Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

spygliz, nu gi super, tiek nuotrauka, tiek kasos , tiek aberio dzmeperis lotuliukas.gif

pasiziurejau registracijos koduka, tai siandien gautas mano aberio siuntinys, leksiu po darbo pasiimti, laukiu nesulaukiu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 21, 14:38)
man tuoj 28 turiu 10 metu sunu  lotuliukas.gif

Ohoho, kokia jauna toki dicki turi bigsmile.gif
O kasos tai tikrai wub.gif Baltai pavydziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe1 @ 2011 10 21, 11:13)
Tai kad čia viešas kuponas biggrin.gif Galioja visiems be išimties mirksiukas.gif Nebet turit dar papildomą, asmeninį ax.gif Kuo labai abejoju blush2.gif

Net pasimeciau g.gif. as uzsisakineju asmeniskai ir man pastoviai dezeje su rubais atsiuncia kortele su nuolaida, kur kai darai kita uzsakyma reikia ivesti korteles koda. Tai net nezinau ar cia asmeninis ar viesasis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele:) @ 2011 10 21, 23:45)
Net pasimeciau  g.gif. as uzsisakineju asmeniskai ir man pastoviai dezeje su rubais atsiuncia kortele su nuolaida, kur kai darai kita uzsakyma reikia ivesti korteles koda. Tai net nezinau ar cia asmeninis ar viesasis g.gif

Cia asmeninis!!!! Jis galioja ir tada kai tos viesos nuolaidos nera....
Atsakyti
na, panos, nezinot, kokiu slaptu "tasku", kur nusipirkt biggrin.gif ? uzsinorejau vienos palaidines blush2.gif nes gavau knit layers savo ir labai tiko ir patiko
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 10 22, 11:03)
na, panos, nezinot, kokiu slaptu "tasku", kur nusipirkt biggrin.gif ? uzsinorejau vienos palaidines blush2.gif nes gavau knit layers savo ir labai tiko ir patiko

visi slapti taskai nelabai slapti smile.gif FB pagrinde...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 22, 12:21)
visi slapti taskai nelabai slapti smile.gif FB pagrinde...

kad pirko uzvakar ten, tai greit nelauk biggrin.gif
beje, aciu uz paaiskinima del dydziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 10 22, 11:25)
kad pirko uzvakar ten, tai greit nelauk  biggrin.gif
beje, aciu uz paaiskinima del dydziu  mirksiukas.gif

4u.gif pirks uz kokiu 3 dienu gal wink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 22, 12:29)
4u.gif  pirks uz kokiu 3 dienu gal wink.gif ax.gif

blink.gif aciu, nezinojau
Atsakyti
Mergaites, gal kas turi Aberuo sijonuka M ar L dydzio, kiek cm liemuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 10 22, 13:15)
Mergaites, gal kas turi Aberuo sijonuka M ar L dydzio, kiek cm liemuo g.gif

Natalija tilpsi ir i xs ir s, tik manau siek tiek ilgesni ir truputi platesni jie...nerealiai tamposi...jei lb nori galiu antradieni i Vilniu atvezt parodyt xs ir s wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2011 10 22, 15:32)
Natalija tilpsi ir i xs ir s, tik manau siek tiek ilgesni ir truputi platesni jie...nerealiai tamposi...jei lb nori galiu antradieni i Vilniu atvezt parodyt xs ir s wink.gif

O tai ju liemuo alia gum inis, tempiasi g.gif tai mano klubai 98, i S netilpsiu. Gal is viso tokiam uzpakaliukui Aberio sijonukai netiks g.gif O sijonai visi trumpuciai ar yra kokiu modeliuku ilgesniu g.gif

va toki ziuriu rolleyes.gif
http://www.ebay.com/...=item20bc3c2942

o LACE, tai cia kokia medziaga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Natalija***: 22 spalio 2011 - 16:36