noriu paklausti ar tai normalu, i norma pastilazo ilasinau apie 30 lasu electrik orange dazu, o spalva isejo tik puse atspalvio nei ant bonkutes pavaizduota
Labas rytas ! 
noriu paklausti ar tai normalu, i norma pastilazo ilasinau apie 30 lasu electrik orange dazu, o spalva isejo tik puse atspalvio nei ant bonkutes pavaizduota
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 18, 07:44)
Labas rytas ! 
erikiuxxx.. nu tik nepasakykit, kad naudojat skystus dažus.. "įlašinau"
aš kai dažau, neskaičiuoju lašų. Varau iki tokios spalvos, kokios man reikia.
QUOTE(Milasa @ 2011 10 17, 17:00)
sveikos,
labai prasau pagalbos, gal zinote kur galima isigyti melynos spavos dazu? laaaabai reikia, maximoje, assorti nera, nete ziurejau, kaip tik melynos neturi prekyboje, mama buvo Lenkijoje 2 parduot irgi nerado
dar klausimukas, kuom lengviau puosti torta: marshmallow saldainiu mases ar cukrine mase?
labai prasau pagalbos, gal zinote kur galima isigyti melynos spavos dazu? laaaabai reikia, maximoje, assorti nera, nete ziurejau, kaip tik melynos neturi prekyboje, mama buvo Lenkijoje 2 parduot irgi nerado
dar klausimukas, kuom lengviau puosti torta: marshmallow saldainiu mases ar cukrine mase?
Nu Vilniuj DeLona parduotuvėje. Turi internetinį adresą. Nu jei taip jau prispaudė.
Electric orange yra blyski orandzine... as tuo jau isitikinau. Kiek bedesi, vistiek neryski bus. Dedu tik orange.
QUOTE(naitas @ 2011 10 17, 23:37)
gera mintis
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 18, 01:43)
o lpls skirtumas? man kai reikia nedaug, tai darau su pudra, kai reik normaliai tai sarlotę
QUOTE(naitas @ 2011 10 18, 07:23)
neli. keksiukai nereaaaaaaaaaalus
Biški ne į temą,gal kam reikia formos
http://beta.lt/vilni...lniuje-ir-kaune
http://beta.lt/vilni...lniuje-ir-kaune
Merginos truputi gal ne i tema, bet gal kuri užsisakinejote stiklinius ir veidrodinius padeklus iš padekliukai.lt gal žinote orientacines kainas
Nei telf. Nr. nera nei i laiška neatsako, gal ten kosmosas koks
QUOTE(Bijuna @ 2011 10 18, 10:35)
Merginos truputi gal ne i tema, bet gal kuri užsisakinejote stiklinius ir veidrodinius padeklus iš padekliukai.lt gal žinote orientacines kainas
Nei telf. Nr. nera nei i laiška neatsako, gal ten kosmosas koks 
tuoj ,pala atsiusiu i a.z. ka man atsiunte
QUOTE(naitas @ 2011 10 18, 06:23)
erikiuxxx.. nu tik nepasakykit, kad naudojat skystus dažus.. "įlašinau"
Oj ne, neskaiciuoju ... tik primeciau, blamba kiek pilu,o spalva tapati
Erikiuxxx sianakt is vis miegojai?
kelias dienas cia nesilankiau ir tai dabar nuo ryto akiu atitraukti negaliu kiek cia graziausiu kuriniu prideta
O labiausiai tai man istrigo akvilytes sautuvas
adrijos su boruzyte tortas
ir asseni su asoteliu ant berzo kelmo
O labiausiai tai man istrigo akvilytes sautuvas
QUOTE(keno @ 2011 10 18, 10:37)
gal galima ir man, jei nesunku