Įkraunama...
Įkraunama...

abercrombie, Gilly Hicks, Hollisterco

Nu ne, pirkau prieš mėnesį, prieš tris savaites, lyg ir prieš dvi savaites, visada buvo tax'ai - 8,9 proc. ir ship'as, kuris priklausė nuo sumos. Kuo didesnė suma, tuo didesnis ship'as. Žodžiu, drabužėlių kaina išauga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 11 02, 22:10)
hmmm,kaip tai ?  unsure.gif

na dvi nares pirko, kurios tik sau uzsisako - atsauke abiem 4u.gif del neaiksiu priezasciu ir be jokiu paaiskinimu
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 11 02, 22:31)
na dvi nares pirko, kurios tik sau uzsisako - atsauke abiem  4u.gif del neaiksiu priezasciu ir be jokiu paaiskinimu

gal tas megztukas kaip jaukas koks, kas jį užsako visiems atšaukia užsakymus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 11 02, 23:31)
na dvi nares pirko, kurios tik sau uzsisako - atsauke abiem  4u.gif del neaiksiu priezasciu ir be jokiu paaiskinimu

Buna, kad nebeturi jie kazkokios prekes ir jos neatsiuncia, tai turbut neatsauke viso uzsakymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 02, 22:40)
gal tas megztukas kaip jaukas koks, kas jį užsako visiems atšaukia užsakymus  biggrin.gif

Ne visoms,as jau savaites gale tureciau tureti si megztuka savose rankose tongue.gif
Labai laukiu ir viliuosi, kad tiks dydis... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutic: 02 lapkričio 2011 - 23:02
QUOTE(keistuole @ 2011 11 03, 00:40)
gal tas megztukas kaip jaukas koks, kas jį užsako visiems atšaukia užsakymus  biggrin.gif

matyt lotuliukas.gif bent man, tai kaip uzkeikta su juo biggrin.gif tik kokia nauda jiems is to - neaisku
Papildyta:
QUOTE(Rutic @ 2011 11 03, 00:59)
Ne visoms,as jau savaites gale tureciau tureti si megztuka savose rankose tongue.gif
Labai laukiu ir viliuosi, kad tiks dydis... unsure.gif

jei netiks, zinot kur kreiptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2011 11 02, 23:04)

jei netiks, zinot kur kreiptis  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2011 11 03, 00:11)
Nu ne, pirkau prieš mėnesį, prieš tris savaites, lyg ir prieš dvi savaites, visada buvo tax'ai - 8,9 proc. ir ship'as, kuris priklausė nuo sumos. Kuo didesnė suma, tuo didesnis ship'as. Žodžiu, drabužėlių kaina išauga  doh.gif

Įdomiai.. g.gif O rašo va ką:

user posted image

tai kaip ir neturėtų priskaičiuoti jokių taksų.Arba aš kažką ne taip suprantu..
Planuoju striukę pirkt, na bet jei vėl taksus priskaičiuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 11 03, 00:11)

user posted image

Čia, matyt, skirtingai, nes aš perku per tarpininkę, o jūs, kiek supratau, siunčiatės tiesiai g.gif
Nes ką tik pirkom ir tax'ai JAV, tikrai, yra.
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2011 11 03, 00:11)

tai cia gal eurais kaina?nes jei eurais tai nebus taxu aisku. o jei usa per tarpininkes ar kazkaip tai faktas ,kad yra taxai. siaip cia lt meta aberio psl su "europinem" kainom, kurios labai jau aukstos palyginus.
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2011 11 03, 01:47)
Čia, matyt, skirtingai, nes aš perku per tarpininkę, o jūs, kiek supratau, siunčiatės tiesiai  g.gif
Nes ką tik pirkom ir tax'ai JAV, tikrai, yra.

Aišku, ne taip supratau. Siunčiausi tiesiai iš jų puslapio

QUOTE(censoriuoslady @ 2011 11 03, 01:57)
tai cia gal eurais kaina?nes jei eurais tai nebus taxu aisku. o jei usa per tarpininkes ar kazkaip tai faktas ,kad yra taxai. siaip cia lt meta aberio psl su "europinem" kainom, kurios labai jau aukstos palyginus.

Taip, kaina eurais. Na bet vistiek taxus mokėjau, gavus prekę nepamenu kiek laiko praėjo, gal savaitė, gavau sąskaitą kad sumokėt 37 eurus.
Atsakyti

hm..kaip keistai. galvojau jei eurais tai nera ir taxu jokiu, nes ir taip kainos uzkeltos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 03 lapkričio 2011 - 00:34