Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(VVaiva @ 2011 10 20, 12:50)
Mergaites, gal kuri turit Aberio bliuzoniuka su kailiu?
Galvoju, ar XS dydzio nebus labai trumpas ir ankstas  g.gif S norejau imti, bet jau nebeliko, vien XS  doh.gif
Papildyta:
Ir dar gal kuri sita turit ar matet gyvai? Faina?  g.gif

user posted image

sita as turiu gyvai M ax.gif man labai patinka, bet uzsisakiau ir S (dar neatejus), nes jauciu galetu buti ir mazesne tik bijau, kad labai trumpa nebutu... tai M pardavinesiu jauciu. mano ugis 166 cm, svoris 55 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrra: 20 spalio 2011 - 21:17
agnulia, saunuole 4u.gif
beje, grazus sijonukas, labai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 21, 04:20)
...as tai siek tiek isiutus esu dabar ir net drebu is pykcio biggrin.gif tai siandien nuotraukyciu neidesiu, bet ryt pasistengsiu  lotuliukas.gif

blink.gif hihihi.gif
oij lauksi lauksim! lotuliukas.gif

Gal galit pakomentuoti - dydis, ilgis 4u.gif mano vaikinas ne is mazuju doh.gif
user posted image
Ir polo maikute? g.gif

Dar kaip sito tipo apatiniai?
user posted image

Aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citanika: 20 spalio 2011 - 21:32
QUOTE(citanika @ 2011 10 20, 22:30)
Ir polo maikute? g.gif

mažintos polo, paėmiau L kaip ir visą kitą, tai tokia ant ribos jau labai labai doh.gif visus raumenis aptempia biggrin.gif ale kadangi bais graži, tai nešioja toks visas apsispaudęs biggrin.gif

QUOTE(citanika @ 2011 10 20, 22:30)
Dar kaip sito tipo apatiniai?

man tai nepatinka, kad sintetika schmoll.gif
Atsakyti
[quote=citanika,2011 10 20, 22:30]
blink.gif hihihi.gif
oij lauksi lauksim! lotuliukas.gif

Gal galit pakomentuoti - dydis, ilgis 4u.gif mano vaikinas ne is mazuju doh.gif
user posted image

is tokiu bluzonu serijos (tik priekyje sagutes dar yra kelios) pirkau teciui M dydzio, toki dydi ir nesioja visada. tecio ugis gal 178 , lieknas. dydis tiko, bet jam pasirode gal per pecius kaip ir mazokas, bet siaip taip ir turi buti.o siaip tai tikrai fainas, gera medziaga, gan stora, modelis prigludes toks.zodziu nesios ir dziaugsis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(citanika @ 2011 10 20, 18:58)
kavamale, agnulia - saunuoles merginos  thumbup.gif  wub.gif aciu mirksiukas.gif
Papildyta:

tiesa,o koks vaikinuko ugis blush2.gif
as vis savo vyrui bijau pirkt,kad iki bambos nebutu.. doh.gif Jis 195 ir 100 kg

QUOTE(kavamale @ 2011 10 20, 21:21)
agnulia, saunuole  4u.gif 
beje, grazus sijonukas, labai tinka  4u.gif

Aciu, sijonukas ir man patinka biggrin.gif Del vyr. marskiniu jo ugis 185cm,svoris 75kg. Ranku ilgio pilnai uztenka,man asmeniskai butu graziau jei butu vienu dydziu didesni,o jis nesioja tik aptemptus drabuzius,is 5 marskiniu kuriuos nuperku gal 1 netempia siaurinti, tas pats ir su megztiniais. Todel dar priklauso kaip zmogus megsta, kad tas drabuzis guletu ant jo.
Beje galiu pasidalinti tokia idomia patirtim,pagal forumieciu patirti ir ankstesnese temose rasytus matmenys nusipirkau sau dzinsus 2 dydi,atejo dzinsai 35cm liemuo,kiek ziuriu pardavineja isparduotuvej,tai visu 2 dydzio liemuo 38-40cm kokiu man ir reikejo. Kazkokia mistika lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kam reikia ambercrombie rubams 25% nuolaidos? Bet sita nuolaida galioja tik toms prekems kurios yra nenukainuotos. Kuponas galioja iki lapkricio 4d.
Atsakyti
QUOTE(Panele:) @ 2011 10 21, 01:58)
Merginos, gal kam reikia ambercrombie rubams 25% nuolaidos? Bet sita nuolaida galioja tik toms prekems kurios yra nenukainuotos. Kuponas galioja iki lapkricio 4d.

Tai kad čia viešas kuponas biggrin.gif Galioja visiems be išimties mirksiukas.gif Nebet turit dar papildomą, asmeninį ax.gif Kuo labai abejoju blush2.gif
Atsakyti
Shaunuoles mergytes, visoms super aberiuko rubeliai atrodo 4u.gif labai, labai patiko kavamales bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukses_mamyte: 21 spalio 2011 - 09:36
Na as radau foto su dzemperiu biggrin.gif S dydis wink.gif
Abercrombie dzemperis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 21, 11:51)
Na as radau foto su dzemperiu biggrin.gif S dydis wink.gif
Abercrombie dzemperis biggrin.gif

wub.gif wub.gif Aš tai negaliu atsistebėti tavo plaukais bigsmile.gif wub.gif Nu nerealūs thumbup.gif
aišku ir džemperis super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 10 21, 10:56)
wub.gif  wub.gif Aš tai negaliu atsistebėti tavo plaukais  bigsmile.gif  wub.gif Nu nerealūs  thumbup.gif
aišku ir džemperis super  biggrin.gif

aciu blush2.gif
Papildyta:
gal kas turit user posted image xs ir norit keisti i s???
Atsakyti