Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 72 tema

QUOTE(dzokada @ 2011 10 22, 04:20)
NU niekaip nesusidraugauju su pastilazu  doh.gif

as irgi doh.gif nieko po truputi viskas mums gausis 4u.gif pas tave nors taip gaunasi, o man ir taip neiseina, tik su marshalow
QUOTE(olga25 @ 2011 10 22, 10:20)
O cia dar keletas torciuku, :

Kaip dabar visus torciukus paragauciau prie kavos kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2011 10 22, 03:20)
Atnesu du ir as,nu vienas tai visai man nepatinka rezultatas,pagal mane nesigavo visai,nematau jokio panasumo i fimuko heroju (Ben 10) mad.gif

ohoho!man tai panasus thumbup.gif
Atsakyti
na va,eiline mano "lepioske"pirmoji aplikacija rolleyes.gif privargau as su ja schmoll.gif (tikiuosi tdl,kad pirmoji doh.gif )
dar norejau paklausti,kodel man taip sunkiai sekasi spausti zole? blink.gif gal skyles per mazos....siand rankos skauda,atrodo,kad ka buc ilgai smaugusi doh.gif
morenginis 2.200
user posted image
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 10 22, 10:14)
na va,eiline mano "lepioske"pirmoji aplikacija rolleyes.gif privargau as su ja schmoll.gif (tikiuosi tdl,kad pirmoji doh.gif )
dar norejau paklausti,kodel man taip sunkiai sekasi spausti zole? blink.gif gal skyles per mazos....siand rankos skauda,atrodo,kad ka buc ilgai smaugusi doh.gif
morenginis 2.200
,

Reikia spausti ir staigiai atkelti ranka, tada zole bus auksta, o tu man regis spaudei istisai... bent taip atrodo g.gif ir is kokio kremo? gal per standus kremas buvo? sunku tada spausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 22 spalio 2011 - 09:29
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 10 22, 10:29)
Reikia spausti ir staigiai atkelti ranka, tada zole bus auksta, o tu man regis spaudei istisai... bent taip atrodo  g.gif ir is kokio kremo? gal per standus kremas buvo? sunku tada spausti.

su sonais,viskas gerai buvo...tik ant virsaus pacioje pabaigoje(kai jau nepajegiau beispausti)istisai pavariau smile.gif
cia slapia beze rolleyes.gif zodziu,kai pradejau,viskas buvo o.k. tik pasidejau maiseli gal minutei....ir fsio.....nejaugi zole kai darai reikia : pradejai,ir pabaigei...jokiu sustojimu? g.gif (galejo skylutes usdziuti taip greit?)
Atsakyti
[quote=keno,2011 10 22, 06:43]
kitakart su dantu krapstuku pakrapstyk skylutes. gal cukraus kristaliukai uzstrigo arba pati beze. as su zolyte irgi vargdavau. bet dabar jei matau kad kazkas ne taip pradeda darytis tai pakrapstineju ir vel viskas gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 10 22, 08:08)
Naktinejat biggrin.gif

kam patyleti apie naktinejima

hihihi.gif

As jau pripratus prie naktinejimo, diena nespeju atrasyneti i laiskus, tai nakti tenka doh.gif O si karta dariau drauges sunui gimtadieniui torciuka, isprase iskaulijo doh.gif reikes dar viena i darzeli padaryti (bet jau jokio noro neturiu), bet duodu zodi jau niekam nedarysiu uz jokius pinigus, labai pergyvenau kad neiseis, ar nepatiks unsure.gif puosiau net 10h, galit netiketi, bet taip yra, kitaip nemoku verysad.gif
Kaip darai duovanu torta , tai visai kitaip jauciuosiu, vien malonumas daryti, o cia ne verysad.gif

KENO tortukas su masinele tavo fainas, jej dar zolyte butu riskesne, tai butu nuostabus wub.gif o su ko ta aplikacija darei ?
QUOTE(olga25 @ 2011 10 22, 08:20)

Tortukai nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif dar perziurejau tavo tortukus kur vasara buvai idejusi tai isvis man superiniai,o kriaukles kokios grazios ,truksta zodziu thumb_yello.gif wub.gif
O kokius tu dazus nauduoji, nes kaskur rasiai kad pili i sirupa, o amerikolor galima pilti pvz. i zelatinos misini ?
Papildyta:
QUOTE(dzokada @ 2011 10 22, 02:20)

Sunus pamates tavo torta pasake : WOW klassssssssssss !!!
Tai tortas tavo nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 spalio 2011 - 11:43
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 22, 12:47)

Is dazu tai daugiausiai naudoju americolor, turiu pora ir sugarflair. Siaip kai reikia didesnio kiekio spalvotos mases, kadangi darau MMG tai ilasinu i verdanti gliukozes sirupa (jau i pabaiga). Taip reikia zymiai maziau dazu ir spalva gaunasi ryski, o jei reikia mazo gabalelio tai tiesiog iminkau i balta mase:4u:
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 22, 01:57)
Naktinejat
Labai neiprastas tortukas thumbup.gif , kokio jis ilgio ? man tai panasus ligtai

Nenaktineju,as 2val atsilieku nuo jusu biggrin.gif

Na lentos ilgis buvo apie 57cm,plotis apie 33cm,buvo problema su saldytuvu,netilpo doh.gif tai gerai kad kam dariau netoli gyvena tai pasieme vakare,ir sake kis i salta garaza smile.gif

QUOTE(olga25 @ 2011 10 22, 07:20)
O cia dar keletas torciuku

Patiko man tas kempiniuko tortas,tas astunkojis (neprisimenu vardo) lb jau tikroviska veido israiska lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(akilezna @ 2011 10 22, 07:32)
as irgi  doh.gif nieko po truputi viskas mums gausis  4u.gif pas tave nors taip gaunasi, o man ir taip neiseina, tik su marshalow

As nesuprantu bajerio...ta pastilaza bandziau jau kokius 4kartus,visada sueidavo pudros ryskiai daugiau nei recepte....vakar dariau,jau nusiteikia vel kad daugiau reikes,o gi net tie 500 nesuejo blink.gif doh.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 10 22, 07:35)
ohoho!man tai panasus

4u.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 22, 10:47)
Sunus pamates tavo torta pasake : WOW klassssssssssss !!!
Tai tortas tavo nuostabus wub.gif  wub.gif  wub.gif

clap_1.gif blush-anim-cl.gif Tai tikiuosi tada ir jubilijatui patiks jo tortas biggrin.gif
4u.gif

Nugi dar turiu toki klausyma del GANASO, recepte po palaikymo nakti reikia isplakti....as manau kad per daug pridejau sokolado? nes atsikelus radau labai faina krema bigsmile.gif nereikejo jokio plakimo,jis toks stiprus,bet biski guminis gavosi,ir ne ganasiskos spalvos,nes pries tai kai dariau gavosi tokia sviesiai ruda sokoladine,o dabar gavosi ruda kaip sokolaaadas. tai mano isvada kad as per daug sokolado pridejau ane? Net neplakiau,o tepiau toki ir laikesi kuo puikiausiai,dariau plaukus to berniuko,tai kaip pastatei spygli taip ir laikesi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Noriu Rafaelo tortą apjuosti sokoladiniais ornamentais, darytais ant sviestinio popieriaus.
Sakykit, gal yra koks būdas kaip pagauti tą momentą, kada apjuosti torčiuką tuo šokoladu, kad dar nebūtų pilnai sustingęs.....

Jei tortą aptepsiu tuo pačiu kremu, kuris ir viduje, ar man tas "šokolado tinklelis" prilips ir laikysis, arreikia kokiu kitokiu kremuku tepti tortą.

Dėkui už info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
darau dekoracijas is pastilazo mases, bet nzn kaip jas sulipdyti rolleyes.gif galvojau, kad pacios limpa, bet pasirodo, kad ne doh.gif pirma karta darau tortuka ax.gif su kuo sulipdyti atskiras detales??? smile.gif Padekit prasau 4u.gif
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2011 10 22, 12:47]

KENO tortukas su masinele tavo fainas, jej dar zolyte butu riskesne, tai butu nuostabus wub.gif o su ko ta aplikacija darei ?

tai,kad beze sunku nudazyti,kad isgautum ryskia spalva....puse butelkos supilti doh.gif aplikacija sokoladine mirksiukas.gif
Atsakyti