Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd.Snieguolė Martinkienė

Na gydytoja nepasikeitus - maloni ir demesinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lavruke @ 2008 08 18, 19:59)
gimdziau pas sia gydytoja rugpjucio 14d. pas ja lankiausi visa nestuma, gimdyti susitariau pas ja per paskutini vizita (ta pacia rugpjucio 14d). gimdymas paliko tikrai gerus prisiminimus, gydytojai esu dekinga uz tikrai gera gimdymo prieziura, po 4 paru jauciuosi lyg visiskai nebuciau gimdziusi  thumbup.gif pilna jegu, galiu ir sedeti laisvai ir vaikscioti, ir namie jau darbuojuosi, su mazyle abi esam sveikos  smile.gif

Sveikutes
As taip pat lankausi pas sia gydytoja ir kolkas esu tikrai patenkinta.
Gal gali parasyti uz kokia sumele su sia gyt susitariai. Busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. As taip pat lankausi pas sia gydytoja jau beveik visa nestuma.Greit jau mano grozybe pasirodys.Daktare tikrai labai maloni ir rupestinga smile.gif tai ne ta kur sedi dieniniam skyriuje (pamenu tik varda Virginija), kur paskaiteles vyksta. Nepamenu tos apziurincios daktares pavardesi, bet ten kas per monstras tai siaubas,as po jos keliu apziurejimu atsisakiau jos .Pasakiau akuseriai, kad ji man nepatinka ir as pas ta daktare nebesilankysiu,nes buvau atejus tik paskaiteliu paklausyti.o is jos kiekviena diena isena apsiverkusiu mamu,net gaila buna.Beja paskaiteles tikrai yra vertos demesio ir idomios.Jas vedancios akuseres labai issamiai ir idomiai viska papasakoja. Labai labai bijau gimdymo verysad.gif nezinau kaip cia bus
Atsakyti
Nebijok gimdymo,visos bijo,su sia gydytoja neprapulsi...
Atsakyti
QUOTE(Inga_Spa @ 2008 09 18, 14:01)
Sveikos merginos. As taip pat lankausi pas sia gydytoja jau beveik visa nestuma.Greit jau mano grozybe pasirodys.Daktare tikrai labai maloni ir rupestinga smile.gif  tai ne ta kur sedi dieniniam skyriuje (pamenu tik varda Virginija), kur paskaiteles vyksta. Nepamenu tos apziurincios daktares pavardesi, bet ten kas per monstras tai siaubas,as po jos keliu apziurejimu atsisakiau jos .Pasakiau akuseriai, kad ji man nepatinka ir as pas ta daktare nebesilankysiu,nes buvau atejus tik paskaiteliu paklausyti.o is jos kiekviena diena isena apsiverkusiu mamu,net gaila buna.Beja paskaiteles tikrai yra vertos demesio ir idomios.Jas vedancios akuseres labai issamiai ir idomiai viska papasakoja.  Labai labai bijau gimdymo  verysad.gif nezinau kaip cia bus

O man kaip tik labai patiko dieninio skyriaus gydytoja, o Martinkienė paliko baisų įspūdį doh.gif Gal kuri žinot Mažylio GN dieninio skyriaus gydytojos pavardę?
Atsakyti
Dieninio skyriau gydytojos pavarde Vingiliene, teko susidurti su ja, na man ji tokia keistoka- liepe istisai kiaura diena lovoje guleti (skaudejo viena sona), namie nieko nedaryti, taciau supyko kai pasakiau kad negalesiu kasdien i ta ju dienini skyriu is kito miesto vazineti doh.gif zodziu gulek, bet i dienini vazinek, tai kaip cia suprast ja? biggrin.gif bet tema ne apie ja, atsiprasau ax.gif
Atsakyti
Teko susidurti su sia gydytoja. Tikiuosi pirma ir paskutini karta mad.gif doh.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Aita @ 2008 09 25, 22:51)
Teko susidurti su sia gydytoja. Tikiuosi pirma ir paskutini karta mad.gif  doh.gif  bash.gif

kodel? papasakok placiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(RaimaS @ 2008 10 01, 11:19)
kodel? papasakok placiau  blink.gif

Pasitaike, kad ji budejo ta velu vakara, kai mane pradejo kankinti pilvo skausmai doh.gif O ji, pasiule man vaziuoti i savo klinika kurioje lankausi, nors jau buvo velus metas, (as lankausi privacioj) doh.gif bet ji apziurejo mane, nekalbu apie grubuma apziuros metu doh.gif blink.gif
pries iseinant man is jos, ji man sako: tai gerai gyveni, pinigu turbut turi iki kaklo, kad i privacia eini doh.gif doh.gif doh.gif zodziu, net nezinojau ka atsakyti po tokio klausimo mega_shok.gif blink.gif
tokia gydytoja sutikus, net visi skausmai dingo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aita: 01 spalio 2008 - 15:33
QUOTE(Aita @ 2008 10 01, 15:32)
Pasitaike, kad ji budejo ta velu vakara, kai mane pradejo kankinti pilvo skausmai doh.gif  O ji, pasiule man vaziuoti i savo klinika kurioje lankausi, nors jau buvo velus metas, (as lankausi privacioj) doh.gif  bet ji apziurejo mane, nekalbu apie grubuma apziuros metu doh.gif  blink.gif
pries iseinant man is jos, ji man sako: tai gerai gyveni, pinigu turbut turi iki kaklo, kad i privacia eini doh.gif  doh.gif  doh.gif zodziu, net nezinojau ka atsakyti po tokio klausimo mega_shok.gif  blink.gif
tokia gydytoja sutikus, net visi skausmai dingo lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif

Oho keista!

Na vat ji tokia keista gydytoja... apie ja arba labai gerai atsiliepia arba labai blogai...
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2008 10 02, 09:02)
blink.gif  blink.gif  blink.gif

Oho keista!

Na vat ji tokia keista gydytoja... apie ja arba labai gerai atsiliepia arba labai blogai...

As va busisu is tu kurios atsiliepimai apie sia gydytoja padorus. Negaliu pasakyti kad nuostabi labai, bet kolkas kiek lankausi tai visai patinka, taciau kalbant apie gimdyma manau kad nesitarsiu su ja ax.gif Jei papulsiu pas ja bus gerai, jei ne tai gimdysiu pas ka papulsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lavruke @ 2008 08 18, 19:59)
gimdziau pas sia gydytoja rugpjucio 14d. pas ja lankiausi visa nestuma, gimdyti susitariau pas ja per paskutini vizita (ta pacia rugpjucio 14d). gimdymas paliko tikrai gerus prisiminimus, gydytojai esu dekinga uz tikrai gera gimdymo prieziura, po 4 paru jauciuosi lyg visiskai nebuciau gimdziusi  thumbup.gif pilna jegu, galiu ir sedeti laisvai ir vaikscioti, ir namie jau darbuojuosi, su mazyle abi esam sveikos  smile.gif

Parašykit, prašau, kiek mokėjot gydytojai 4u.gif Galima ir AŽ mirksiukas.gif Lankausi pas ją nuo pat nėštumo planavimo, patinka man ji. Be jokių nereikalingų kalbų, švelnumų ir pan. Va keletą dienų ir ligoninjė teko pagulėti, tai nenusivyliau nei ja, nei pačiu Mažyliu. Kol kas dr jpkių pinigų ar dovanų nenešiau wink.gif Sakykit, o jūs nėštumo metu ar nešat ką nors gydytojai?
Atsakyti