Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(spygliz @ 2011 10 10, 21:02)
Klubai, na ties uzpakaliu ten kur moterys matuoja 107, ties kaulais 97, liemuo 92. Lb prase parasyt per pecius tai 133 cha cha cha:.. lotuliukas.gif  siaip atitinka diesel dzinsu dydzius wink.gif

Pasportavęs vyrukas thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(spygliz @ 2011 10 10, 21:07)
bet medziaga nereali ir spalva dark olive gerule
Papildyta:
34/34

Mes pirkom 32/34, spalvytė ta pati thumbup.gif Tai ryt 'mieruosiu' savo vyriškį tongue.gif Žiūrėsiu pagal Spyglio išmatavimus, ar pataikėm ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruuzhe1 @ 2011 10 10, 22:15)
Pasportavęs vyrukas thumbup.gif  lotuliukas.gif
Mes pirkom 32/34, spalvytė ta pati thumbup.gif Tai ryt 'mieruosiu' savo vyriškį tongue.gif Žiūrėsiu pagal Spyglio išmatavimus, ar pataikėm ar ne ax.gif

Turi tikt.... O man lotuliukas.gif o mazulis tikras sportsmenas
Atsakyti
Iskilo klausimelis, gal kuri turit Aberiuko kliosinius dzinsus??? kaip ju ismatavimai? domintu 00, 0 ir 2L dydziai? nes siaip man geriausias 00, tik kaip su ilgiu? per trumpas kliosas tai baisiau nei baisu doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, o Gilly Hicks apatinių kaip kokybė? Gera? Dydzius atitinka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 11, 13:42)
Mergaitės, o Gilly Hicks apatinių kaip kokybė? Gera? Dydzius atitinka?  4u.gif

man sake kad VS geresne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 11, 12:51)

Man, asmeniškai, VS geriausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 11, 14:51)

QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 11, 15:00)
Man, asmeniškai, VS geriausia smile.gif

O man VS nelabai patinka rolleyes.gif Tai reiškias nenoriu ir Gilly... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 11, 13:42)
Mergaitės, o Gilly Hicks apatinių kaip kokybė? Gera? Dydzius atitinka?  4u.gif

kaip kuriu smile.gif pirkau gal 5 skirtingu modeliu, tai vieni labai gerai nesiojasi, o vienas modeliukas po pirmo skalbimo tokiais kaip siuliukais apejo. O VS apatiniu man nepatinka kokybe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 11, 14:05)
O man VS nelabai patinka  rolleyes.gif Tai reiškias nenoriu ir Gilly...  biggrin.gif

o kas jums patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 10 11, 16:49)
o kas jums patinka  blush2.gif

Dėl VS tai esu turėjusi kelis liemenukus (ir tą vadinamą stebuklą turėjau) nu tai nžn man jis tikrai nėra ypatingas už palyginus nemažą kainą... g.gif unsure.gif Man kažkaip kainos ir kokybės santykis nelabai... tarkime American Eagle dabar esu labai patenkinta liemenukais, kaina tikrai gera galima nusipirkti, o kokybė TIKRAI neprastenė už VS... Arba kad ir tie patys Maidenform, kokybiški liemenukai, o kaina tikrai mažesnė už VS.
Aš nešneku apie visus VS apatinius, gal tiesiog visokių yra, bet kur turėjau tai tikrai nelikau labai sužavėta smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gal kuri turite tokia tunikyte?
user posted image

Kokie atsiliepimai? Idomu, ar su 66cm klubais ir 88cm krutine XS butu geras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2011 10 11, 16:51)
Idomu, ar su 66cm klubais ir 88cm krutine XS butu geras  ax.gif

g.gif
Atsakyti