As taip pat pas ja gimdziau, ir galiu atsiliepti tik kuo silciausiai

Nuostabi gydytoja priziurejo rupinosi, jokiu priekaistu neturiu. Per visa nestuma jokiu kysiu nedaviau

taciau rupinosi tikrai kaip savo dukra. Galejau jai skambinti bet kada kai tik man kas budavo neramu
Man buvo planinis cezaris taigi gydytoja pati man paskambino sekmadieni ir paprase atvaziuoti pirmadieni apziurai, pagal termina turejau gimdyt treciadieni, taciau ji susauke gydytoju konsiliuma ir visi aptarem, nes klause ir mano nuomones ka darom laukiam ar operuojam, nes pati gimdyt negalejau, mazyle labai sauniai sedejo ir dar kaskaip isigudrinus ant kojytes

Po gimdymo taip pat labai ziurejo, beje gavau atskira palata ko tikrai nesitikejau, o pinigelius sumokejau tik praejus trim dienom po gimdymo, lanke mane ji ir darbo ir ne darbo dienom ir tikrai daugiau nei po viena kart i diena
Beje cia daug diskutuoja del pinigeliu, as tai nematau nieko blogo tame, juk jai jau norim gimdyti pas savo gydytoja, tai negi ji turi ir ne savo darbo laiku vaziuoti, kai tik kas prades gimdyt be jokio atlygio

As asmeniskai tikrai nevaziuociau pvz kokia trecia nakties priiminet gimdymo taip sau is geros dusios

Beje net stende parasyta, jai nori tartis su gydytoja turi moketi pinigelius, ir tai nera kysis ten net kainos nurodytos kiek kas kainuoja jai neklystu
Vienu zodziu mano nuomone tokia: Tai pati pati silciausia gydytoja kokia man teko kada sutikti

Dabar taip pat laukiuosi ir gimdysiu tik pas ja