QUOTE(Nomadica @ 2009 10 14, 22:21)
Nu

kazkaip tikrai netaktiska taip sakyt...
As pas ja lankausi kas menesi, jau 4 menuo. Na man kaip gydytoja ji patinka. Kai rinkausi gydytoj1, sake: gera, bet pinigus myli...Aisku as ne visada duodu. Kai galiu duodu, kai ne tai ne... Visada ir akuserei nunesu... Ta man labai faina.. Tokia tvarka ir tiek pas juos..
Na praejo jau nemazai laiko po mazylio buvimo pilvelyje... Vaiksciojau i mazyli iki paskutiniu savaiciu, bet nors salia gyvenu, visgi gimdzyt vaziavau i klinikas, ir nesigailiu (viskas praejo super, tik gimdyt ir gimdyt). Dabar del gydytojos.. Siai dienai as TIKRAI NESIRINKCIAU tokios daktare.. atsiprasau, bet visgi ji dviveide... Tikrai jausdavau saltesni bendravima, jei neatnesdavau pinigeliu jai. O jau kai tik idedi i kisene, sakes, pasaka, svyti !!! le le le lelele lelekina, kaip nuostabiausia daktare...Na bet vienas ivykis net ismuse mane is veziu...Ir galutinai ji krito mano akyse...
As kokiam 8 men. guliu ant kusetes, ji man klauso pilva..Kazkas paskambina, matyt paciente, kaip supratau..nes kazka snekejo jau nepamenu ka, bet apie nestuma ar pan..nebepamenu....Ji pakelia paemus i ranka mobilu paziuri, atsidusta tokiu zvilgsniu lyg skambintu nemegstamiausias zmogus, pakelia ir atsiliepdama nutaiso didele sypsena, ir kalbasi kaip nuostabus zmogus, lyg laukes pokalbio ilgus metus . Tarpais kol kalba zmogus, matau vel dusauja, rodydama kada gi baigs pokalbi.....o padejus rageli vel nemaloniai susiraukia....Nu nesvarbu kas butu skambines, bet taip nemalonu man buvo begulint tai stebet...Va, tas ivykis lig siandien man nemaloniausias per laikotarpi visa vaiksciojimo pas ja..tas apsilankymas buvo paskutinis...
Kaip sakant skonio reikalas, kiekvienas ziurim pro savo rozinius ar kitokius akinius, bet man nemalonu buvo kazkaip...