Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd.Snieguolė Martinkienė

Na as irgi pas ja lankiausi ir gimdziau pries pora meteliu ax.gif Bet ir po to lankiausi kaip pas savo ginekologe - esu ja tikrai patenkinta. Praita savaite vel buvau, nes planuojam antra vaikeli ir noriu visokius nesklandumus issiaiskinti. Taigi vel likau nenusivylusi thumbup.gif

Per praita nestuma, jei gerai pamenu daviau pora kartu per vizitus po pinigeli rolleyes.gif

Butu ir man idomu suzinoti, kiek gi dabar pas ja kainuoja gimdymas? g.gif
Atsakyti
Tyla Martinkienės fronte biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite man pranesti kada Martinkiene dirba? kada atostogauja?
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2008 07 29, 20:32)
Gal galite man pranesti kada Martinkiene dirba? kada atostogauja?

is atostogu pargrizta berods 08 11 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zyza @ 2008 07 30, 10:34)
is atostogu pargrizta berods 08 11  mirksiukas.gif

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
As taip pat pas ja gimdziau, ir galiu atsiliepti tik kuo silciausiai wub.gif Nuostabi gydytoja priziurejo rupinosi, jokiu priekaistu neturiu. Per visa nestuma jokiu kysiu nedaviau schmoll.gif taciau rupinosi tikrai kaip savo dukra. Galejau jai skambinti bet kada kai tik man kas budavo neramu ax.gif
Man buvo planinis cezaris taigi gydytoja pati man paskambino sekmadieni ir paprase atvaziuoti pirmadieni apziurai, pagal termina turejau gimdyt treciadieni, taciau ji susauke gydytoju konsiliuma ir visi aptarem, nes klause ir mano nuomones ka darom laukiam ar operuojam, nes pati gimdyt negalejau, mazyle labai sauniai sedejo ir dar kaskaip isigudrinus ant kojytes wub.gif Po gimdymo taip pat labai ziurejo, beje gavau atskira palata ko tikrai nesitikejau, o pinigelius sumokejau tik praejus trim dienom po gimdymo, lanke mane ji ir darbo ir ne darbo dienom ir tikrai daugiau nei po viena kart i diena mirksiukas.gif
Beje cia daug diskutuoja del pinigeliu, as tai nematau nieko blogo tame, juk jai jau norim gimdyti pas savo gydytoja, tai negi ji turi ir ne savo darbo laiku vaziuoti, kai tik kas prades gimdyt be jokio atlygio g.gif As asmeniskai tikrai nevaziuociau pvz kokia trecia nakties priiminet gimdymo taip sau is geros dusios lotuliukas.gif Beje net stende parasyta, jai nori tartis su gydytoja turi moketi pinigelius, ir tai nera kysis ten net kainos nurodytos kiek kas kainuoja jai neklystu ax.gif
Vienu zodziu mano nuomone tokia: Tai pati pati silciausia gydytoja kokia man teko kada sutikti 4u.gif Dabar taip pat laukiuosi ir gimdysiu tik pas ja 4u.gif
Atsakyti
Rugpjūčio 12 d. pas šią gydytoją pagimdžiau dukrelę. Ji ką tik grįžo po atostogų. Patys šilčiausi atsiliepimai apie šią gydytoją. Nors nei lankiausi pas ją, nei tariausi iš anksto. Tiesiog tą dieną patekau jos globon, tai paprašiau kad pašefuotų iki galo (nors gimdžiau tik kitą dieną). Tai labai džiaugiuosi. Tikrai švelni, maloni, rūpestinga moteris smile.gif Jei kam reikėtų galiu duot ir jos telefono nr. Gimdykit pas šią gydytoją ir nesigailėsite biggrin.gif
Atsakyti
gimdziau pas sia gydytoja rugpjucio 14d. pas ja lankiausi visa nestuma, gimdyti susitariau pas ja per paskutini vizita (ta pacia rugpjucio 14d). gimdymas paliko tikrai gerus prisiminimus, gydytojai esu dekinga uz tikrai gera gimdymo prieziura, po 4 paru jauciuosi lyg visiskai nebuciau gimdziusi thumbup.gif pilna jegu, galiu ir sedeti laisvai ir vaikscioti, ir namie jau darbuojuosi, su mazyle abi esam sveikos smile.gif
Atsakyti
Apie sia gydytoja tik geri prisiminimai, dziugu skaityti ir daugiau geru atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galit parašyti į až kiek gimdymas kainuoja pas S. Martinkienę?
Pas ją lankausi nėštumo metu, tad norėčiau ir gimdyti ax.gif

O nuomonių manau visokių ir turi būti, nes mes visi skirtingi, todėl ir gydytojos reikėtu paieškoti, kuri patiktu Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Smagu, kad atsiliepimai gereja thumbup.gif Einu ir as vel pas sia daktaryte penktadieni, matysim ar nepasikeitus biggrin.gif Bet mes vis susitinkam paplepsim kokioj nors parduotuvej, tai zodziu atsimena savo pacientus ji labai gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir as uzsiregistravau penktadieniui pas sia gyd., tai bus mano pirmas vizitas. O pries tai lankiausi pas gyd. Toleikiene, apie kuria forume prisiskaiciau daug ne itin geru atsiliepimu. Jei viskas gerai, ir as sausi planuoju gimdyti Mazylyje.

Sekmes visoms ir sauleto rudens!!!!
Atsakyti