Tau reikia , kad darytu aplink tortą vienodus karoliukus ? .... eik į ebay , išsimesk silikono moldus , ten rasi gerą daiktą .
Matai , bent aš neperku daikto , kad jis ir nebrangus , nes mėtysis be darbo , geriau sumokėti daugiau ir juo džiaugtis ....juk neperki pigios avalynės , o pasitaupai ir nusiperki kokybišką , kad ir brangesnę .
Tau reikia , kad darytu aplink tortą vienodus karoliukus ? .... eik į ebay , išsimesk silikono moldus , ten rasi gerą daiktą .
...nerasi tada parodysiu .
dekui @drij@ uz patarima del tu moldu,vat pagaliau ir man padejot apsisprest,o ir as vis i tuos plastmasinius vis aki uzmesdavau
..nes pas mus ju pilna parduotuveje,visokiu dydziu..
..bet jei pasakytumet dar kokio dydzio rinktis,tai tikrai butu saunu
dekui @drij@ ,kokie fainuciai....pasizvalgysiu daugiau po ta ebay,pasirodo ten tiek visokiu dalykeliu,kuriu net cia nerandu
...esu pirkusi tik is surbitonart...
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 16, 21:55)
Ak tai va kame cia paslaptis
QUOTE(sarah- @ 2011 10 16, 23:11)
dekui @drij@ ,kokie fainuciai....pasizvalgysiu daugiau po ta ebay,pasirodo ten tiek visokiu dalykeliu,kuriu net cia nerandu
...esu pirkusi tik is surbitonart...
Čia .... tai kur ?
QUOTE(RIMVILMA @ 2011 10 16, 22:21)
Mergaites gal kas turite kokiu teletabio torto pavyzduku ,ideju,Kad visas tortas butu teletabis
google ismeta nemazai ideju
QUOTE(dzokada @ 2011 10 16, 23:22)
Ak tai va kame cia paslaptis
o as vis galvodavau kad tie jusu rutuliukai arba rankomis daryti didesni arba maziukai maiseliu spausti 
Paslaptis ? ... tai , kad niekas manęs to neklausė , arba pražioplinau
bet dar reikia moketi elgtis su tais silikonais
QUOTE(mallena @ 2011 10 16, 23:27)
" Kas tiesa , tai ne melas " .... bet " gyveni ir mokaisi " , juk irgi tiesa
Su jais labai lengva daryti karoliukus , čia ne angelo sparnus daryti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 10 16, 22:25)
Na as ne visada begu ir klausiu
Iskilo man (gal) kvailokas klausymas,kas yra royal icing? kuom jis skiriasi nuo paprasto? ar jis kai dziuna pasidaro kietas? vis pastebiu kad uzsienieciai juo labai puosia tortus,tuos visus ornamentus daro su juo ir t.t....
p.s.
O dabar galvoju kad durnai paklausiau,angliskai jie ir vadina aisinga royal icing ar klystu?