QUOTE(Vilika @ 2006 11 10, 10:00)
Ir paskutinius nėštumo mėnesius lankiausi ir gimdžiau pas Martinkienę. Nuo pirmos akimirkos ji man pasirodė labai šiltas, savo darbą išmanantis žmogus. Jei kas man būdavo neramu, bet kada galėdavau jai paskambinti ir ji viską maloniai paaiškindavo ir nuramindavo. Į žmogaus vidų neįlysi, bet man ji kaip žmogus pasirodė super

Už konsultacijas aš nemokėjau, tik už gimdymą daviau 500 Lt, nors apie pinigus prakalbau tik kitą dieną po gimdymo ir pati paklausiau, kiek reikia duoti. Ji pasakė, kad trys arba keturi šimtai, bet kadangi buvau geros nuotaikos po laimingo gimdymo, tai daviau penkis. Kas man tik nelabai patiko, tai kad ji tikrai labai siūlė epidūrinį nuskausminimą. Kadangi man ilgai neatsidarinėjo kaklelis o sąrėmiai buvo labai dažni, tai neiškenčiau ir sutikau. Po gimdymo ji mane gimdymo namuose lankė, rūpinosi mano sveikata, davė gerų patarimų, kaip elgtis grįžus namo ne tik kaip gydytoja, bet ir kaip draugė. Gaila, kad ne visų jo patarimų paklausiau (čia apie santykius su vyru).
Vilika, su manim ši gydytoja lygiai taip pat šiltai ir nuoširdžiai bendravo tiek prieš gimdymą, tiek ir po jo (o buvo savaitgalis ir jai nepriklausė atvažiuot į GN). Už konsultacijas ir aš nemokėjau, tik po gimdymo atsilyginom

O epidūro ji man kaip tik nenorėjo daryti, bet pati išsiprašiau

Na, man ji

gydytoja