Atsidarė Žvaigždutės internetinis puslapis, galite pasižiūrėti 
INTERNETINIS LOPŠELIO_DARŽELIO "ŽVAIGŽDUTĖ" PUSLAPIS
Dėl uodų...jei kanda, tai manau kanda visur vienodai, negi manote, kad uodai būtent nusitaiko ir atakuoja darželį?
Kadangi aikštelės saulėtos, nėra ten jų, o vakarais, kai jie labiausiai aktyvūs vaikai jau namuose
Va kas jų psl rašoma: Vaikų priėmimas į darželį vyks birželio 2 dieną. Pranešimus atsiųsime registruotu laišku. Teirautis galima telefonu 57130.

INTERNETINIS LOPŠELIO_DARŽELIO "ŽVAIGŽDUTĖ" PUSLAPIS
Dėl uodų...jei kanda, tai manau kanda visur vienodai, negi manote, kad uodai būtent nusitaiko ir atakuoja darželį?

Va kas jų psl rašoma: Vaikų priėmimas į darželį vyks birželio 2 dieną. Pranešimus atsiųsime registruotu laišku. Teirautis galima telefonu 57130.
QUOTE(vaida.zan @ 2008 04 28, 15:22)
Gal yra mamyčių kurios leis nuo birželio mėnesio į Žvaigždutės lopšelį darželį.
Mes lankom Žvaigždutės lopšelį nuo birželio pradžios

QUOTE(vaida.zan @ 2008 06 25, 17:16)
Tai gal mūsų vaikai netgi bus vienoje grupėje
, vieną dieną buvom atėjusios pabuvom apsižiūrėjom o pradėsim lankyti nuo rugpjūčio 28 d. kai auklytojos gryš iš atostogų. Mano dukrytės grupė vadinasi saulutės 

Mes jau lankome tą pačią grupę

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 09 08, 15:28)

QUOTE(Dalia.tu @ 2008 04 30, 00:27)
Zvaigzdutes labai faina vedeja-jeigu nepasikeite
Tad gali bet kada nueiti su vaikiuku ir paklausineti,manau gausi geru patarimu 

Saviski si birzeli irgi isleisiu i si darzeli, jeigu prieisim eile

QUOTE(Katulinka @ 2008 12 30, 22:54)
mes irgi laukiam eilėje jau nuo šios vasaros į darželį

labukas
mano mažulei 2m.2mėn.Šiandien gavau pranešimą,jau priimta į "Ąžuoliuką" kiškučių grupę.gAL YRA KAS GALI KĄ PAPASAKOTI APIE TĄ GRUPĘ,APIE JOS AUKLĖTOJAS

mano mažulei 2m.2mėn.Šiandien gavau pranešimą,jau priimta į "Ąžuoliuką" kiškučių grupę.gAL YRA KAS GALI KĄ PAPASAKOTI APIE TĄ GRUPĘ,APIE JOS AUKLĖTOJAS

QUOTE(ERUGĖ @ 2009 01 16, 14:07)
labukas

Sveikinu sulaukus eilės

LInkiu nesirgt ir viskas bus gerai