Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 72 tema

QUOTE(Dianocka @ 2011 10 11, 20:01)

na dar viena toki juokinga ikelsiu smile.gif

snickeras ir MMG...

Koks mielas wub.gif o kaip ta pelyte privertet taip stoveti graziai,is ko kojytes? g.gif
Atsakyti
Dianocka tortai pasakiskiipatingai pakerejo bijunai groziu grozis labai idomu kaip tu juos darai ir das zalias pupuras nu labai tikroviski
QUOTE(Migle79 @ 2011 10 11, 20:25)
Angel, labai švelnus tortukas wub.gif  Gal tulpes darei pagal įdėtą medžiagą viršutinėje temoje?

nulekiau paziuret kokia ten tulpe tai ne ne as kazkaip pati sukau galva kaip man cia isilankstyt is padeties be formeliu, idejau i virsutine papuosimu tema savo tilpes varianta nu gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
Dianocka pelyte super doh.gif ji turbut ismegta i tortuka ?
O tu kitu masiu nesi bandziusi iskirus MMG ?

QUOTE(Angel1203 @ 2011 10 12, 00:03)
nulekiau paziuret kokia ten tulpe tai ne ne  as kazkaip pati sukau galva kaip man cia isilankstyt is padeties be formeliu, idejau i virsutine papuosimu tema savo tilpes varianta nu gal kam pravers  4u.gif

nuotraukytes kur idejai tulpytes daryma, bus is interneto? ar taisyngai supratau unsure.gif
Atsakyti
Na tortai tai ka bepasakyti vieni uz kitus grazesni thumbup.gif .Merginos turiu klausyma vis vargstu su lipdymais.Kokia geriausiai mase pasirinkti jei noriu kad isdziutu ir gerai sukietetu ,na jei noriu kietu detaliu.Niekaip neatitaikau .Gal patarsite kas ACIUUUUU LABAI
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 12, 02:59)
Dianocka pelyte super doh.gif ji turbut ismegta i tortuka ?
O tu kitu masiu nesi bandziusi iskirus MMG ?
nuotraukytes kur idejai tulpytes daryma, bus is interneto? ar taisyngai supratau unsure.gif

ne ne vakar kaip tik neturejau ka veikt tai pafotkinau vakare, nes darant tulpes reikejo pritaikyt tokias priemones kokias turiu mirksiukas.gif

QUOTE(RIMVILMA @ 2011 10 12, 03:16)
Na tortai tai ka bepasakyti vieni uz kitus grazesni thumbup.gif .Merginos turiu klausyma vis vargstu su lipdymais.Kokia geriausiai mase pasirinkti jei noriu kad isdziutu ir gerai sukietetu ,na jei noriu kietu detaliu.Niekaip neatitaikau .Gal patarsite kas ACIUUUUU LABAI

jai tai kazkokios detales ar geles ar ismeigiamos kaip saulutes ar kokie skaiciukai tai as renkuosi pastilaza lipdymui
jai tai figureles man tinka visos mases, bet kol turiu naudoju minordijos masyte vien del to kad ji ryskiai susidazo anksciau darydavau su marcipanu cia kaip kam patogu
Atsakyti
Labas, Mergaites 4u.gif

Gal kas galetu man padeti ?

Kiek mazdaug sveria papuostas barby sijonas, nelabai pustas, pagamintas is medaus torto, aukstis vidutiniskai apie 17 cm, cia tik sijono

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
labuka, as irgi su klausimu, gal patarsit, jei tarkim as darau rafaelo torta, jo virsutinis sluoksnis siaip dedasi kremo, o as noriu dengti pastilazu, tai turbut man reiktu sukeist? nes neisivaziduoju kaip ant kremo uzdeti pastilaza unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adiavl @ 2011 10 12, 10:25)
labuka, as irgi su klausimu, gal patarsit, jei tarkim as darau rafaelo torta, jo virsutinis sluoksnis siaip dedasi kremo, o as noriu dengti pastilazu, tai turbut man reiktu sukeist? nes neisivaziduoju kaip ant kremo uzdeti pastilaza unsure.gif

va cia mano rafaelo surinktas visas, o ta virsu ir sonus liko sutepti sviestiniu kremuku

user posted image

taip atrodo jau isligintas, ir veliau jau dedu pastilaza mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Niekur nerandu dažų maistinių,tik bordinę spalvyte radau, doh.gif
Kur paklausi visi vos nepirma kartą girdi turgelyje .
Kaip galima išgauti natūraliu būdu lapelių žalių spalvytę.? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2011 10 12, 08:50)
ne ne vakar kaip tik neturejau ka veikt tai pafotkinau vakare, nes darant tulpes reikejo pritaikyt tokias priemones kokias turiu  mirksiukas.gif

Aisku, o as blogai supratau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexi9 @ 2011 10 12, 11:00)
Niekur nerandu dažų maistinių,tik bordinę spalvyte radau,  doh.gif
Kur paklausi visi vos nepirma kartą girdi turgelyje .
Kaip galima išgauti natūraliu  būdu lapelių žalių spalvytę.? ax.gif

gal su spinatais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 10 12, 12:13)
Labas, Mergaites  4u.gif

Gal kas galetu man padeti ?

Kiek mazdaug sveria  papuostas barby sijonas, nelabai pustas, pagamintas is medaus torto, aukstis vidutiniskai apie 17 cm, cia tik sijono

Aciu labai  4u.gif

jai nelabai pustasukne tai gautusi apie pusantro kilo as dariau kazkada tokia jaunaja tai man gavos du kilai bet ji i sonus platesne buvo, bet seip barbes darau meduti ir 3 kg man tada graziausiai atrodo sijonas toks didesnis gaunas, o jai 17 cm aukstis ir siauresnis sijonas tai ir apie viena kila gali buti, nu as visada kepu tuos meducius jis lengvas tortas buna kad antrodo nemazas o svorio daug neturi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 12 spalio 2011 - 11:04
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 10 12, 12:02)
Aisku, o as blogai supratau blush2.gif
Papildyta:

gal su spinatais smile.gif

kivi netiks? g.gif
Atsakyti