Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 14, 11:46)
ne ne, čia gal tik aš viena ištroškusi spalvų  biggrin.gif

man pačiai norisi, bet nu jei gamta nedavė pajautimo, nu tai ką dabar, galvą nusitraukt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 14, 11:48)
man pačiai norisi, bet nu jei gamta nedavė pajautimo, nu tai ką dabar, galvą nusitraukt? biggrin.gif

jaučiu pezi tu čia kažką biggrin.gif nu pažėsim kai įdėsi spalvotų, turi tu ten tą pajautimą ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 14, 11:50)
jaučiu pezi tu čia kažką  biggrin.gif  nu pažėsim kai įdėsi spalvotų, turi tu ten tą pajautimą ar ne  smile.gif

bus pora gražesnėm spalvom, bet tikrai nieko stebuklingo. pamatysi, neflirtuoju smile.gif

nu įdėjau tris su man mielom spalvom, daugiau tingiu žiūrėt biggrin.gif kada nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 spalio 2011 - 11:58
QUOTE(sayonara @ 2011 10 14, 12:54)
nu įdėjau tris su man mielom spalvom, daugiau tingiu žiūrėt biggrin.gif kada nors.

Sveikos, niu aš tai irgi pasakysiu, kad man trūksta SPALVŲ nespalvotose [logiška?], specealiai atidariau flicką smile.gif Kur spalvotos, visai kitaip žiūris, nors jų tik trys smile.gif Svajonė pakomentavo mačiau, neturiu ką pridėti, tik man visur toks vaizdas, kad čiužia, bet ten kalnai matyt, tos tinka taisyklės galvoj doh.gif Tai pasikartosiu, kad man peizažai patinka spalvoti, visai kitaip žiūrisi. O ten kur žmonių kadre yra, tai faina ir nespalvotai. Tiesa, dar ten mačiau šakų su uogom nespalvotų... irgi visai nesižiūri.
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2011 10 14, 12:16)
Sveikos, niu aš tai irgi pasakysiu, kad man trūksta SPALVŲ nespalvotose [logiška?], specealiai atidariau flicką smile.gif Kur spalvotos, visai kitaip žiūris, nors jų tik trys smile.gif Svajonė pakomentavo mačiau, neturiu ką pridėti, tik man visur toks vaizdas, kad čiužia, bet ten kalnai matyt, tos tinka taisyklės galvoj  doh.gif  Tai pasikartosiu, kad man peizažai patinka spalvoti, visai kitaip žiūrisi. O ten kur žmonių kadre yra, tai faina ir nespalvotai. Tiesa, dar ten mačiau šakų su uogom nespalvotų... irgi visai nesižiūri.

nežinau, man irgi visur čiuožia, bet ten toj Toskanoj viskas čiuožia, nesuprasi, kur tiesu, kur kreiva biggrin.gif
man neįdomu fotkint peizažus, aš juos fotkinu tik tam, kad mamoms parodyčiau, nes jos nekeliauja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 14, 12:24)
nežinau, man irgi visur čiuožia, bet ten toj Toskanoj viskas čiuožia, nesuprasi, kur tiesu, kur kreiva biggrin.gif
man neįdomu fotkint peizažus, aš juos fotkinu tik tam, kad mamoms parodyčiau, nes jos nekeliauja  bigsmile.gif

ot tos mamos lotuliukas.gif
Atsakyti
Pratestavo abi mano naujas korteles, pirkom abi tyčia skirtingas, tos pačios klasės.
Tai sandisk yra lėtesnė dvigubai už trascend įrašant (na, blondiniškai rašau - fotografuojant). Bet nuskaito greitai abi ir panašiai (keliant į kompą).

Išvada, - sandisk nebepirksiu. Va.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 spalio 2011 - 12:38
QUOTE(rG @ 2011 10 14, 12:35)
Pratestavo abi mano naujas  korteles, pirkom abi tyčia skirtingas,  tos pačios klasės.
Tai sandisk yra lėtesnė dvigubai už trascend įrašant (na, blondiniškai rašau - fotografuojant). Bet nuskaito greitai abi ir panašiai (keliant į kompą).

Išvada, - sandisk nebepirksiu. Va.

o tai tu fotkini serijom? pas mane vapšė trantovos kortelės, bet kai nefotkinu serijom, tai man dzin visiškai, nepasigedau aš to greičio kažkaip g.gif
Atsakyti
Viskas, persipildė mano kompas. Nebegaliu dirbti sad.gif

Teks apie kažkokį papildomą įrenginį galvoti info (t.y. foto) sukelti g.gif

Kaip jūs tą klausimą sprendžiat?
Atsakyti
kas neturit teliko, dėl rytojaus fotografijos laidos per tv6, tai vis gi bus galima veliau tą laidą pažiūrėti oficialiame tv6 tinklapyje wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Diancikas @ 2011 10 14, 12:51)
Viskas, persipildė mano kompas. Nebegaliu dirbti sad.gif

Teks apie kažkokį papildomą įrenginį galvoti info (t.y. foto) sukelti g.gif

Kaip jūs tą klausimą sprendžiat?

išorinis hardas

čia pirmą pasitaikiusį įmečiau, gal yra ir pigiau , pati turiu western digital firmos, tai ir siūlau kažką tokio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 14 spalio 2011 - 12:56
ne čia pataikiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 14 spalio 2011 - 13:13
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 14, 13:55)
kas neturit teliko, dėl rytojaus fotografijos laidos per tv6, tai vis gi bus galima veliau tą laidą pažiūrėti oficialiame tv6 tinklapyje wink.gif
Papildyta:
išorinis hardas

čia pirmą pasitaikiusį įmečiau, gal yra ir pigiau , pati turiu western digital firmos, tai ir siūlau kažką tokio smile.gif

Ačiū labai, toks ekspress atsakymas smile.gif
Kaip suprantu, išorinį kietajį diską kažkaip formatuoti reikia? Nes mano turimas dabar, kurį naudojau su Windows, nebetinka. Ar specialiai skirti mac'ams? g.gif
Atsakyti