Atsilankiau visą nėštumą ir pinigų gavo, manau pakankamai, bet gimdyt važiavau pas kitą
Aš visiškai pritariu AuryteJ nuomonei
Atsilankiau visą nėštumą ir pinigų gavo, manau pakankamai, bet gimdyt važiavau pas kitą
Nu užėjo kažkas ir nė matyt aš jos nenorėjau, per daug jau mane užgraužė. Man jinai PYPT
O as prie savo nuomuones
nu kad ji kysininke tai jau tikrai ,bet jos visos tokios...Bet siaip ji gerai tikrai gydo ir apziuri ,ji bijo praleist kokia smulkmena j tikrai gera.O kad ji vaiksiojantis litas tai jau nieko nepadarysi
QUOTE(krauda @ 2007 06 04, 21:18)
Nu jus ir naivuoles, cia lietuva, cia reikia pinigus moketi, o jei moki tai ir i tave kitaip ziuri. As pas ta gydytoja gimdziau nu super
.
Jau kokia maloni, ir per gimdyma palaike ir po jo gera prieziura turejau.
Jau kokia maloni, ir per gimdyma palaike ir po jo gera prieziura turejau.
Pritariu
net per isegines kasdien atvaziuodavo ir sekmadieni israse...tikrai labai rupinosi ir priziurejo, nei kiek nesigailiu, kad sumokejau
o gal kas pas Martinkiene daret Cezario pjuvi?Kiek man tai kainuotu?
ei mergaites,ka niekas nesusiduret?parasykit
QUOTE(violete @ 2007 07 10, 19:42)
ei mergaites,ka niekas nesusiduret?parasykit
O kodėl nepaklausius tiesiai jos?
Labai maloni moteris ir patikima gydytoja. Visad su šypsena, visad atsako į rūpimus klausimus
QUOTE(violete @ 2007 07 08, 16:23)
Taigi paklausk tiesiai jos pacios. As jos klausiau, kiek kainuoja pas ja gimdymas - ji pasake, tai manau ir apie cezari pasakys
QUOTE(rututu @ 2007 08 01, 00:06)
Taigi paklausk tiesiai jos pacios. As jos klausiau, kiek kainuoja pas ja gimdymas - ji pasake, tai manau ir apie cezari pasakys 
jau susizinojau
QUOTE(violete @ 2007 08 01, 21:10)
jau susizinojau
,bet dabar abejoju ar daryt is baimes ta cezari.pasirodo ji moka dar ir ikalbet
,kad neverta ir as nebaile
Jei tik įmanoma rinkčiausi cezarį
QUOTE(liutuke.m @ 2007 08 01, 22:57)
O aš - ne