As taip pat lankausi pas sia gydytoja, tai man kol kas ji tikrai sauni moteris

va ir paskutini karta, t.y. balandzio 24d., buvau pas ja eilinei apziurai nestumo metu, tai tuo metu (buvo beveik 18 savaiciu) echo nepriklause, bet kadangi buvau su vyru, pasiteiravau, ar butu galima jam dar nei karto nemaciusiam maziuko ji pamatyti

tai nors pradzioj ir nelabai gydytoja norejo daryti echo, nes sake geriau daryt kai yra 20 savaiciu, kai jau tikrai galima pamatyti ir lyti ir geriau susiformavusius organus, sutiko, ir pasake, akd jei labai norit, palaukit kol atleisiu visas uz duru laukiancias uzsiregistravusias

tada greit ir paziuresiu....nu ka, mes ir laukiam, bet belaukiant praejo visos iki tol laukusios ir dar kelios pas gydytoja atejo, tai mes susigedom, kad gydytoja turi tiek darbo, o mes cia ja verciam daryti neplanuotus, nepriklausancius darbus, tai nusprendem pakenteti ir isejom

vos isedom i masina ir pajudejom nuo mazylio, pati gydytoja paskambino ir sako, kur jus dingot, as atejau jusu "ziuret" greitai gryzkit

ir gryzom....vadinas mum buvo taip lemta, nes gydytoja mate, kad tetis labai norejo suzinot, ar vis del to tures suneli ir nors ji mazai tikejo, kad imanoma jau pamatyti lyti, atidziai pavedziojus echo visose vietose ir "is visu kampu", parode maziuko blauzdytes ir tarp ju aiskiai matoma "peliuka"

taip kad nemanau, kad kiekviena gydytoja vargintusi savo mob tel skambint kiekvienai

seip panorusiai echo, taciau nesulaukusiai ir dar isejusiai

aciu jai labai jau dabar