radau tiksliai kurios batarkės, nes visokie numeriukai dar būna. tai va jos http://data.energize...s/L91ULT_EU.pdf Kaip supratau be šansų čia jas rast
Bent LT pardose internete nematau. Topo centre nėr. Kitur tingėjau žiūrėt. Jei kada pamatysiu, pasakysiu. Radau tik žinelę efote, kad jos brangios.

Noriu pasidalinti šiandienos rytiniu atradimu, kaip man faina - http://www.flickr.co...in/photostream/ Pencil Vs Camera, ten apačioj DAUG paveiksliukų.
RG, issiaiskinam, kur tu tas batareikas naudoji??? Pentax veidrodiniam fotike?
Del batarkiu. Prietaisas prietaisui nelygu. Yra tokiu, kur akumai visai netinka del voltazo. Batareikos alkalainines 1,5 volto. Akumas- 1,2 volto. Sudejus ketures jau beveik vienos batarkes voltazo ir nera. O tos kur kronom vadibamos, 6 celiu 9 voltu, yai akumas yra tik 7,2 volto. Ir yra prietaisu, kuris neveikia.
Robobebras rase, kad blykstes labai apjrovas duoda elementams. Pabandykit kokia serija 10 blyksniu pavaryti ir isimti elementus. Jie karsti bus. O kamera neduoda tokiu apkrovu. Siaip geros batareikos alkalainines daugiau galios turi, nei akumas. Ir kokiam fotika ar prozike ilgiau tarnaus. Blykstese del specifikos gali pirmauti akumai. Be to naudojimas blyksteje kur kas intensyvesnis.
Robobebras rase, kad blykstes labai apjrovas duoda elementams. Pabandykit kokia serija 10 blyksniu pavaryti ir isimti elementus. Jie karsti bus. O kamera neduoda tokiu apkrovu. Siaip geros batareikos alkalainines daugiau galios turi, nei akumas. Ir kokiam fotika ar prozike ilgiau tarnaus. Blykstese del specifikos gali pirmauti akumai. Be to naudojimas blyksteje kur kas intensyvesnis.
QUOTE(robobebras @ 2011 10 14, 10:15)
RG, issiaiskinam, kur tu tas batareikas naudoji??? Pentax veidrodiniam fotike?
Taip 
Dar vienas dalykas, sako, kad būna kartais kad eneloop blogai rodo, reikia atnaujint fotiką ir pan. Na, mano atnaujintas kuo puikiausiai, čia mano vyras užsiima, nes aš nesigilinu, bet va vis vien, pafotografuoji valandą ir viskas.
Tiesa, kortelė viena sugedo, patikrinau spartą, o šūde, taigi tokią nesąmonę naudojau

Tai dabar šiandien gausiu naujų, nepamenu tų greičių, tokios informaqcijos nekaupiu, bet befotografuodama pažiūrėsiu ar yra skirtumas.
Robobebre ir andriusha, tai tos eneloop, kurios dabar džiaugsmo neteikia, bet gražiai atrodo, jei neišsinaudos, bus gerai mano blykstei, kurią kadanors žadu turėti?

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 14, 11:13)
Noriu pasidalinti šiandienos rytiniu atradimu, kaip man faina - http://www.flickr.co...in/photostream/ Pencil Vs Camera, ten apačioj DAUG paveiksliukų.
o man tai cia toks sioks toks kicas
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 14, 07:19)
ta prasme apkarpymo?
Butent. Na bet kadangi visoms tos nuotraukos patiko, isskyrus mane, tai nebesiplesiu.
QUOTE(rG @ 2011 10 14, 08:18)
Spėkit ar įmanoma sėdint traukinių stoty praleisti beveik populiariausią traukinio maršrutą (daug žmonių)? Ir kai dar praneša? 
Įsivaizduokit, - įmanoma
Skaičiau savo kindlerį, tarp kitko, apie layer'ius, klausiau muzikos, kai atsipeikėjau, buvo tuščia
Teko ieškoti nakvynės, vyrui keistis su darbais, nes grįžau šiandien. Vo tep va.

Įsivaizduokit, - įmanoma

Skaičiau savo kindlerį, tarp kitko, apie layer'ius, klausiau muzikos, kai atsipeikėjau, buvo tuščia

Teko ieškoti nakvynės, vyrui keistis su darbais, nes grįžau šiandien. Vo tep va.
Ale ir sugebek sitaip

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 14, 10:25)
Butent. Na bet kadangi visoms tos nuotraukos patiko, isskyrus mane, tai nebesiplesiu.
Stiliai Jūsų skirtingi 

Tie apkarpymai kartais atima dalį gyvybės, net nesinoriu plėstis, arba mėgsi tai arba ne.
dosik, aš sugebu. Čia buvo jau virš visko, bilieto gi ten centus grąžina, mokėk už nakvynę, pavargęs esi dar, kitos problemos, nu žodžiu. Nusprendžiau nusipirkti vitaminų protui

Gal kas galit paaiškinti, kaip naudotis klonavimo įrankiu? Atrodo perpratau - valau nereikalingus daiktus - nu kažkas ne taip
O darau taip - pasižymiu plote, kuris man reikalingas (su Alt+padas) tada nuvedu kur reikia ir "klonuoju", tačiau jis pradeda klonuoti šalia esančius
P.S. Mac'as pas mane, tai tie mygtukai kitokie, nei windausų.

O darau taip - pasižymiu plote, kuris man reikalingas (su Alt+padas) tada nuvedu kur reikia ir "klonuoju", tačiau jis pradeda klonuoti šalia esančius

P.S. Mac'as pas mane, tai tie mygtukai kitokie, nei windausų.
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 14, 11:25)
nu pirmoj tai pripazinsiu, visai nemaciau zmogaus kairej

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 14, 11:43)
nu pirmoj tai pripazinsiu, visai nemaciau zmogaus kairej
gal kad vyras mano
o del antros, tai tikrai nekirpsiu. nors turiu sau ir apsikirpus.. nesiziuri ta mergaite viena, standartas gaunas. kam rodyt, kad ji viena buvo, jei is tikro tarp turistu stovejo ir nufotkinus pribegdavo su savo "photo money" 

Patiko pati kelionė?