Įkraunama...
Įkraunama...

Forsaitų saga (The Forsyte saga)

Forsaitų saga

user posted image user posted image

user posted image

user posted image

LTV pradėjo rodyti Didžiosios Britanijos miniserialą Forsaitų saga, pastatytą pagal anglų literatūros klasiko, 1932 metų Nobelio premijos laureato John Galsworthy (Džono Golsvorto) to paties pavadinimo romanus.

Ar žiūrite šį serialą? Kokie įspūdžiai? O gal esate skaitę ir knygas?
Atsakyti
Aš žiūriu jį kartu su mama, mano mamai labai patinka tokie kur apie senus laikus pasakoja, na o man, tai kartais kantrybė trūksta su jų tokiom meilės istorijom biggrin.gif
Atsakyti
Labai jau nepatogiu laiku rodo, vos vieną seriją spėjau pamatyti. Gal žinote, kada kartoja?
Papildyta:
Nu va, paklausiau, o paskui pati radau blush2.gif

TV eteryje:

Trečiadienis (10 12) 23:30 val. per LTV

Ketvirtadienis (10 13) 23:30 val. per LTV
Atsakyti
Trečiadienį ir ketvirtadienį vakarais kartoja. Aš, tiesa pasakius, irgi tik kartojimus žiūriu, nors gaila, kad į tokį vėlyvą laiką nugrūsta, o patogesniu laiku- nuo 21 val viskokias senienų laidas rodo "Mūsų dienos kaip šventė" ir pan. (abejoju ar jas iš viso kas žiūri biggrin.gif )

Man patinka šis serialas - ir intriga gerai sumegzta ir aktoriai neblogai vaidina. Laukiu vis kitos serijos, bent jau mane įtraukia.
Buvau praleidusi vieną seriją - bandžiau youtube ieškoti, tik gaila kad ten vaizdo kokybė labai jau nekokia...
Atsakyti
Patinka, bet ta Airin (Irena) tai labai jau negraži, galėjo gražuolės paieškot.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 10, 19:02)

Taip, dėl Airini ir aš panašiai manau. Iš principo ji nėra labai negraži, sakyčiau eilinė moteriškė. Bet keisčiausia, kad čia vos tik ją kas pamato tuoj pat šūkčioja kokia gražuolė biggrin.gif Vienintelis racionalus paaiškinimas, kad kitos britės turėtų labai nekaip atrodyti, tai randa normalesnę ir tą jau aukština wink.gif

Šiandienos serijoje kokias dešimt paskutinių minučių laukiau kada tas dėdulė numirs biggrin.gif Jau nuo to laiko, kai užrašė turtą ir nebegalėjo eiti į operą pasidarė aišku, kad šioj serijoj jau turėtų numirt.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 10 10, 20:02)

o man net labiau patinka,kai vaidina ne gražuolės,tada labiau atkreipi dėmesį į mimikas,išraiškas smile.gif puikus serialas,išplėtus akis žiūriu,kas toliau,juolab,kad knygos neskaičiau,tai dar įdomiau.Beje,tas dėdulė,kur vakar mirė,puikiai vaidina,mane jis taip graudino rolleyes.gif nežinau,kažko labai jaudina tas filmas smile.gif
Atsakyti
Žiūriu šitą serialą. Irene nėra tradicinė gražuolė, bet būtent tuo ji man ir patraukli.
Čia galite pasisaityti apie serialą ir aktorius http://en.wikipedia......2_miniseries)
Atsakyti
Žiūriu ir aš šį filmą. Labai patinka. Tiesa, ne per televiziją žiūriu o siunčiuosi, kadangi su vaikais neįmanoma ramiai atsisėst ir pažiūrėt. Esu sužavėta filmu. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2011 10 12, 10:03)
Žiūriu ir aš šį filmą. Labai patinka. Tiesa, ne per televiziją žiūriu o siunčiuosi, kadangi su vaikais neįmanoma ramiai atsisėst ir pažiūrėt. Esu sužavėta filmu.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O iš kur siunčiatės? Aš praleidau vakarykštę seriją ir tą, kai užsimušė Bosinis. Youtube radau įrašus, tačiau ten vaizdas labai įkyriai ištemptas, gal ten kur siunčiatės vaizdo kokybė nebloga?
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2011 10 12, 10:14)
O iš kur siunčiatės? Aš praleidau vakarykštę seriją ir tą, kai užsimušė Bosinis. Youtube  radau įrašus, tačiau ten vaizdas labai įkyriai ištemptas, gal ten kur siunčiatės vaizdo kokybė nebloga?

iš torrents.ru
Atsakyti
O, vis del to atsirado tema apie Forsaitus biggrin.gif jau po pirmos serijos uzmeciau aki ar kas bus sukures bet dar nebuvo, o pati tingejau kurt. Kaip man truksta daugiau tokiu filmu, geru, nesaldziu, dvasingu.
QUOTE(Victrix @ 2011 10 09, 19:11)
Aš žiūriu jį kartu su mama, mano mamai labai patinka tokie kur apie senus laikus pasakoja, na o man, tai kartais kantrybė trūksta su jų tokiom meilės istorijom  biggrin.gif

Na tai vadinasi as kaip jusu mama biggrin.gif nes man nuo pat vaikystes labiausiai patiko filmai apie senus laikus.

QUOTE(Driade @ 2011 10 10, 15:33)
o patogesniu laiku- nuo 21 val viskokias senienų laidas rodo "Mūsų dienos kaip šventė" ir pan. (abejoju ar jas iš viso kas žiūri biggrin.gif )

Ziuri ziuri, mano mama kiekvieno ketvirtadienio laukia. mirksiukas.gif

QUOTE(Alta @ 2011 10 11, 14:20)
Žiūriu šitą serialą. Irene nėra tradicinė gražuolė, bet būtent tuo ji man ir patraukli.
Čia galite pasisaityti apie serialą ir aktorius http://en.wikipedia......2_miniseries)

Labai su jumis sutinku. drinks_cheers.gif Manau labai gerai kad jie parinko butent tokio netradicinio zavesio moteri, negu kokia nors nulaizyta vieiems iprasto grozio supratimo barbe. Ji puikiai tinka vaidmeniui santurios ir elegantiskos moters gyvenancios toki aktyvu vidini dvasini gyvenima. Man ta jos sypsena tokia svajinga... smile.gif
Atsakyti