Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(Tahoe @ 2011 10 11, 16:51)
Kokie atsiliepimai? Idomu, ar su 66cm klubais ir 88cm krutine XS butu geras  ax.gif

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 10 11, 16:54)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai atrodyciau su tokais klubais hihihi.gif

t..y. 66cm juosmeniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 11, 15:57)
Dėl VS tai esu turėjusi kelis liemenukus (ir tą vadinamą stebuklą turėjau) nu tai nžn man jis tikrai nėra ypatingas už palyginus nemažą kainą...  g.gif  unsure.gif Man kažkaip kainos ir kokybės santykis nelabai... tarkime American Eagle dabar esu labai patenkinta liemenukais, kaina tikrai gera galima nusipirkti, o kokybė TIKRAI neprastenė už VS... Arba kad ir tie patys Maidenform, kokybiški liemenukai, o kaina tikrai mažesnė už VS.
Aš nešneku apie visus VS apatinius, gal tiesiog visokių yra, bet kur turėjau tai tikrai nelikau labai sužavėta smile.gif

aš VS buvau pirkus kažką iš pigesnių, tai visiškas pravalas, galvojau gal tiesiog taip pasitaikė, nes kitos giria. Reiks dar AE pabandyt, nes maidenform tai kai nieko nėr geriau. Dar anksčiau La senza buvo man nieko, bet arba labai suprastėjo, arba aš nevykusius modelius užtaikau
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 10 11, 17:04)
aš VS buvau pirkus kažką iš pigesnių, tai visiškas pravalas, galvojau gal tiesiog taip pasitaikė, nes kitos giria. Reiks dar AE pabandyt, nes maidenform tai kai nieko nėr geriau. Dar anksčiau La senza buvo man nieko, bet arba labai suprastėjo, arba aš nevykusius modelius užtaikau

Man vs super... O la senza lt taip suprastejo, kad apatiniai vienkartiniai pasidare. Isskalbei ir gali ismestjuolab kad nusipirkus pirmiausia isskalbiu pries nesiodama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 11 spalio 2011 - 16:35
QUOTE(keistuole @ 2011 10 11, 18:04)
aš VS buvau pirkus kažką iš pigesnių, tai visiškas pravalas, galvojau gal tiesiog taip pasitaikė, nes kitos giria. Reiks dar AE pabandyt

Tikrai pabandykit AE 4u.gif
O aš matyt iš VS tikrai pataikiau ant nevykusių modeliukų... doh.gif
Atsakyti
Nezinau, kaip DABAR VS kokybe, nes jau seniai bepirkau, bet turiu prisislavus liemeneliu ir kelnaiciu dar 2004-2005 metais smile.gif Tai viskas tobula po siai dienai ohmy.gif Kelnaites gal jau ir matosi, kad nesiotos, nugaroj nuo dzinsu pasiburbuliave siek tiek, bet gi TIEK METU nesioju, ner ka noret smile.gif

O liemeneliu turiu gal koki 10 ar daugiau kai niekur, ir stebuklingas kokias 5, ir medvilnine viena, ir be jokiu push-up, nesimato visiskai, kad joms simtas metu huh.gif wub.gif Ir nesiojasi gerai, ir patogios, ir dydi pataikiau nuo pirmo karto, zodziu kolkas uz VS geriau nieko neturiu smile.gif

--

Va laukiu Gilly liemeneliul isbandysim, bus matyt smile.gif

--

O LaSenza tik vardas, man ten nieko blatno niekad nebuvo, tik daug babkiu kainuoja ir tiek smile.gif
Atsakyti
O man labai patinka gilly apatiniai smile.gif VS neturiu nieko, tai negaliu palyginti, o uz maidenform gilly man graziau ir mieliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 11, 16:33)
Man vs super... O la senza lt taip suprastejo, kad apatiniai vienkartiniai pasidare. Isskalbei ir gali ismestjuolab kad nusipirkus pirmiausia isskalbiu pries nesiodama...

Už VS apatinius kol kas geresnių nesu atradus thumbup.gif

QUOTE(Siges @ 2011 10 11, 17:51)
Nezinau, kaip DABAR VS kokybe, nes jau seniai bepirkau, bet turiu prisislavus liemeneliu ir kelnaiciu dar 2004-2005 metais smile.gif Tai viskas tobula po siai dienai ohmy.gif Kelnaites gal jau ir matosi, kad nesiotos, nugaroj nuo dzinsu pasiburbuliave siek tiek, bet gi TIEK METU nesioju, ner ka noret smile.gif

O liemeneliu turiu gal koki 10 ar daugiau kai niekur, ir stebuklingas kokias 5, ir medvilnine viena, ir be jokiu push-up, nesimato visiskai, kad joms simtas metu huh.gif wub.gif Ir nesiojasi gerai, ir patogios, ir dydi pataikiau nuo pirmo karto, zodziu kolkas uz VS geriau nieko neturiu smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://www.abercromb...schland.de.com/
Merginos, ka manot ? kainos g.gif gal eina ju clearence, ar sale skyreli rasti ? .. Ydomu siuncia y Lietuva ? ax.gif

p.s. siandien ramiausiai apsipirkineju prekybos centre salia namu, iseinu is vienos pardes, ir priesais dideleeee reklama, kad atsidarys nauja parduotuve, skaitau pavadinima HOLLISTERICO, tai net prakaitas ispyle karsta.gif tik nezinau ar is dziaugsmo (nes salia namu ) ar liudesio ( nes kainos bus kosmines ( kaip abery) .. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukses_mamyte: 11 spalio 2011 - 20:26
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 11, 13:42)
Mergaitės, o Gilly Hicks apatinių kaip kokybė? Gera? Dydzius atitinka?  4u.gif

Kolkas turiu tik gilly kelnaiciu, tai labai wub.gif Nezinau, kaip nesiosis, bet labai grazios, maloni medzagyte . Liemeneliu dar tik laukiu atkeliaujant rolleyes.gif Tau xs tiktu kelnaiciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aukses_mamyte @ 2011 10 11, 21:20)
http://www.abercromb...schland.de.com/
Merginos, ka manot ? kainos  g.gif  gal eina ju clearence, ar sale skyreli rasti ? .. Ydomu siuncia y Lietuva ?  ax.gif

Nepanasu man i originalus kazkodel unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 10 11, 20:25)

Papildyta:
Nepanasu man i originalus kazkodel  unsure.gif

Rimtai verysad.gif as turiu sy http://www.abercromb...menpullover018/

tai pagal ji galvojau kad orginalai, nes manasis lygiai toks pat, etikete tokia lyg g.gif
Atsakyti
va ka raso abercrombie puslapyje:

To purchase genuine Abercrombie & Fitch gear online visit our website, Abercrombie.com. From anywhere in the world this site will direct you to your country specific site. No other website is authorized to sell Abercrombie & Fitch merchandise. Don't be fooled by the counterfeiters that attempt to copy the look of our website by stealing our images and content or by including our name within their domain address.

Tad cia matomai ne originalai. O siaip iskart uzkliuvo betvarke tame puslapyje - vieni drabuziai baltam fone, kiti juodam doh.gif biggrin.gif
Atsakyti