejusiom sventem 
kaip sveikatytes??? as tai neatsidziaugiu snd, nes nebuvau wc dar...nors siaip tai pilvas kaip zadintuvas 6 ryto kelia, matyt vakar vakare kai atsedejau gerai, nes jau toks ispustas buvo nuo tokio persivalgymo per sventes, kad vos nesprogau
bet snd kol kas gerai jauciuosi
i valiooooo
o toliau matysim 
o ir valgyt per sventes sau leidau ir man nelabai tinkamo maisto, zinoma ribotai, bet vis tiek

kaip sveikatytes??? as tai neatsidziaugiu snd, nes nebuvau wc dar...nors siaip tai pilvas kaip zadintuvas 6 ryto kelia, matyt vakar vakare kai atsedejau gerai, nes jau toks ispustas buvo nuo tokio persivalgymo per sventes, kad vos nesprogau

bet snd kol kas gerai jauciuosi

o ir valgyt per sventes sau leidau ir man nelabai tinkamo maisto, zinoma ribotai, bet vis tiek

Smagu kad geriau ir kad sventes nepakenke. laikykites merginos.

sveikos merginos, kaip laikotes??? kas naujo?? kaip jusu pilvukai??
vakar vel buvau darytis kraujo tyrimus, snd apie pietus tureciau zinoti rezultatus....ziuresim i kuria puse eina reikalai, bet man atrodo, kad viskas gereja.....na bent jau wc kazkaip mazeja...jau buvo dienu, kai tik viena kart wc buvau...nors snd jau du kart buvau...bet gal daugiau ir neisiu.....
vakar vel buvau darytis kraujo tyrimus, snd apie pietus tureciau zinoti rezultatus....ziuresim i kuria puse eina reikalai, bet man atrodo, kad viskas gereja.....na bent jau wc kazkaip mazeja...jau buvo dienu, kai tik viena kart wc buvau...nors snd jau du kart buvau...bet gal daugiau ir neisiu.....
Sveikos, Merginos, tikrai džiugu, kad su pavasariu ir bėdos mažėja
O aš buvau savaitei išvykus i turistinę kelionę, tai galima sakyti, kad nė karto normaliai tūlike ir nebuvau
Va taip va, nors buvo tikras išbandymas. Nors kaip minėjau anksčiau, jau kokį pusmetį jaučiuosi puikiai ir net pradedu galvoti, kad gal klaidinga diagnozė buvo
, o gal remisija puikiai laikosi.
Tai va būkit sveikos ir laimingos

O aš buvau savaitei išvykus i turistinę kelionę, tai galima sakyti, kad nė karto normaliai tūlike ir nebuvau

QUOTE(austeja001 @ 2007 04 12, 10:25)
Sveikos, Merginos, tikrai džiugu, kad su pavasariu ir bėdos mažėja
Va taip va, nors buvo tikras išbandymas. Nors kaip minėjau anksčiau, jau kokį pusmetį jaučiuosi puikiai ir net pradedu galvoti, kad gal klaidinga diagnozė buvo
, o gal remisija puikiai laikosi.

kaip faina austeja kad tau praejo

kaip tau sekasi pastot?

Sveikos forumietes OK
Su praejusiom sventem jus visas.
Gero visoms pavasario
Siaip jauciuos neblogai, va tik itariu
. Trupuciuka nesitikejau
Tai reikia laukt antradienio daktoro patvirtinimo
Gero ateinancio penktadienio ir savaitgalio. Tai laukiam ziniu

Gero visoms pavasario

QUOTE(buzialis @ 2007 04 12, 16:51)
Sveikos forumietes OK
Su praejusiom sventem jus visas.
Gero visoms pavasario
. Trupuciuka nesitikejau
Tai reikia laukt antradienio daktoro patvirtinimo

Gero visoms pavasario

Vajeeeee kaip dziaugiuosi uz tave

as jau ir nusiraminau, nes atsirado ciklas...o tai kelis men buvo dinges...tai gal ir viskas normalizuosis po truputi.....
butinai lauksim ziniu is taves