Įkraunama...
Įkraunama...

Forsaitų saga (The Forsyte saga)

QUOTE(Driade @ 2011 10 12, 10:14)
O iš kur siunčiatės? Aš praleidau vakarykštę seriją ir tą, kai užsimušė Bosinis. Youtube  radau įrašus, tačiau ten vaizdas labai įkyriai ištemptas, gal ten kur siunčiatės vaizdo kokybė nebloga?

ir beja, norėjau dar parašyti-būtinai kaip nors pažiūrėkite šią seriją-ji man NEREALI- gal pati fainiausia iš visų.... dabar jau žiūriu 9 iš 10...
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 10 11, 11:46)
o man net labiau patinka,kai vaidina ne gražuolės,tada labiau atkreipi dėmesį į mimikas,išraiškas smile.gif puikus serialas,išplėtus akis žiūriu,kas toliau,juolab,kad knygos neskaičiau,tai dar įdomiau.Beje,tas dėdulė,kur vakar mirė,puikiai vaidina,mane jis taip graudino rolleyes.gif nežinau,kažko labai jaudina tas filmas smile.gif

Aš tai vos neapsiašarojau toj vietoj, kur Airini pravirko (jei gerai pamenu, ten kažkur prie to Bosinio statyto namo). O dėdulė irgi šaunus - įsimylėjo į amžiaus pabaigą wink.gif

QUOTE(popelka @ 2011 10 12, 11:42)
O, vis del to atsirado tema apie Forsaitus biggrin.gif jau po pirmos serijos uzmeciau aki ar kas bus sukures bet dar nebuvo, o pati tingejau kurt. Kaip man truksta daugiau tokiu filmu, geru, nesaldziu, dvasingu.

Labai su jumis sutinku. drinks_cheers.gif  Manau labai gerai kad jie parinko butent tokio netradicinio zavesio moteri, negu kokia nors nulaizyta vieiems iprasto grozio supratimo barbe. Ji puikiai tinka vaidmeniui santurios ir elegantiskos moters gyvenancios toki aktyvu vidini dvasini gyvenima. Man ta jos sypsena tokia svajinga... smile.gif

O dėl Ginos Mckee, kuri atlieka Airini vaidmenį galėčiau sutikti ir su popelkos ir su eliss komentarais. Objektyviai vertinant nėra ji ten jau baisi gražuolė, bet kita vertus, kai tas gražumas taip neblaško labiau atkreipi dėmesį į vaidybą. Ir pamėgsti personažą ne už dailų veiduką, bet už vaidybą. Man jos šypsena su tokiu subtilumu asocijuojasi.
Atsakyti
as knygas skaiciau... forsaitu saga, nerealiai patiko, nors skaiciua dar mokyklos laikais, bet vis praziopsau ta seriala
Atsakyti
O man štai bežiūrint kyla noras paskaityti ir knygas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2011 10 12, 21:46)
O man štai bežiūrint kyla noras paskaityti ir knygas wink.gif

tai pats geriausias serijalo,ar filmo įvertinimas-noras susipažint su originalu.O jis nenuvils biggrin.gif
Atsakyti
Gera buvo vakarykštė serija, kur Airini ir prancūzaitė pagimdo vaikus. Somso vaidmens atlikėjas šitoj serijoje ypač žiba. Turbūt jis man labiausiai ir patiko toje serijoje: tiek emocijų - kai pamato Airini su Džolianu kavinėj, ta scena kai lūpą įsikanda ir galiausiai paskutinė, kai laiko ant ranku dukrą - tiek emocijų!
Atsakyti
Bet kaip puikiai vaidina,čia daugiau emocijų,žvilgsnių nei žodžių.O kaip Somsas verkė apsikabinęs Airini suknią.Galiu pasakyt,kad seniai mačiau tokį jaudinantį filmą smile.gif
Atsakyti
Siūlyčiau perskaityti ir knygą. Prisimenu,kai skaičiau, įspūdžiai nepakartojami. Tuo labiau, kad, man rodosi, filme neparodys Somso dukters Flerės ir Irene sūnaus Džono meilės istorijos. Nemėgstančioms "graužti" knygų tai šioks toks išbandymas, nes tai dvi neplonos knygelės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alyton: 22 spalio 2011 - 17:52
Hmm, mane kaip tik mintis vilioja nuo knygų pradėt bigsmile.gif O taip ir vadinasi, Forsaitų saga?
Atsakyti
Du kartus buvau pradejusi skaityti knygą ir sustojau, berods, ties 30 psl. biggrin.gif Uztai dabar yra pretekstas paziureti šį serialą... Užkabino labai thumbup.gif
Gal po to ir knygas pavyks perskaityti smile.gif

Gal kas žino, kiek serijų iš viso ? nes labai nepatogiu laiku dirbantiems rodo bei kartoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2011 10 23, 12:06)
Hmm, mane kaip tik mintis vilioja nuo knygų pradėt bigsmile.gif O taip ir vadinasi, Forsaitų saga?

Taip. Mano kolege skaitė knygas, tai sakė tikrai verta biggrin.gif
Kiek serijų jau parodyta? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alyton @ 2011 10 22, 17:52)
Siūlyčiau perskaityti ir knygą. Prisimenu,kai skaičiau, įspūdžiai nepakartojami. Tuo labiau, kad, man rodosi, filme neparodys Somso dukters Flerės ir Irene sūnaus Džono meilės istorijos. Nemėgstančioms "graužti" knygų tai šioks toks išbandymas, nes tai dvi neplonos knygelės lotuliukas.gif

trys.
Atsakyti