QUOTE(eliss @ 2011 10 11, 11:46)
o man net labiau patinka,kai vaidina ne gražuolės,tada labiau atkreipi dėmesį į mimikas,išraiškas

puikus serialas,išplėtus akis žiūriu,kas toliau,juolab,kad knygos neskaičiau,tai dar įdomiau.Beje,tas dėdulė,kur vakar mirė,puikiai vaidina,mane jis taip graudino

nežinau,kažko labai jaudina tas filmas
Aš tai vos neapsiašarojau toj vietoj, kur Airini pravirko (jei gerai pamenu, ten kažkur prie to Bosinio statyto namo). O dėdulė irgi šaunus - įsimylėjo į amžiaus pabaigą
QUOTE(popelka @ 2011 10 12, 11:42)
O, vis del to atsirado tema apie Forsaitus

jau po pirmos serijos uzmeciau aki ar kas bus sukures bet dar nebuvo, o pati tingejau kurt. Kaip man truksta daugiau tokiu filmu, geru, nesaldziu, dvasingu.
Labai su jumis sutinku.

Manau labai gerai kad jie parinko butent tokio netradicinio zavesio moteri, negu kokia nors nulaizyta vieiems iprasto grozio supratimo barbe. Ji puikiai tinka vaidmeniui santurios ir elegantiskos moters gyvenancios toki aktyvu vidini dvasini gyvenima. Man ta jos sypsena tokia svajinga...
O dėl Ginos Mckee, kuri atlieka Airini vaidmenį galėčiau sutikti ir su popelkos ir su eliss komentarais. Objektyviai vertinant nėra ji ten jau baisi gražuolė, bet kita vertus, kai tas gražumas taip neblaško labiau atkreipi dėmesį į vaidybą. Ir pamėgsti personažą ne už dailų veiduką, bet už vaidybą. Man jos šypsena su tokiu subtilumu asocijuojasi.