Įkraunama...
Įkraunama...

Forsaitų saga (The Forsyte saga)

QUOTE(alyton @ 2011 10 22, 17:52)
Siūlyčiau perskaityti ir knygą. Prisimenu,kai skaičiau, įspūdžiai nepakartojami. Tuo labiau, kad, man rodosi, filme neparodys Somso dukters Flerės ir Irene sūnaus Džono meilės istorijos.

Man atrodo kaip tik nuo kitos serijos ir pradės rodyti jų istoriją smile.gif http://www.imdb.com/...260615/episodes (man atrodo nuo season2, nors neskaičiau aprašymų, bet vardus paminėtus mačiau)

QUOTE(norala @ 2011 10 23, 11:41)
Du kartus buvau pradejusi skaityti knygą ir sustojau, berods, ties 30 psl.  biggrin.gif Uztai dabar yra pretekstas paziureti šį serialą... Užkabino labai thumbup.gif
Gal po to ir knygas pavyks perskaityti  smile.gif

Gal kas žino, kiek serijų iš viso ? nes labai nepatogiu laiku dirbantiems  rodo bei kartoja  ax.gif

Man panašiai buvo su Doriano Grėjaus portretu - knyga namuose mėtosi turbūt nuo mano gimino biggrin.gif Nebuvau skaičius, bet žinojau, kad yra. Poto pasižiūrėjau filmą ir nusprendžiau, jog įdomu būtų palyginti - tai pusę knygos perskaičiau, o poto kaip padėjau taip padėjau. Bet aš jau tokia skaitytoja - prišokimais kai pradedu skaityti tai sunku atsitraukti, bet jau kai padedu knygą - gali ir po porą metu praeiti biggrin.gif

Serijų iš viso 10 turėtų būti.

QUOTE(Dinariuke @ 2011 10 23, 11:49)
Kiek serijų jau parodyta? rolleyes.gif

Dabar parodytos 6 serijos.
Atsakyti
Labai atsiprašau, suklaidinau jus visas. Mačiau ir aš anonsus ir supratau, kad rodys iki galo visą istoriją. Aš šį serialą iš interneto siunčiausiu prieš porą metų, tai tikrai nebuvo visas. Taigi ir man dabar labai jau įdomu bus pažiūrėti. Ir vis tik, primįgtinai rekomenduoju perskaityti knygas. Labai puikiai rašytojas atskleidžia herojų charakterius, ypač Somso ir Irene. Filme šito šiek tiek pasigedau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Puikus pastatymas, tikrai gerai padirbėta prie dekoracijų, grimo ir visos autentikos.
Žiūriu išsižiojus ir su ausinėm, kad per vaikus girdėčiau biggrin.gif
Atsakyti
As maciau sita seriala, kai reikejo mokslo reikalais daryti pristatyma apie autoriu ir visa Forsyte saga. Cia naujas pastatymas ir jis neapima visu daliu, senas pastatymas ilgesnis ir platesnis. Atskleidziantis placiau charakterius visa ju bendravima. Tikrai vertas demesio ir jei kam patiks sitas pastatymas pasiziurekit pati pirma, jis filmuotas juoda balta.
Atsakyti
QUOTE(Dirty Diana @ 2011 10 26, 19:40)
As maciau sita seriala, kai reikejo mokslo reikalais daryti pristatyma apie autoriu ir visa Forsyte saga. Cia naujas pastatymas ir jis neapima visu daliu, senas pastatymas ilgesnis ir platesnis. Atskleidziantis placiau charakterius visa ju bendravima. Tikrai vertas demesio ir jei kam patiks sitas pastatymas pasiziurekit pati pirma, jis filmuotas juoda balta.

O abudu sezonus žiūrėjot? (Šito naujojo pastatymo)
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2011 10 26, 21:01)
O abudu sezonus žiūrėjot? (Šito naujojo pastatymo)

visas dalis maciau kiek buvo pastatytas 2003 jei neklystu, nebent siuo metu kazka nufilmavo. Kiek pamenu sitas pastatymas baigesi Flor vedybomis su Maiklu, o Airines sunus isvaziuoja i Amerika. Toliau viso gyvenimo nerode, sename pastatyme rodo tolesni ju gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(Dirty Diana @ 2011 10 26, 21:03)
visas dalis maciau kiek buvo pastatytas 2003 jei neklystu, nebent siuo metu kazka nufilmavo. Kiek pamenu sitas pastatymas baigesi Flor vedybomis su Maiklu, o Airines sunus isvaziuoja i Amerika. Toliau viso gyvenimo nerode, sename pastatyme rodo tolesni ju gyvenima.

Ah štai kaip. Aš kadangi nei knygų dar neskaičiau nei 2003 m serijų nemačiau - tai nelabai žinau kiek ten rodo, bet jei žiūrėjot tai matyt taip ir bus, kaip sakot smile.gif
Atsakyti
Bet jau tas Somsas tipiškas anglų snobas,nepasakys garsiau,tiktai miną tookią padarys lotuliukas.gif
Atsakyti
o man patinka snobai, ypač knyginiai anglai snobai biggrin.gif Tuo pačiu Somsas ir žavi, ir gailestį sukelia.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 10 27, 09:14)
Bet jau tas Somsas tipiškas anglų snobas,nepasakys garsiau,tiktai miną tookią padarys lotuliukas.gif

Bet tas minas kaip sugeba aktorius padaryti - tai atsižiūrėti neina. Tiesiog meistriškai smile.gif
Man gal dėl to šis personažas vienas įdomiausių - labai įdomu stebėti jo mimiką, ypač kai sutinka Airini biggrin.gif

Beje, kokie gražūs man jų vaikai! Ypač Somso dukra - jau veidelio meilumas wink.gif
Atsakyti
Kurią versiją per TV rodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirwen @ 2011 11 02, 22:24)
Kurią versiją per TV rodo?  g.gif

2002-2003 metų.
Atsakyti