Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

QUOTE(censoriuoslady @ 2011 11 03, 01:23)
hm..kaip keistai. galvojau jei eurais tai nera ir taxu jokiu, nes ir taip kainos uzkeltos.

Gal ten muitas, ne tax'ai g.gif jeigu kaip sako, sąskaitą atsiuntė vėliau susimokėti.
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2011 11 03, 00:57)
Gal ten muitas, ne tax'ai  g.gif  jeigu kaip sako, sąskaitą atsiuntė vėliau susimokėti.

drinks_cheers.gif taxai ne l. gali būti, nes tai JAV vidaus mokestis-kaip pas mus PVM. Gyvate greičiausiai gavo susimokėt importo PVM ir (arba) muitą (kaip kad mums reikėtų mokėti, jei siųstumės ne iš ES šalių ir viršytume tam tikras nustatytas sumas).
Atsakyti
Gal kuri turite si megztuka? Kaip jo dydis ar atitinka?
user posted image
Atsakyti
atkreipiau dėmesį,kad sukilo kainos abercrombie blink.gif blink.gif blink.gif kai kurie daiktai vos ne po dvigubai. Keletas bliuzeliu, džemperis Olivia dabar 79,90 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 11 03, 11:29)
atkreipiau dėmesį,kad sukilo kainos abercrombie  blink.gif  blink.gif  blink.gif kai kurie daiktai vos ne po dvigubai. Keletas bliuzeliu, džemperis Olivia dabar 79,90  blink.gif

Vakar dar Clearance skyrelyje buvo lyg ir man reikalingų šmutkių, o šiandien jau nėr verysad.gif , liko tik brangieji blink.gif
Atsakyti
kazin nebus pries sventes čia tokie fintai ax.gif jie juk laaaabai anksti apie tai galvot pradeda
Atsakyti
Ar marskinukai (plaid shirts) atitinka dydi, nera pamazinti? Gal kas turi ir pakomentuos?
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2011 11 03, 12:03)
Ar marskinukai (plaid shirts) atitinka dydi, nera pamazinti? Gal kas turi ir pakomentuos?

aš jums galiu pamatuot, nes nesuprantu, ar jie atitinka tą dydį.
M man maži (užsisega, bet negaliu rankų pajudint), L dideli, kaip maišas kabo. Įtariu man kirpimas netinka
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 03, 13:08)
aš jums galiu pamatuot, nes nesuprantu, ar jie atitinka tą dydį.
M man maži (užsisega, bet negaliu rankų pajudint), L dideli, kaip maišas kabo. Įtariu man kirpimas netinka

Kiek jums per krutine, nes mano peciai tai siauri. Gal galit pamatuoti M kiek tarp pazastu ir kiek peciai?
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2011 11 03, 12:13)
Kiek jums per krutine, nes mano peciai tai siauri. Gal galit pamatuoti M kiek tarp pazastu ir kiek peciai?

trejus radau, tai visus pamatavau, matavau tarp pažastų ir pečius
pas mane per krūtinę 90

M
49
38

L
53
39

L
50
38,5
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal kuri zinot ar sio megztuko rankoves irgi laabai ilgos ar palyginti su kitais A&F megztukais normalios?

user posted image

Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
neilgos sito megztuko rankoves, atvirksciai, trumpos - 3/4 4u.gif
Atsakyti